Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Jeroen 21: Mijn eerste ervaring was vorig jaar pas. Ik was opzoek naar een leuke boy en die kwam ik tegen op een chat. we wisselden eerst een paar foto`s uit en voor ik wist, zat ik met hem op skype. Onze kleren gingen snel uit en begonnen ons te rukken. Het was erg lekker maar we wilden toch meer. Na een tijd sprak ik met hem af om in het echt het een en ander te doen.

Ik was best zenuwachtig. Jezelf op de cam laten zien is toch makkelijker dan dat je echt samen bent. Thijs belde aan en ik deed open. We dronken eerst wat en hadden het vooral over wat we op internet hadden meegemaakt. Ik merkte dat Thijs opgewonden werd. Dat werd ik ook van het idee om straks met hem bezig te zijn. Hij was mooi slank, ee leuke kop en ik wist dat zijn lul ook goed was.

We liepen naar mijn kamer en wisten beiden eigenlijk niet, hoe we moesten beginnen. Ik zette de tv aan en we keken naar porno om zo zin te kijgen. We wreven over elkaars broek en kregen snel een harde. Thijs wilde dat ik zijn broek open zou maken en hem zou gaan trekken. Zijn lul zag er op de cam al groot uit maar dit was nog geiler! 18 jaar met een beste lul! Hij maakte mijn broek ook open en ook mijn lul beviel hem.

Na elkaar getrokken te hebben, begonnen we met het pijpen. We deden alle kleren uit en lagen nu naakt op bed. Hij wist al dat ik bottom was en wilde proberen om mij, door hem, te laten neuken. Hij begon zachtjes zoals afgesproken. Ik werd zo geil van hem dat hij me steeds harder mocht neuken. Na een tijd spoot hij flink op mijn borst. Nu wilde hij me klaarpijpen. Hij nam mijn lul in zijn mond en zoog goed! Ik mocht in zijn mond spuiten en deed dat maar al te graag.

Na deze geile ervaring sprongen we onder de douche, waar we nog even met elkaars lul speelden. We dronken nog wat en hij ging naar huis. Een geile eerste ervaring was dat! De dagen daarna camden we regelmatig en hij is inmiddels een paar keer bij me... gekomen :P