Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Lekker een avondje uit, Daar had ik zin in. Zo kwam ik bij een COC binnen en keek rustig rond, dronk wat en danste wat. Na een uurtje kwam er een lekker ding op me af. Ik dacht die wil vast een vuurtje ofzo. Maar nee... hij had me er vaker gezien en wilde wel iets meer van me weten.

We hadden het over de normaalste dingen toen een uur later het onderwerp verder over sex ging. Hij vertelde me, als hij mij gezien had zich thuis op mij af te rukken en veelvuldig fantaseerde over mijn sexkunsten. "Heb jij altijd zo`n lekkre bobbel in je broek?" vroeg hij opeens. "Ik zou wel eens willen weten wat daaronder zit" volgde hij met een lach.

Ik vond hem erg lekker en dacht nu moet ik wat zeggen. "Als je mee gaat kun je hem misschien wel zien." zei ik. Hij hapte toe en omdat hij redelijk in de buurt woonde was het ook gemakkelijk als hij met mij mee terug zou gaan. Ik zag het helemaal zitten.

We hebben nog wat gedanst en zijn toen richting huis gegaan. In de auto begon het al... "mag ik mijn lul uit mijn broek halen want ik heb toch zo`n zin om me af te trekken." Hij mocht van mij rustig zijn gang gaan. Terwijl ik op de weg lette zat hij heerlijk aan zijn lul te trekken.

Jammer dat het zo donker was, ik kon bijna niets zien van zijn paal. Toen we bij mijn huis waren zei hij eerst te willen dochen. Dat kon. Hij stond lekker te dochen en ik dacht, laat ik hem eens verrassen door de badkamer binnen te komen en een paar foto`s te maken.

Hij was lekker ingezeept toen ik binnenviel. Mmm... wat een prachtige jongen is het toch. Mooi slank en een nog veel mooier grote slappe piemel. Mmm... die zal ik zo eens even stijf pijpen, dacht ik.

"Voel maar" zei hij "Pak hem maar eens lekker vast!" Ik pakte op zijn verzoek zijn piemel vast en begon hem zachtjes te trekken. Hij had snel een keiharde lul, nu was het tijd om hem ook maar meteen te pijpen. Het smaakte iets naar zeep maar dat was geen probleem. Ik likte eerst zijn eikel, toen de lengte van zijn lul om hem vervolgens in mijn mond te nemen.

Ik pijpte de lekkerste jongen die ik ooit was tegengekomen. Hij vroeg me of ik erbij wilde staan. Ik deed de rest van mijn kleren uit en met een inmiddels harde lul kwam ik naast hem staan. Hij pakte mijn lul vast en begon te rukken, afwisselend met pijpen. Dit ging een tijdje zo door toen hij zich bukte en zei: "Duw je lul eens bij mij naar binnen, liefst heel hard en je volle lengte."

Met mijn handen op zijn billen, maakte ik zijn anus vrij zoadt ik alles goed kon zien kon zo -zoals hij dat wilde- in een beweging mijn lul naar binnen laten glijden. Dit ging erg soepel en ik bewoog heen en weer. Goh... de jongen die ik een paar uur geleden had leren kennen was ik nu aan het naaien!

Ik hou soms ook van stevig, dus ik nam hem dan ook goed. HIj kreunde het uit. Van top tot teen, een en al geilheid. IK voelde dat ik zo zou gaan spuiten. Ik moest door gaan. Ondertussen trok ik ook aan zijn lul dat nog harder was dan net.

"Neuk me... neuk me.... Ruk me klaar... Ruk me klaar." waren zijn woorden op dit harde gebeuk. Ik was nog nooit zo hard tekeer gegaan. Het wond me op te zien hoe mijn stijve lul in en uit zijn strakke kontje bewoog. Ik wilde in hem klaarkomen, dat gebeurede. Ahhhhh... dat was geil! IK haalde mijn lul eruit, hij draaide zich om en ik moest door gaan met hem af te rukken zodat hij in mijn gezicht kon spuiten.

Even later voelde ik een aantal stralen over me heen komen. Zo! die kon er wat van! Hij is die nacht blijven slapen en je raad al wat we `smorgens hebben gedaan met elkaar...