Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik ben Tim, een jongen van 16 jaar oud, en ik ben al ontmaagd door een jongen. Die jongen heet Pieter. Maar tot nu toe ben ik niet voor de jongens maar zo af en toe een nummertje maken met de jongens dat kan er wel altijd bij.

Mijn verhaal gaat als volgt: ik vroeg mijn beste vriend Pieter om in de zomervakantie bij mij thuis in de tent te komen slapen. Hij vroeg dat aan zijn ouders en naturlijk mocht dat. Maar ik wist al zeker dat er niet veel van slapen terecht ging komen. Meer op neuken, pijpen en rukken. Dit omdat we vaak als we elkaar zagen het spelletje waarheid, durven of doen ,spelen.

Natuurlijk deden we dan niet de gewoone dingen maar wel rukken en voor het verste sperma spuiten.pijpen en zelfs elkaar in de kont proberen te pakken. Ik had al aan mijn ouders gevraagd of Pieter s'middags mocht komen. Toen dat mocht trokken we ons direkt terug op mijn kameren gingen we pornofilmpjes kijken.

Het duurde niet lang voor we beiden aan het masturberen waren. Na een poosje vroeg ik aan Pieter of hij mij wilde pijpen. Direct ging hij van ligpositie naar pijppositie. Nu was ik zo geil en begon Pieter te strelen: eerst om zijn nek en op zijn buik en rug dan naar onder en ik begon stilletjes aan pieter zijn lul zachte trekkjes geven dit vond hij zo heerlijk dat hij begon te kreunen en dus ook niet meer verder pijpte.

Maar daar kreeg hij de kans niet voor want ik deed mijn heupen op zodat mijn lul weer in zijn keel kwam. Ik begon hem verder te strelen en stak een vinger in zijn kontje. Nu bogon hij zachtjes te bijten op mijn lul en ik kon me niet meer houden. Ik spoot mijn zaad. Er vielen wat druppels op mijn buik en hij begon dat op te likken. Zo ging hij met zijn tong naar boven over mijn buik en gaf me toen een lekkere tongzoen ik proefde mijn eigen zaad. Heerlijk was dat.

Ik draaide hem om in "doggy style" en wilde hem neuken. Maar we hoorden onder mijn moeder roepen dat het etens-tijd was. Dus konden we niet verder doen en moesten we wachten tot s'nachts. Gelukkig ging de dag snel voorbij.

We hadden nog met een andere goeie vriend waarheid durven of doen gedaan en ons allen nog eens goed gerukt. Ik zei nog tegen die andere jongen dat hij `snachts langs moest komen als hij mee wilde neuken. Maar hij had eerst nog een concert. Toen het eenmaal tijd was om te gaan slapen, gingen we naar de tent buiten.

Ik keek op mijn gsm die goede vriend ,jordy, had een berichtje gestuurd dat hij nog wilde langs komen. Toen ik dat had gezegt tegen Pieter was hij geil en gaf hij mij een tongzoen, we bleven maar tongen. Ondertussen ging ik met mijn handen zijn broek opzoeken en deed deze open.

Ik haalde zijn lul uit zijn boxershort en begon hem stijf te maken. Eenmaal stijf, begon ik hem te pijpen. Ik zei dat het een goedmaakertje was van daarstraks. Toen ik zag dat hij het niet meer kon houden stopte ik en begon hem te rukken, natuurlijk na 2 trekjes was hij al klaargekomen. Hij spoot een beetje op hem en op mij. ZAALIG!!!!!!!

Eerst begon ik bij hem de sperma op te likken en toen hij bij mij. Plots ging de tentdeur open en hoorde we betrapt roepen. Maar het was jordy. We waren ondertussen al naakt en jordy begon zich ook uit te kleden. Ik zocht nu naar de pot met glijmiddel en deed dat op Pieter zijn kontje en stak er een paar vingers in en begon hem te vingeren ik hoorde hem zachtjes kreunen.

Jordy begon zich af te trekken en spoot al snel een warme lading sperma op ons beiden. Nu pieter zijn aars groot genoeg was kon k mijn lul er in duwen. Toen waren ik en Pieter dus voor het eerst ontmaagd. Voor Pieter deed het wel een beetje pijn maar hij kon er toch nog van genieten.

Toen jordy ging liggen en zijn lul in pieter zijn mond duwde, had Pieter ook weer iets te doen. Nu ik goed in en uit het kontje van Pieter ging, pakte ik zijn ondertussen weer stijf geworden lul vast en begon er aan te trekken. Even later spoot Jordy weer zijn sperma in Pieter zijn mond. Nu ik dit allemaal zag was ik zo geil dat ik bij de eerst volgende stoot in Pieter zijn kontje klaarkwam.

Toen ik eruitkwam zag ik zo de sperma uit pieter zijn kontje lopen. Ik begon dit op te likken. Nu was Jordy aan de beurt om te neuken en daarna ik. Dat waren nog een paar heerlijke uurtjes. Toen jordy eenmaal weg was, terug naar huis, heeft Pieter mij nog eens in de kont geneukt en zijn we daarna in elkaars armen in slaap gevallen.

De volgende dag vroeg ik aan mijn moeder of Pieter nog een nachtje mocht blijven slapen en dat mocht. Die nacht hebben we ook weer wat afgeneukt maar dan wel zonder Jordy.

Nu ik daar aan terug denk terwijl ik mij ruk ofzo weet ik niet of ik homo ben. In mijn klas zit ook een homo en vanaf ik dat weet fantaseer ik altijd dat ik met hem ook eens ga neuken. Ik betrap me er zelf ook op dat ik meer naar jongens kijk de laatste tijd. Op internet zit ik alleen maar op de homosites.