Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Hallo ik ben 17 in dit verhaal en hij ook. Het was een ruige voetbal-wedstrijd geweest en we waren dan ook flink ranzig. Overal zaten schaafwonden en blauwe plekken. Het was dan ook weer eens zo dat de douche vol was en dat je moest wachten om te kunnen douchen.

Ik wist dat er naast deze nog een lege kleedkamer met douche was en vertok dan ook naar de ander kleedkamer en ik had me net uitgekleed of robert kwam binnenlopen en zei dat hij mij hierheen zag lopen en dus dacht dat hij hier ook wel kon douchen. Dat kon dus zei ik: "kom erbij plek genoeg." Ik liep naar de douche en begon de aarde van me benen af te schrobben.

Ondertussen was robert naast me komen staan en begon ook te douchen. We praatte wat over de wedstrijd maar al snel dwaalden onze verhalen af totdat het stil viel en zo stonden we geluidloos te douchen. Opeens zag ik dat zijn piemel al ietsjes groter was dan normaal. Om te kijken of ik zijn piemel stijver kon krijgen vroeg ik of hij wel eens last had van een stijve pik als hij aan het douchen was. Hij vertelde dat hij dat wel eens had maar zich dan aankleedt.

Ik vertelde dat ik dat ook meestal deed. Hij zei een beetje schamend: "ik begin er nou ook last van te krijgen." Ik zei: "och das toch niet erg, we hebben er allebij last van dus maak je niet ongerust". Ook ik voelde dat mijn pik al iets groter werd. langzaam aan werdt mijn piemel steeds groter en die van hem ook. Toen vroeg ik aan hem of hij eerder een stijve had gezien, hij antwoorde met nee behalve die van hemzelf dan.

Hij vroeg dit ook aan mij en ik antwoorde hetzelfde. Ik vroeg of hij het raar vondt om die van mij te zien want die van mij was nu bijna helemaal stijf. Die van hem was een beetje krommer dan die van mij. Ik vroeg hem of zijn pik helemaal stijf was en hij antwoorde met ja.jah hij is helemaal stijf. Ik zei dat ik hem niet gelofde en of ik dat eventjes mocht controleren. "Pak hem dan maar even vast en voel maar even"zei hij, "Maar dan wil ik die van jpu ook voelen", grapte hij.

Ik pakte zijn stijve vast en hij die van mij. Hij begon me gelijk een beetje af te trekken. Hij vroeg of hij m ijn pik van dichtbij mocht bekijken, Ja... dat wilde ik wel. Hij ging voor me zitten. zijn gezicht zat direct voor mijn stijve piemel. Hij gleed uit (altans dat zei hij en zo leek het) en belande met zijn gezicht op mijn piemel. Hij zei dat hij het best apart vondt en vroeg of hij nog meer mocht doen met zijn gezicht ik antwoorde ja.

Hij pakte mijn piemel vast en stopte hem even later in zijn mond en begon me te pijpen. Met zijn andere hand streelde hij onder mijn zak en ik voelde dat ik ging klaarkomen dus ik zei: "stop! ik kom klaar," en hij stopte. Hij vroeg of ik dat ook bij hem wilde doen. Ik ging zitten en pijpte hem ook. Hij vertelde dat hij nooit echt goed kon voelen wanneer hij ging klaarkomen.

Ik ging door met pijpen. Ik streelde hem onder zijn ballen en pijpte hem steeds sneller terwijl ik hem met mijn andere hand aftrok. Opeens spoot hij in mijn mond en kwam hij klaar. Hij knielde voor mij neer en nu pijpte hij mij. Hij ging nog harder pijpen en ik voelde mijzelf bijna klaarkomen, ik spande de spieren in mijn benen want dat vind ik altijd lekker als ik klaarkom. Ik kwam heftig klaar in zijn mond. We douchten ons af en kleden ons aan.