Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Zoals elke dag, doe ik mijn boodschappen. Eigenlijk niets spannends aan. Tot gisteren, ineens zou het leuk zijn om boodschappen te doen. Ik had een product nodig dat ik niet vinden kon. Na een tijd zoeken, kon ik het nog niet vinden. Dan maar aan een medewerker vragen.

Ik tikte een jonge werknemer op zijn schouder en hij draaide zich om. Wow! wat een lekker ding zeg! Ik begon een beetje te stotteren en wist eigenlijk niet meer wat ik zocht. Mijn vraag ging al snel over in de vraag of hij hier lang werkte enzo. Hij werkte hier sinds kort, zat nog op school, was net 18 jaar en zijn grootste hobby was muziek. Dat was mooi, want dat is ook mijn hobby.

We stonden nog even wat te kletsen over onze hobby en ik besloot hem uit te nodigen bij mij thuis om over onze hobby te kletsen en elkaar te laten zien wat we zoal deden op dat vlak. Met lichte kriebel in mijn buik, ging ik weer naar huis om alles klaar te maken voor vanavond. Na het eten ging de bel en hij stond voor mijn deur. Ik liet hem binnen, gaf hem wat te drinken en ons gesprek begon.

Tussen de regels door, kon ik merken dat er meer was wat hij wilde, maar wat het was, kwam later. Zo kwamen we ook op gewone en persoonlijke onderwerpen. Toen ik zei dat ik op mannen viel, zei hij direct: 'ik ook!' Hij schrok zichtbaar vanzijn uitspraak maar ik stelde hem gerust. 'Ik weet sinds een jaar of twee dat ik op mannen val', zei hij. Het gesprek ging niet meer over onze hobby maar over mannen.

Dat ging een tijdje zo door, tot hij zei dat hij best zin had. Wat een directe jongen zeg! Ik vroeg hem rustig wat hij precies bedoelde. 'Ik heb zin om samen te trekken, je bevalt me wel.' was zijn antwoord. Ik bekende hem, dat ik hem ook meteen aantrekkelijk vond. ' 'Nou, waar wachten we op' zei hij. 'Blijven we hier zitten of gaan we naar boven?'

Ik nam hem mee naar boven waar hij meteen mijn broek opende en mijn lul zag. 'Wow! dat is een grote lul zeg!' Hij pakte mijn lul vast en begon zachtjes met trekken. Hij maakte me zo geil dat ik zijn broek naar beneden trok. Men! wat een dikke piemel heeft dat jong! Ook hem begon ik te trekken en langzaam kwamen we op mijn bed te liggen. 'Wil je me neuken?' vroeg hij. Ik vrooeg of hij dat wel zeker wist. We kenden elkaar immers kort.

'Ik wil je grote lul in mijn kont voelen!' riep hij op geile toon. Ik liet mijn grote lul in zijn kontje glijden en neukte hem een tijdje. Nu wilde ik zijn dikke lul flink pijpen en legde hem op zijn rug. Ik zoog zijn lul en hij kreunde het uit. 'dieper, harder' Ik genoot van zijn dikke lul en liet me gaan. het was geil en hard wat we deden. Na hem gepijpt te hebben, begon hij mij een tijd te pijpen. Terwijl mijn lul in zijn mond zat, keek hij me met zijn mooie ogen en geile blik aan.

'Ik ga zo spuiten, ik hou het niet meer!' zei ik. 'zullen we over elkaar heen sppuiten?" vroeg hij. Hij ging liggen met het verzoek me gewoon te laten gaan. Ik trok nog een beetje en spoot hard over hem heen. Wat was dat geil om te zien! Een mooie jongen zat onder mijn sperma. Nu was het zijn beurt om te spuiten en ging ik op mijn rg liggen.

Hij trok aan zijn dikke lul, terwijl ik aan zijn zak zat. 'Ik kom!' riep hij. Flinke stralen spoten hard tegen mij aan. We zaten er beiden goed onder en gingen samen douchen waar we nog even met elkaar speelden. Wat was dit een mooie dag zeg! We dronken nog wat en hij ging naar huis. We waren uren verder. Hij kwam nog regelmatig bij me langs om lekkere seks te hebben.

(©) copyright boy2boy.nl