Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik ben een jongen van 18 jaar. Bruin haar tot aan mijn ogen, blauwgroene ogen een sportief lichaam en flink geschapen. Mijn grootste hobby is volleybal. Na de training is mijn favoriete gedeelte: de douches!

Ik moet mijn lul altijd bedwingen als ik al die mooie penissen van die sportieve boys zie maar dat lukt me meestal wel. Op een dag was er een uitwisselingsstudent op de volleybal. Het was een knappe bruine jongen met een gespierd lichaam en in dat kort broekje leek het zo of hij had een enorm klokkenspel.

De jongen (Jason) was op de training omdat hij op een internaat niet ver van de sporthal als uitwisselingsstudent verbleef. En omdat hij eens wat anders wilde doen, kwam hij samen met ons trainen. De training verliep gewoon maar toen de training gedaan was en alle jongens naar de kleedkamers rende vroeg onze trainer mij of ik niet nog wat extra balletjes wilde slaan met Jason.

Hier had ik geen probleem mee en stemde toe. Nadat we helemaal bezweet waren na het vele trainen trokken Jason en ik ons ook terug naar de kleedkamers. Ondertussen waren al de andere jongens al omgekleed en uit de kleedkamers verdwenen. Jason begon zich als eerste uit te kleden en ik kon mijn blik niet van zijn gespierde lijf af houden. Toen hij ook nog zijn broekje uitwierp en hij enkel in een witte slip stond kon ik mijn lul helemaal niet meer bedwingen. Jason keek naar mij en zag dat ik in mn broekje ondertussen een mooie bobbel had gecreërd.

Er kwam een brede glimlach op zijn gezicht waardoor ik zijn witte tanden goed kon zien. Hij zei dat ik me ook moest uitkleden zodat we onze bezwete lichamen konden afspoelen. Ik durfde mijn slipje niet zo goed uitdoen omdat ik al een enorme paal had maar toen zag ik dat Jason (die inmiddels naakt was) zijn lul ook al aardig was gegroeid.

Dit brak de spanning, ik deed mijn slipje uit en samen gingen we onder de douche. Jason vroeg me of ik zijn rug wilde wassen, dit deed ik. Ik wreef hem in met zeep van zijn schouders, steeds lager en lager. Uiteindelijk was ik zijn kontje aan het masseren dit vond hij blijkbaar fijn want zijn paal was ondertussen keihard. Hij draaide zich plots om en nam mijn lul vast en begon me te rukken. Ik nam de zijne ook vast om hem flink te masturberen. We begonnen innig te zoenen. Onze tongen speelde zalig met elkaar.

Toen zakte ik met mij tong af naar zijn lul van ongeveer 20 centimeter. Nadat we beide waren klaargekomen kleedden we ons om en gingen we ieder onze eigen weg. Ik heb na dit voorval nog een paar keer met hem extra balletjes geslaan. Het was een zalige tijd met mijn Jason maar nu is hij trug naar Amerika.