Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


"Hoi, mijn naam is C. en ik moest me bij jouw melden" Zei een jongen die op mijn werk als zaterdaghulp kwam werken. Mijn eerste gedachten was: Das niet slecht! integendeel het was een lekkere, goeduitziende echt knappe jongen. Lichtdonkere huidskleur, lekker koppie, slank en een zeer aantrekkelijke lach.

Een lach die hij vaak zou laten zien en waar ik keer op keer van zou gaan genieten. Hij was 16 en ik was 19. Ik was er voormezelf al achter dat ik op jongens viel. Was dat niet zo, zou ik het toen echt wel ontdekt hebben met zo`n lekkertje voor je neus.

Ik zette hem aan het werk, maar hield hem goed in de gaten. Ik baalde ervan als de zaterdag weer voorbij was, want dan moest ik weer een hele week wachten op hem. Namate hij een tijdje bij ons werkte, kreeg ik steeds meer gevoel voor hem en dacht de hele week aan niets anders. Het viel me op dat ik hem al snel de leukste en de makkelijkste klusjes gaf. Ik begon hem voor te trekken.

Na ruim 3 maanden vroeg ik hem of hij het leuk zou vinden eens bij mij langs te komen. Hij hoefde er niet over na te denken want toen ik het hem vroeg zei hij direct: "Wat dacht je morgen?" Hij kwam en we werden snel de beste vrienden. We vertelden elkaar alles en zo ook ik, ik vertelde dat ik verliefd op hem was. Hij kon er prima mee omgaan maar het gevoel was niet wederzijds.

Ik vertelde hem dat ik zelfs aan hem dacht als ik me aftrok en of hij dat niet raar vond. Nee, ook daar had hij geen problemen mee, sterker nog, hij vond het wel grappig. Na dat we een tijdje vrienden waren, bleef hij slapen. We keken wat tv en er was een sexfilm op. Onder de dekens begon ik stiekem met mijn stijve lul te spelen. Hij kreeg dit snel in de gaten en zei: "Ik heb je wel door hoor, maar ga gerust je gang want ik zit ook al te trekken."

Het idee wond me op en omdat we vrienden waren, deed ik mijn dekens van me af en kon zo vrijuit rukken. "Zo.... Jij bent best wel groot geschapen! Wil je mijn lul ook zien?" vroeg C. Wat een domme vraag, dacht ik nog. "tuurlijk" antwoorde ik.

Ook hij deed zijn dekens af en ik zag een hele mooie, donkerbruine lul die keihard was en errug groot. Prachtig gezicht! Ik had natuurlijk wel vaker een behoorlijke bobbel zie zitten, maar dit overtrof alles!

"Hoe lang is jouw lul?" vroeg hij. "18 centimeter geloof ik" was mijn antwoord. "En de jouwe?" vervolgde ik.

"Weet ik eigenlijk niet, nooit gemeten, Heb je hier een meetlat?" Die had ik en we besloten elkaars lul eens op te meten. Ik hield mijn stijve vast en hij legde de meetlat er tegenaan. 18,2 cm. Nu pakte hij zijn lul vast en legde ik hem er tegenaan. Tja, dat had ik kunnen verwachten, de meetlat gaf 20,5 centimter aan. Wat een jukel zeg! Niet eens alleen de lengte van zijn lul was groot, maar ook de dikte van zijn lul was enorm. Ik dacht nog: En dat groeit nog even door?

We trokken onszelf die avond klaar. Wat kon hij spuiten zeg! Ik wist dat hij sexueel niets met mij wilde, dat bleef ook zo, want anders was ik bang dat onze vriendschap zou eindigen.

Hij bleef vaker slapen en we trokken ons nog wel eens af. ruim 2 jaar later wilde we nog eens onze pikken opmeten. Die van mij was nog steeds 18,2 centimeter. Ik was nu echter zeer benieuwd naar dat flinke ding van hem. Ruim 21,3 centimeter was zijn lul geworden.

"Zou je mijn lul wel willen voelen?" vroeg hij. "Alleen als je het echt wilt" antwoorde ik. "Ach... we zijn nu al zulke goede vrienden, maar dan wil ik jouw grote lul ook voelen." Tja, hij was nu 18 en ik 21 dus het kon nu wel. Ik was ook niet meer bang dat dit onze vriendschap zou beïnvloeden.

Hij kwam vlak voor me met zijn grote lul en zei: "Doe maar, je mag er ook wel even aan trekken." Ik pakte met mijn hand zijn ruim 21 centimeter lange lul vast en begon hem te trekken. Hij bedacht zich geen moment en pakte ook mijn lul om er aan te trekken. We trokken elkaar een tijdje, maar trokken uiteindelijk onszelf klaar.

We kwamen heerlijk klaar. Daarna bleven we nog vaak bij elkaar slapen en trokken ons vaak af, maar niet meer elkaar. We hebben het er eigenlijk zelfs niet meer over gehad, maar het zat goed. 3 jaar later gingen we allebei verhuizen en hoewel we nog best wel contact zouden kunnen hebben is dit helaas verwatert. Maar soms, Als ik mezelf aftrek, moet ik toch nog aan hem denken. Het was een mooie tijd, en dat neemt niemand ons nooit meer af...