Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


In de vierde klas van de middelbare school (ik deed de koksopleiding), ik was net 17 geworden, zaten er bij mij in de klas een stuk of 10 jongens. De klas was niet zo groot. Èèn jongen vond ik al meteen vanaf het begin van het schooljaar heel erg leuk, Ferdy heette hij. Hij was ongeveer net zo lang als ik, 1. 85. Hij had donker haar en een lieve lach.

Hij was erg slank. Na onze praktijklessen gingen we ons altijd omkleden in een grote kleedkamer. Ik had Ferdy daardoor al vele keren in zijn onderbroek gezien, maar had nog nooit wat durven zeggen. Hij droeg altijd niet al te grote sexy slips waarin ik goed zijn volle ballen kon zien zitten.

Op een bepaalde dag in zo'n week dat 's avonds de ouders op school kwamen kijken. Ik was samen met Ferdy uitgekozen om op donderdagavond te komen. Toen alle ouders weg waren en we hadden opgeruimd gingen we omkleden. We praatten wat, tot Ferdy op een gegeven moment weer alleen in zijn onderbroek stond. Ik kon mijn ogen er niet van af houden.

Hij zag dat, maar zei niets. Hij glimlachte alleen maar. We kleedden ons aan en gingen naar de fietsen. Ferdy vroeg of ik nog wat nij hem kwam drinken, zijn ouders waren toch pas vanavond laat thuis. Bij hem thuis dronken we wat op de bank en keken een film. Opeens vroeg hij: "waarom keek je zo in de kleedkamer?"

Ik wist niet hoe ik het had en werd vuurrood. "Het geeft niet hoor" zei hij, "je mag het wel zeggen." Toen heb ik hem dus verteld dat ik hem al lang heel erg leuk vond. Hij deed toen iets wat ik totaal niet verwacht had. Hij kwam dichterbij zitten en kuste me op mijn wang. Ik kuste hem terug en voor ik het wist lagen we heerlijk te tongzoenen. Nu wilde ik natuurlijk meer.

Voorzichtig streelde ik hem over zijn been richting zijn kruis. Ik voelde dat zijn pik enorm was gegroeid, net als de mijne trouwens. Hij stelde voor om naar zijn kamer te gaan. Boven ging ik op bed zitten, hij ging nog even naar toilet zei hij. Toen hij weer binnenkwam stond hij daar voor me met alleen nog die geile slip aan, net zoals ik hem op school sdeeds zag, alleen had hij nu een duidelijk zichbare stijve.

Het leek nu nog mooier dan eerst. Hij kwam naast me zitten en zei dat ik me dan ook maar moest uitkleden. Dat deed ik dan ook. We gingen weer op bed liggen en toen kon ik me niet meer inhouden. Ik pakte hem in zijn kruis en voelde een heerlijke pik. Ik trok hem zijn slip uit en begon hem te pijpen, zijn pik was groter dan de mijne, ik denk een centimeter of 18. Hij begon vrij snel te kreunen. Hij vroeg me op te houden,. Maar ik ging door, ik wilde dat hij klaarkwam.

Hij spoot zijn sperma in mijn mond. Heerlijk. Nu was ik aan de beurt. Hij dook met zijn hoofd in mijn kruis en begon heerlijk mijn ballen te likken. Mmm, wat was dat lekker. Daarna nam hij mijn pik in zijn mond. Ook ik hield het niet lang en spoot zijn mond vol. De volgende ochtend werd ik wakker doordat hij me weer aan het pijpen was.

Ik moest me op mijn buik draaien en hij begon mijn kontje te likken. Hij duwde er een vinger in, wat was dat lekker. Daarna kwam hij op me liggen en ik voelde zijn harde pik tegen mijn billen.

Hij duwde voorzichtig tegen mijn gaatje en toen naar binnen. Hij begon me te neuken. Tegelijkertijd trok hij me in hetzelfde ritme af. We kwamen vrijwel tegelijk klaar. Toen hebben we snel gedouchd, want we moesten weer naar school. Hij knipoogde naar me, elke keer dat ik naar hem keek. Ik kan je vertellen dat we dit nog heel vaak hebben herhaald.