Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Dit is een waar gebeurt verhaal over een belevenis wat ik met mijn buurjongen had. Ik had nooit gedacht dat ik de mannenliefde ging bedrijven. Mijn buurjongen is een surinamer met een enorm leuke lul van 20 cm en ik werd er helemaal wild van.

Ik wil mijn eerste keer sex met een boy vertellen want dit was het meest geile wat ik ooit heb meegemaakt.

Het was op een zondag middag toen ik thuis zat mijn kater uit te zieken van een avondje stappen. Mijn buurjongen die ik regelmatig op bezoek kreeg was nieuwsgierig hoe ik het had gehad en kwam koffie drinken zoals elke zondag. Het was niet een koude dag en hij kwan in een T-shirt en een trainingsbroek naar beneden en ik zag dat het dit keer anders was dan normaal.

Hoewel ik al 22 was en niet het perfecte lichaam heb, vond ik het nogal raar. Loyd is de naam van mijn buurjongen en hij zij dat hij nog een beetje dronken was van zijn avondje stappen. Ik keek naar hem en schonk koffie in en vroeg wat hij allemaal gedaan had want zijn trainingsbroek sprak boekdelen.

Lachend vertelde hij dat hij geneukt had met een jongen en een meid en dat hij helemaal nog opgewonden was en nog wel trek had om sex te hebben want rukken vond hij maar een gedoe. Ik vroeg: "wat kom je hier dan doen, had je niet bij die andere twee kunnen blijven dan?" Dat kon niet, zij hij want ze moesten weer vroeg op en hun kinderen mochten hem niet zien. Ik was toch wel een beetje nieuwsgierig en vroeg hem of hij het ook met die vent had gedaan.

Hij zij verlegen dat dit het geval was en dat hij dit lekker vond. Plots kreeg ik het een beetje warm van zijn verhaal en zijn toch wel geile uitstraling die hij had op dat moment. Ik vroeg hem wat zoek je nu dan want ik weet niet hoe ik je kan helpen. Ik vroeg of hij een broodje moest en nog een kop koffie en dat wilde hij wel en hij ging mee de keuken in om nog wat verhalen te vertellen over wat hij allemaal uitgespookt had.

Mijn pik die nu half stijf in mijn onderbroek was, kon ik daarom niet echt verbergen en ik zag ook dat zijn ogen elke keer daar naartoe keken. Na het broodje en de koffie zaten we nog wat te babbelen en hij vroeg mij of ik het wel eens met een man gedaan had, ik schrok en zij nee. Opeens stond Loyd op en liep mijn richting uit ik dacht om iets te pakken maar ondertussen haalde hij met 1 beweging zijn pik uit zijn broek en vroeg:

"vind je deze lul niet mooi?" Met een rooie kop zij ik ja. Mijn eigen lul die nu ook wel behoorlijk stijf begon te worden voelde raar aan hij gaf aan dat hij wel zin had en mijn gedachten waren nu helemaal voor Loyd. Plots voelde ik Loyd zijn hand om mijn gezicht glijden en langzaam drukte hij mijn gezicht naar zijn lul die keihard richting mijn lippen stonden.

Langzaam pakte ik zijn mooie harde lul en zachtjes kneep ik erin waardoor Loyd een schok door zijn lichaam kreeg. Hij zij zie je wel het is nog zo slecht nog niet. Nu bracht ik mijn mond naar de gespannen eikel en likte voor het eerst een harde lul en ik vond het niet slecht want het voelde stoer.

Langzaam gleed ik over zijn eikel en trok hem zachtjes af. Toen ik het randje van zijn kop aan het likken was hoorde ik Loyd zeggen neem hem in je mond en zuig erop. In nam nu de harde pik die 20 cm groot was in mijn mond en begon hem te pijpen. Ik deed het langzaam en voelde de hardheid en ik proefde de geilheid van mijn buurjongen.

Ik speelde langzaam met zijn ballen die zacht en harig aanvoelden en dat wond mijn nog meer op dan normaal. Ook ging in met mijn handen over zijn billen heet en ik voelde dat hij zijn kontje al had ingesmeerd met een glijmiddel. Ik werd helemaal gek toen ik met mijn vinger zijn kontje inging en mijn hart bonkte als een gek. Ondertussen had Loyd nu nog een hardere pik en begon nu in mijn mond te bewegen en hij kreunde als een gek.

Mijn pik die nu ook uit mijn onderbroek stak kreeg te makken met benauwdheid en daar wist mijn geile buurjongen wel wat op. Ik voelde zijn hand om mijn harde lul gaan een langzaam trok hij me af. Ook voelde ik nu een hand bij mijn billen en ik voelde Loyd zijn vinger in mijn gaatje verdwijnen samen met was van die glijspul en nu wist ik dat het helemaal ging gebeuren. Nog steeds had ik zijn harde lul in mijn mond een ik voelde deze strakker en strakker worden en plots begon Loyd als een gek te schudden en met een brul spoot hij over mij heen.

Ik vond het geil en ik reageerde erop door zelf ook een heerlijke zaadlozing te krijgen. Lachend keken we elkaar aan en nu begon Loyd mij te zoen en ik zoenden hem terug. We plakten een beetje maar we waren nog niet klaar. Na een tijdje zoenen en kneden had Loyd alweer een keiharde lul en zijn gevinger had mij doen draaien en ik voelde nu zijn eikel die hij nog extra had ingesmeerd tegen mijn kontje aanduwen.

Langzaam voelde ik zijn 20 cm lul bij mij naar binnen glijden. Met een ritme die ik aangenaam vond voelde ik zijn stoten en ook voelde ik zijn handen mijn billen kneden. Dit ging zo daar totdat ik hem hoorde kermen oh ja... ik hou het niet meer. Ik hijgde als een gek en opnieuw hoorde ik die brul en het leek dat hij zijn hele lul diep in mij wilde steken wat ook zo voelde en hij kwam als een dolle. Mijn kontje voelde wat gloeiend aan maar mijn lul die weer op zijn 17 cm stond was hard als beton.

Loyd vroeg mij op mijn rug te liggen en ik keek nu naar zijn heerlijke zwarte lijf welke mij opwond als een gek. Nu plaatste hij zijn kontje die vet aanvoelde op mijn eikel en zakte nu erover heen en ik was binnen. Loyd bepaalde het ritme en hij reed mij met langzame halen. Ik voelde naar een half uur dat ik nu mijn zaadlozing ging krijgen en dat ging dan ook gebeuren ik voelde mijn hard bonken en ik voelde mijn pik verharden en ik schreeuwde het uit toen ik in Loyd klaar kwam. Ik voelde zijn kontje nu nog gladder worden en keek naar beneden en zag mijn sperma langs mijn paal lopen.

Loyd die nu op mij ging liggen vroeg me waarom wij het nooit eerder hadden gedaan. Ik wist het niet maar ik wist vanaf die dag dat hij nu een vaste zondag had en er veel sexplezier zou plaatsvinden tussen ons..