Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Mijn eerste keer was met een jongen uit mijn klas. We fietsten samen van huis naar school en terug. Onderweg hadden we het altijd over van alles en nog wat. Tot we het een keer over aftrekken hadden. Ik zei hem dat ik altijd even aan mijn lul trok als ik weer thuis was en dat ik `S avonds voor het slapen ook even moest spuiten. Hij deed vertelde mij dat hij ook een paar keer per dag zichzelf aftrok.

Ook spraken we over hoeveel stralen we spoten en waar we onze sperma dan lieten. Ineens zei hij, dat hij een stijve in zijn broek had zitten. Dat kon ik me wel voorstellen, want mijn lul was ook hard geworden door ons gesprek. 'Ik heb zin' zei hij. Ik wist me even geen houding te geven. Op de fiets deed hij zijn gulp open en zei: 'zo! die heeft even wat lucht.' Ik zei hem dat mijn lul ook stijf was, waarop hij zomaar voorstelde om even de bossen in te fietsen. 'ik moet er even aan trekken hoor!' Ook ik had wel even de behoefte om mijn lul de vrijheid te geven en was best nieuwsgierig naar zijn lul.

We kwamen een pad op en in een paar minuten zaten we in het bos. 'durf jij je ook te trekken nu?' vroeg hij. Het leek me best lekker om zo in de buitenlucht aan mijn lul te trekken, dus mijn antwoord was 'ja!' We legden onze fietsen neer, zodat de kans om betrapt te worden, kleiner was. 'Zal ik dan maar beginnen?' vroeg hij en trok zijn broek naar beneden en direct daarna zijn onderbroek. Daar stond hij voor met zijn stijve en grote pik.

Terwijl hij aan zijn lul trok, deed ook ik mijn broek omlaag om aan de slag te gaan. Ik kon mijn ogen niet van zijn dikke lul afhouden. Andersom was dat net zo, toen ik mijn ondergoed liet zakken. 'Zullen we even aan elkaars lul trekken?' vroeg hij. Daar stonden we dan in het bos aan de lul van de ander te trekken. Ineens ging hij zakken en stopte mijn lul in zijn mond. Wow! wat was dat en geil gevoel zeg! Dat wilde ik ook wel eens proberen dus na een tijd zat ik hem te pijpen.

We gingen door met elkaar te trekken en te pijpen. Heerlijk in buitenlucht en zomaar met je klasgenootje. Na een tijd deden we ook de schoenen en sokken uit en waren van onderen helemaal naakt. We legden onze jassen op de grond, zodat we daar op konden gaan liggen. We lagen ontspannen in het bos met elkaar te geilen en spoten elkaar onder. Na deze ervaring, gingen onze gesprekjes onderweg veelal over sex. We zijn nog regelmatig de bosjes ingedoken om elkaar klaar te laten komen!