Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Mijn idool is Aaron Carter. Dagelijks draai ik zijn muziek en dromen doe ik ook vaak over hem. Ik moet hem dan interviewen. Op een dag gaat de telefoon, Ik pak op en het is Aaron, Hij staat op station op mij te wachten. Ik spreek af hem op te zullen halen. Ik geloof het nog niet echt, maar ga er toch heen. Bij aankomst zie ik inderdaad Aaron staan met een aantal bodyguards.

Ik vraag hem in mijn auto te stappen, maar hij gaat met zijn bodyguards in een "huur" auto en zal mij volgen naar mijn huis. Aangekomen bij mijn huis, spreekt Aaron af, Alleen met mij naar mijn huis te gaan. De bodyguards wachten in de auto. Mocht er wat gebeuren, zijn ze er zo. (althans, dat ving ik op) Zenuwachtig laat ik hem mijn woning binnen en ik schenk wat te drinken voor hem in.

Ik ga naast hem zitten en we beginnen te praten. Eerst begint het serieus, maar na een tijdje komt hij dichterbij me zitten. "Are you gay?" vraagt hij mij. Ik antwoord, dat ik bi ben en dus ook op jongens val. Hij blijkt ook bi te zijn en ik ben de eerste aan wie hij dat durft te zeggen. Vertrouwen is er snel tussen ons en ik ben nu nog zenuwachtiger dan als ik al was. Hij geeft mij een kus op de wang, ik aarzel niet en geef hem er ook een terug. Hij slaat een arm om me heen en laat blijken dat hij in is voor meer.

Na een tijdje pakt hij mijn hand en brengt hem naar zijn kruis. Ik voel dat Aaron een stijve heeft. Dat wind mij zo op dat ook ik snel een stijve krijg. Het interview doet er al helemaal niet meer toe en we strelen elkaar, waarbij hij al snel mijn hand in zijn broek stopt. Ik voel een flinke lul en begin hem zachtjes te trekken. Hij doet bij mij hetzelfde. Wel wat lastig zo, dus hij besluit om mijn broek los te maken en ik die van hem.

Ik trek zijn broek en boxer naar beneden en wat ik zie lijkt echt een droom. Een mooie lange stijve piemel staat recht voor me. Ik begin hem te pijpen. Oh, wat is dat lekker zeg! Het moet sneller en harder van hem. Ik pijp Aaron. Dan pakt hij mijn stijve en zuigt zo goed als hij kan. Mmmmm, dat geile mondje om mijn lul, wie had dat durfen te dromen?

Ik moet op de bank gaan liggen, want Aaron wil me nu ook nog even nemen. Tja, hij is de baas.... Hij duwd zijn lul langzaam bij mij naar binnen, maar eenmaal binnen gaat hij lekker tekeer. Onder hard gehijg en gekreun, voel ik dat hij is klaargekomen.

Nu is het mijn beurt. Hij gaat op mij zitten en ik duw de mijn in hem. Ik geniet hier van maar van ongeloof en opwinding kom ik vrij snel klaar. Dat was geweldig! Ik heb sex met Aaron gehad!

We liggen nog wat na te zoenen als zij mobieltje gaat. Wat jammer nu.... T ging net zo lekker! Het zullen wel die bodyguards zijn om te vragen of hij al klaar is. Ja... klaar ik hij zeker... De telefoon blijft gaan. Tot dat ik wakker word.... Jammer.... T is mijn eigen telefoon.... Ik heb het weer gedroomd......