Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ferry en ik zitten al 4 jaar bij elkaar in de klas we zijn nu 16 en vanaf de eerste keer dat ik hem zag was ik al stapel verliefd op hem, `Snachts ruk ik me vaak af met hem in me gedachten en ik wou hem zelfs een paar keer verkering vragen maar hij had een vriendin en ik baalde dus ontzettend bij de gedachte dat hij hetero was.... Ik moest het dus bij rukken laten. Maar gelukkig weet ik beter na mijn verjaardag.

Ik was jarig en had mijn klas en wat vrienden uitgenodigd, we dronken wat biertjes en we genoten van lekkere hapjes, we hadden een hele gezellige avond tegen 2 uur ging iedereen weg, Ferry vroeg of hij bij mij mocht slapen want hij had een lekke band en woonde niet echt dicht bij mij in de buurt. Natuurlijk vond ik dat goed mijn ouders waren toch niet thuis en we konden samen nog veel plezier beleven dacht ik.

We dronken samen nog wat biertjes en we keken wat tv. Er was niet veel meer op dus ik vroeg aan Ferry of hij zin had om te internetten. Ferry vond het wel een goed idee en we gingen naar mijn kamer waar de pc staat. We waren een beetje aant rondkijken op porno site’s en ik werd er erg geil van. Maar ferry gaf er niet zoveel om hij lachte alleen maar.

Via een site kwamen we op een homo site terecht waar 2 mannen in standje 69 elkaar aan het pijpen waren, meteen begon er iets te groeien in me broek. En Ferry vroeg aan mij’’wat vind jij nou eigenlijk van homo’s? ik wou me vriend niet voorliegen dat ik bi was dus zei hem dat ik het een lekker gezicht vond en zelf bi was.

Ik dacht eerst dat hij me uit zou lachen maar hij sloeg zijn arm om me heen en zei dat het niets uitmaakt. Ik kreeg de kriebels in me buik en vroeg aan hem’’en jij?, wat vind jij van homo’s?’’ Hij lachte en zei ‘’ik denk welleens dat ik sex heb met jongens, en dan trek ik me af’’

Ik kreeg door zijn woorde moed en zei tegen Ferry dat ik verliefd op hem was. Ferry kwam langzaam met zijn hoofd naar mij toe en drukte zijn lippen op de mijne. Ik deed mijn lippen een stukje van elkaar en voelde de lekkere geile tong van de jonge waar ik al jaren op verliefd was naar binnen gleiden. Langzaam streeelde ik met mijn hande over zijn rug en trok zijn shirt uit, ik streelde over zijn blokjes buik en likte met mijn tong aan zijn tepels, dat vond Ferry erg lekker aan zijn gekreun te horen en het gaf mij dus ook moed om door te gaan.

Langzaam trok ik zijn broek uit en was Ferry alleen nog in zijn boxer. Hij zag er erg lekker uit met een lekkere bobbel in zijn boxer. Toen nam Ferry het van me over, hij duwde me op mijn bed en trok mijn t-shirt uit, en maakte de knopen van mijn broek los en trok deze uit. Hij ging met zijn handen over mijn kontje heen en met zijn hand over mijn bobbel, die meteen reageerde en lekker stijf was.

Ferry trok mijn boxer naar beneden en pakte met zijn hand mijn lul vast, hij begon er zachtjes aan te trekken en kwam met zijn mond dichter naar mijn eikel en likte er zachtjes aan. Ik voelde kleine geile schokjes door me onderbuik heen gaan. Toen nam hij mijn hele lul in zijn lekkere mondje en begon me met lange halen te pijpen, ik genoot en kreunde en smeekte hem om door te gaan en Ferry begon me sneller te pijpen.

Ik legde me hand op zijn hoofd om aan te geven dat hij vooral door moest gaan, ik voelde zijn lekkere geile natte tongetje langs me eikel gaan. Ik voelde een gevoel opkomen wat op klaarkomen begon te lijken. Met een harde kreun kwam ik klaar.

Toen was het zijn buurt om lekker te spuiten ik pakte zijn lul vast en begeleide die naar mijn mond. Ik begon er meteen als een gek aan te zuigen en zo te horen vond Ferry het erg lekker, ik likte langs het verlengde van zijn lul en gaf kusjes op zijn eikel, likte onder het randje en pijpte weer met lange halen verder.

Ferry’s lekkere lichaam schokte en ik wist dat hij zo ging komen dus ging ik snel door met pijpen ik zag dat Ferry’s ballen samentrokken en ik voelde een paar warme stralen in me mondje spuiten, het was teveel om allemaal door te slikken, het sperma liep langs mijn mondhoeken naar beneden. Ferry likte het allemaal op en keek me aan en zei ‘’ik wil je neuken’’ Mijn geluk kon niet op en ging op me rug liggen,

Ferry kwam voor me zitten en legde mijn benen op zijn schouders, hij drukte zijn lul tegen mijn kontje aan en kwam langzaam naar binnen. Het deed helemaal geen pijn, integendeel, het was super lekker en Ferry begon langzaam te stoten ik kreunde, werd gek van geilheid en hij begon zwaar te hijgen, hij kreunde ‘’wat ben je lekker ik laat je nooit meer gaan, je bent van mij’’ zijn woorden maakte me dolgelukkig en zijn stoten werden harder en harder, ik voelde zijn lekkere lul op en neer gaan in mijn kont.

Even later hoor ik Ferry schreeuwen en voelde zijn sperma in mijn kont spuiten. Met bezwete lichaam kwam hij op me liggen en zei ‘’ik wil je nooit meer kwijt’’ ik vroeg ‘’En je vriendin dan’’ Ferry lachte en zei: "die is niet meer belangrijk ik wil jou, voor altijd." Ik werd dolgelukkig en na 4 jaar had ik eindelijk met de jongen van mijn dromen.