Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Het was 11 uur s'ochtends toen ik met een keiharde lul wakker werd. Ik begon mezelf maar te rukken want ik was toch al geil, toen ik na 20 minuten klaar kwam ging ik ontbijten. Toen ik beneden kwam zag ik daar R. zitten hij was de vriend van mijn zus maar wel een ontzettend lekker ding.

Opeens keek hij mij aan en ik voelde dat ik rood werd. Die avond in ben begon ik te fantaseren hoe het zou zijn als ik hem zou mogen pijpen en zijn zaad proeven. Ik begon mezelf af te rukken en dacht aan zijn lekkere lichaam.

Die zondag ging ik naar de stad om een nieuwe cd te kopen. Toen ik in de winkel kwam zag ik hem staan met een srak t-shirtje en ik werd weer geil. Op eens kwam hij naar me toe, gaf me een hand en liep weer weg. Maar toen hij mij een hand gaf, gaf hij ook een briefje waarop stond dat ik vanavond om 7 uur bij hem moest zijn. Ik kon het niet geloven dat hij wou dat ik langs zou komen. Precies om 7 uur stond ik voor zijn deur en belde aan. Hij deed open en toen we naar binnen gingen kon ik het niet laten om naar zijn lekkere kont te kijken. Eenmaal binnen vroeg hij of ik wou drinken.

Toen hij mij wat te drinken had gegeven zei hij "Ik vind je al een tijdje leuk en fantaseer vaak over je" Ik kon mijn oren niet geloven hij vond mij leuk en fantaseert over mij. Hij legde zijn hand op mijn pik en zei: "Ik weet dat jij dit ook wilt." En hij gaf me een tongzoen.

Ik knoopte langzaam zijn broek open en begon hem te rukken en hij mij. Ik vroeg of ik em mocht pijpen en dat wou hij maar al te graag. Ik ging met mijn gezicht tussen zijn benen en nam langzaam zijn pik in mijn mond ik proefde zijn heerlijke voorvocht ik begon hem steeds sneller te pijpen. Op eens haalde hij zijn lul uit mijn mond en zei: "Ik wil nog niet klaarkomen."

Nu begon hij mij te pijpen en wat kon hij dat lekker. Ik hijgde dat ik zou komen en toen stopte hij.

Hij fluisterde zachtjes in mijn oor dat hij mij wilde neuken, ik vond dat goed als ik hem daarna mocht neuken en hij stemde toe. Hij ging naar de badkamer om wat vaceline te halen terwijl ik mezelf begon te rukken op de bank. Even later kwam hij terug met een pot vaceline ik bukte me voorover en hij pakte een klodder en smeerde het over mijn anus en zijn lul. Toen voelde ik zijn eikel tegen mijn gat aan en voelde hem langzaam in me gaan.

Wat een heerlijk gevoel was dit toch hij neukte me steeds sneller en sneller toen voelde ik zijn heerlijke zaad in me spuiten. Toen was het mijn beurt om hemt te neuken maar hij wilde als ik klaar zou komen dat ik in zijn mond spoot. Ik stootte diep in zijn lekkere kontje ik voelde dat ik zou komen dus haal de ik mijn pik uit zijn kont en bracht hem naar zijn mond toen hij al mijn zaad in zijn mondje had begon hij mij te tongen ik vond het heerlijk om mijn zaad en zijn tong te kunnen proeven en kreeg weer een stijve en hij ook toen begonnen we elkaar weer te rukken. Toen we allebei voor de 2e keer waren klaar gekomen en elkaars handen schoon gelikt ging ik naar huis. R. heeft het nu uitgemaakt met mijn zus en we hebben nu stiekem een relatie en hebben nog steeds even goede sex met elkaar.