Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik ben juist terug van de ardennen ( met heel de familie kerstmis gaan vieren. En ik heb een ontzettend lekker neefje van 18 jaar. Ik fantaseer vaak over zijn mooi kaal lijfje. In dat huis was een sauna, nou gingen wij (ik en mijn neefje) erin met alleen een handdoek aan. We zaten er geil te zweten, opeens kreeg ik een stijve. Men neef zei tegen me: wordt jij ook zo geil van die hitte. Ik antwoordde: meer van jou, geil beestje. Ik ging dichter bij hem zitten, keek hem in de ogen, en kuste hem op zijn jonge lippen, mijn tong drong naar binnen en maakte rondjes in zen lekkere mondje.

Ik sleurde zen handdoek en de mijne van ons lijf en daar zaten we, naakt te zoenen. Zo heerlijk. Ik kuste hem nogmaals en ging naar beneden, lekkte overal aan zen tepeltjes en ging zo naar beneden naar z'n onbehaarde lul. "Lekker!" zei hij, "je weet niet hoe lang ik hierover al fantaseer!" Onmiddelijk spoot hij al een dosis in m'n mond. Ik hield het sperma in m'n mond en ik draaide hem nog eens lekker binnen. Kom zeg ik draai je om sletje van me, hij draaide hem om en daar stond hij met zen klein kaale lekkere kontje voor me, onmiddelijk boorde ik mijn paal in hem wat kreunde en spandde het zalig.

Na een 5tal minuten spoot ik in dat lekkere kontje vn hem. hij vroeg of hij mn paal mocht mooi likken : "tuurlijk" zei ik, "doe er maar mee zoals een lollie slet" en wat zoog hij lekker. Na dat gingen we douchen , daar hebben we nog een partijtje geneukt en dan zijn we samen gaan eten. nu ga ik soms nog bij hem op bezoek.