Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Selfsuck is heerlijk!

Op een internationale chat zat ik te kijken en te chatten met lekkere mannen. De kans dat je met zo`n cammer naar bed kunt, is uiterst klein. Toch lag het geluk aan mijn kant deze avond want toen ik regageerde op een geile boy (selfsucker 18 years 17cm), bleek hij redelijk in de buurt te wonen. Hij had mijn foto`s bekeken en wilde – zoals hij zei- zo snel mogelijk aan mijn geile vette lul van 19cm zuigen.

Ook ik kan mezelf pijpen en doe dat regelmatig. Ontspannen is de houding niet, maar het is toch wel erg lekker om je eigen lul in je mond te nemen en er flink aan te zuigen. Als ik spuit, neem ik mijn lul sowieso in mijn mond. Doorslikken en klaar.

Ik heb een paar filmpjes van mijn ‘selfsuck’gemaakt en het maakt me best geil om te zien hoe ik me klaarpijp. Maar het is natuurlijk vele malen geiler als er straks iemand naast me ligt, die dat ook kan en ik dat van dichtbij kan zien.

‘Waarom zit zo`n mooie vent op deze chat?’ dacht ik. Maar het maakte me zo enorm geil om hem zijn eigen lul te zien pijpen. We kwamen snel tot een afspraak. Ik ging me voor die tijd nog even scheren en douchen, zodat ik er gladjes uit zou zien voor hem. Ook hij was helemaal glad en zo zie ik het graag.

Rinaldo kwam naar me toe. In het echt was hij nog knapper dan dat ik op cam al zag. Ook ik viel bij hem in het echt nog beter in de smaak. Hij vond het zo leuk dat ik mezelf ook pijpen kon. Het was altijd al een droom van hem om ooit met iemand seks te hebben, die kon wat hij ook kon.

De kleren gingen uit en we konden voor het eerst in het echt onze stijve palen zien. De avond kon niet meer stuk! Na elkaar een tijd getrokken te hebben, lieten we elkaar zien hoe we ons zelf pijpten. Het was zo enorm geil om het nu live bij een ander te zien.

Rinaldo nam zijn piemel diep in zijn mond nemen en kon zelfs zijn eigen zak likken. Dat had ik nog nooit geprobeerd. Dit te zien, maakte me zo geil, dat ik voor Rinaldo kwam zitten en we samen zijn zak likten.

Wat was dit geil! Na een tijdje vroeg Rinaldo of ik mezelf weer kon pijpen. Ik nam mijn lul in mijn mond en nu kwam hij vlak voor me zitten. Hij likte mijn gladde zak terwijl ik stevig aan mijn eigen lul zoog.

Na een tijd, pakte hij mijn lul vast en nam hem in zijn mond. Stevig zoog hij me. Het soppende geluid maakte me steeds geiler en mijn lul was hard, keihard door hem. Na dat ik hem ook flink gezogen had, stelde hij voor om een filmpje te maken waarin we onze eigen lul aan het zuigen waren.

De camera ging aan en we begonnen stevig aan onze palen te zuigen. We waren het met elkaar eens, dat dit als gay zijnde, wel het lekkerste is dat er bestaat. Zuigen aan je eigen lul! We bekeken het filmpje terug en het zag er enorm geil uit. We trokken ons op het filmpje.

Na het filmpje beken te hebben zei Rinaldo: ‘Neuk me met je geile staaf!’ Hij ging liggen met zijn strakke, bolle kontje voor me. Ik was zo enorm geil dat ik mijn lul meteen diep in kont duwde. ‘Geil! Naai me hard!’ riep hij. Ik neukte hem hard, maar he mocht nog wel harder van hem. ‘Harder naaien, gebrik deze geile slet!’ riep hij.

Een kleine twintig minuten paalde ik hem stevig in zijn geile kont, waarna hij zei dat het weer tijd was voor lekkere selfsuck. Weer namen we onze eigen harde palen in onze mond en zogen stevig. ‘Niks is lekkerder dan een harde lul in je bekkie!’ riep Rinaldo. Ik was het helemaal met hem eens. Genieten van een ander zijn lul en dat van je eigen lul, is enorm geil.

‘Spuit je ook altijd in je eigen bekkie?’ vroeg Rinaldo. ‘Al je jezelf kunt pijpen, moet je ook in je eigen bekkie spuiten toch?’ zei ik. We zogen steeds sneller en mijn lul verdween helemaal in mijn mond. Rinaldo zag dat en zei: ‘Als je nog iets meer moeite doet, denk ik dat jij ook je eigen zak likken kunt.

Ik pakte mijn zak vast, en duwde het iets naar boven. Verrek! Het lukte. Het was niet echt ontspannen te noemen, maar ik kon mijn ballen likken! Dit was zo geil! Ik likte mijn ballen een tijdje en Rinado hield me goed in de gaten.

Hij kwam voor me liggen en likte met me mee. “Hoe voelt dat nu, om twee tongen over je zak te voelen?’ vroeg hij. Het was een enorm goed gevoel. ‘Neem nu jouw lul zo diep mogelijk in je mond.’ Zei Rinaldo. Ik pakte mijn benenen stevig vast en boog zo ver als ik kon naar voren.

Ik voelde dat ik moest spuiten, maar kon me nog even inhouden. ‘Zuig harder aan je lul!’ zei Rinaldo en hij duwde zachtjes tegen mijn hoofd. Ik zoog me stevig en voelde dat ik zo zou spuiten. ‘Spuiten!’riep Rinaldo. Ik spoot mezelf hard in mijn mond. Rinaldo nam zijn lul in zijn mond en zoog ook erg stevig. Ook hij kwam hard klaar in zijn eigen mond.

We bekeken het filmpje nog een keer rustig en werder al snel weer geil. We pijpten elkaar een lange tijd om uiteindelijk om de beurt onze lul zelf klaar te pijpen. Selfsuck is heerlijk!© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)