Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Homo ben ik niet. Ik droom niet van mannen maar van vrouwen. Maar als ik over mannen fantaseer dan (dag)droom ik over grote pikken. Proberen ja, dat wel. Ik zou wel eens willen weten hoe het is om een pik te pijpen, geneukt te worden in mijn mannekutje of te neuken in een lekkere strakke jongenskont, maar homo nee, geef mij maar een paar tieten, kut, en lekkere geile lange volle vrouwen benen en een lekkere vrouwen kont. Het enige is vrouwen zeuren af en toe zo. Zo ook deze zaterdagavond. IK dacht nog dit word een gezellige. leuke en misschien wel geile avond, maar nee, zeuren zeiken, je weet wel vrouwelijke hormonen die op spelen. Ok zei ik, ik ga een rondje om dag!! Ga maar schreeuwde ze me na boven aan de trap ga maar lekker de hoeren of zo.

Dat doe ik ook riep ik terug en trok de deur achter me dicht. Ik stapte in de auto en dacht wat nu. Naar een kroeg en me vol laten lopen?,nee naar de hoeren en tien minuten later weer op straat staan?, nee! Ik startte de motor en begon te rijden. Na 10 minuten kwam ik langs een bekende homo plaats in een grote plaats. Veel auto`s stonden geparkeerd, en het was een drukte van jewelste. Wat schigtig om mij heen kijkend parkeerde ik op meest donkere plaatsje wat nog vrij was en bleef zitten. Na een minuut of 5 werd er op mijn raampje geklopt. Ik schrok me rot en keek op. eenman van een jaar of dertig met groot postuur, vriendelijk gezicht met een glimlach stond naast de auto en keek me aan. Hij knikte dat hij aan de andere kant kwam. Ik deed de deur open met mijn hart bonkend in mijn keel.

Hij ging zitten en zei Hoi in ben Roland waar ben je naar op zoek? Ik noemde ook mijn naam en zei; Tja ik weet het eigenlijk niet ik heb dit nog nooit gedaan en heb geen enkele ervaring. Dat is helemaal leuk lachte Roland, een maagd! We kunnen hier blijven maar als je wilt kunnen we ook naar mijn huis rijden hier 5 minuten vandaan dan nodig ik je uit voor een drankje. Ach wat had ik te verliezen: Ja is goed lijkt me gezellig. Bij hem thuis aangekomen ging ik in zijn gezellig ingerichte appartement op een grote bank zitten en hij vroeg wat ik wilde drinken, hij schonk mij en hem zelf in zetten wat muziek op en dempte het licht en kwam naast me zitten. Zo dus jij hebt nog nooit mannensex gehad vroeg hij op de man af en legde zijn hand op mijn bovenbeen. Nee zei ik nog nooit.

Zijn hand wreef over mijn bovenbeen en ik voelde mijn pik kloppen en groeien in mijn broek al pratend over koetjes en kalfjes ging zijn hand steeds hoger totdat hij over mijn lul wreef. Ook mijn hand had reeds zijn pik gevonden, wat een joekel dacht ik alleen maar. Ik voelde hoe hij mijn broek probeerde los te knopen en ging een beetje verzitten zodat hier beter bij kon, voor ik het wist voelde ik zijn hand over mijn lul gaan. Kom zei hij en stond op, ik hield mijn broek vast en volgde hem. We kwamen een halfdonkere kamer in, toen mijn ogen wat gewend waren zag ik een groot waterbed met zwarte lakens, en...... veel zwepen en attributen aan de muur, hetgeen mij wat verstijfde. Maak je geen zorgen zij hij, alles mag enne niets moet hoor!! Hij begon zich uit te kleden en ik volgende zijn voorbeeld en snel lagen we naast elkaar in het grote bed.

Zijn handen glijden over mijn lichaam knijpen in mijn tepels en komen uiteindelijk bij mijn paal terecht, ik doe het zelfde bij hem en beiden kreunen zachtjes. Ik voel zijn geweldige paal in mijn handen en fluisterde jeetje wat heb jij een grote zeg, nou zei die van jou mag er ook wezen? Hoe groot is de jouwe vroeg hij, bij de laatste meting 20,5 cm zei ik lachend en de jouwe? 24,5 zei hij. Of het zo was weet ik nog steeds niet maar ik denk het wel.

Ik voelde hoe Roland met zijn hoofd dichterbij kwam en ik voelde zijn lippen de mijne raken zijn tong zocht de mijne en al gauw lag ik voor het eerst met een man te tongen en mijn lul werd kei en keihard. Met zijn lippen ging hij op weg naar benenden mijn tepels likkend en kwam uiteindelijk bij mij pik terecht die hij vol overgave begon te pijpen. Ik moest snel aan wat anders denken anders had ik hem zo in zijn mond gespoten. Hij ging verzitten en kwam met zijn grote pik tot vlak boven mijn mond, standje 69 met een mannenlul wat een ervaring. Hij liet zich zakken en voor het eerst gleed er een lul mijn mond binnen. Ik moest mijn mond helemaal opendoen om dit apparaat te pijpen. Zachtjes maakte hij neuk bewegingen en neukte me in mijn mond. Het was een heerlijke ervaring.

Na verloop van tijd ging hij van me af en ging voor mij liggen, weer begon hij mij te pijpen en zijn handen zochten mijn kontje. Zijn nat gemaakte vingers vonden mijn sterretje en ik voelde hoe hij zijn vingers naar binnen duwde. Hij neukte mijn kont met zijn vingers en een siddering van genot trok door mijn lichaam. Hij richtte zich op en pakte iets van zijn nachtkastje, ik zag uit mijn ooghoeken dat het een dildo was en een tube KY creme. Hij smeerde de dildo in en deed ook creme op mijn sterretje. Weer begon hij mij te pijpen en ik voelde de dildo naar binnen glijden. Eerst langzaam en toen sneller neukte hij mijn mannekutje. Kreunend onderging ik zijn behandeling. Plots haalde hij hem eruit en legde hem weer weg, en ging voor me zitten.

Hij pakte mijn benen en deed ze wijdt uiteen. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kont en drukte met mijn bekken naar voren, die wil ik dacht ik alleen maar oh neuk me. Zachtjes duwde hij zijn piknaar binnen het deed pijn maar toch verzetten ik me niet nee ik drukte harder met mijn kont om hem er in te krijgen. Gaat het vroeg hij lief, Jaahhh zei ik, ga door schat. Langzaam duwde hij zijn hele lul naar binnen, de pijn verdween het was zalig. Langzaam begon hij te neuken met lange diepe halen ik voelde zijn inmense ballen tegen mijn billen slaan, wat was dit geil. Steeds harder begon hij mij te neuken harder en wilder en ik werd gek. Na 10 minuten haalde hij zijn lul uit mijn kontje en kwam met zijn pik boven mijn gezicht zitten.

Als automatisch opende ik mijn mond en even later stroomde er een fontein geil zaad mijn keel in, ik moest flink mijn best doen om alles weg te slikken, het was zalig. Zo nu zullen we jou eens verlossen liefje zei hi jen ging op zijn knieen zitten, ik dacht nu ga ik een kerel neuken help!! Ik krop achter zijn kont en zetten mijn eikel tegen zijn geschoren kontje en drukte hem naar binnen. Jahhhh riep Roland luid oh jaahhhh neuk me schat neuk me, ik stoote door en ramde hem letterlijk in zijn kont tot ook mijn ballen tegen zijn billen sloegen na 5 minuten kon ik alleen nog uitbrengen ik ga komen waar wil je het, zeg op snel, Roland riep spuit mijn darmen vol toe schat spuit ze vol met een stoot tot aan ballen tegen zijn kontje spoot ik hem vol beiden schreeuwde het uit van genot. Nu eerst een leuk commentaar en/of een leuk cijfer dan vertel ik later hoe dit echt heus waar gebeurde verhaal verder afloopt.