Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


40 graden en toch seks!

Met bijna 40 graden, ging ik vanmiddag naar een buitenbad toe ter afkoeling. Het was druk en ik lag naast een groepje jongens, waarvan er twee wel heel erg knap waren. Strak figuur, mooie kop en we raakten al snel met elkaar in gesprek.

Af en toe sprongen ze het water in om even af te koelen, maar over het algemeen waren ze druk met kaarten. Dat ging zo de hele middag door tot twee van de vier naar huis moesten. Gelukkig bleven de twee lekkertjes over en speelden nog wat potjes kaarten.

Blijkbaar was het met zijn tweeën minder leuk en vroegen Jarno en Duco of ik een spelletje mee wilde doen met hen. We speelden een aantal potjes en hadden het naar onze zin. Ineens viel mijn blik op de kruis van Jarno.

Jarno zat steeds ‘onopvallend’ over zijn kruis te wrijven. Ik deed net of ik het niet zag maar bij mij begon er iets te groeien. Toen Duco voorstelde dat hij voor ons een patatje halen zou, was ik al snel even met Jarno alleen.

‘Ik ben zo geil!’ zei Jarno. ‘Dat had ik al in de gaten hoor!’zei ik. ‘Ik heb zin om getrokken te worden.’ volgde Jarno. Keihard stond mijn lul toen hij dit zei en meteen zei ik dat ik ook getrokken wilde worden. ‘Heb jij al eens een jongen getrokken?’ vroeg hij. Toen ik vertelde dat ik homo was, zei hij meteen: ‘Cool, ik ook!’

Hij keek me diep in de ogen aan en ik voelde kriebels door mijn hele lijf. Hij had zin, ik had zin en hij was nog erg lekker ook! Duco kwam terug en we gingen eten. ‘Ik kwam net trouwens Maarten nog tegen.’ Zei Duco. Maarten was een vriend van hem. ‘Na het eten ga ik even naar hem toe want ik heb hem al een tijd niet gesproken.’ Zei Duco.

‘Wij vermaken ons wel even hoor.’ Zei ik. Het was een gemene gedachten, maar ik wilde nog even alleen met Jarno zijn. Toen Duco naar Maarten ging, zei Jarno meteen: ‘Zullen wij even naar het kleedhokje gaan?’ Ik wist meteen wat hij hiermee bedoelde.

In het kleedhokje trok Jarno meteen zijn zwemshort uit. Een dikke 18cm stond meteen stijf. ‘Pak `m vast en ruk me!’ zei Jarno. Ik had zijn lul nog maar een paar keer door mijn handen laten glijden toen Jarno zei: ‘Eindelijk iemand die weer eens lekker aan mijn lul trekt.’

Toen ik mijn short uittrok zei hij : ‘Daar wil ik wel meer mee doen!’ Hij pakte ook mijn paal vast en we trokken elkaar stevig. We wilden meer doen maar wisten niet wanneer Duco weer op onze ligplaats zou zijn. ‘Zal ik je even in de app toevoegen? Dan kunnen we afspreken voor vanavond als je wilt.’ Zei Jarno.

Dat wilde ik zeker en we wisselden onze gegevens uit. ‘Kun je me vanavond ook lekker naaien als je wilt!’ zei Jarno. We liepen terug naar onze plek en vijf minuten later kwam Duco er ook weer bij.

We namen nog een duik, speelden nog een paar potjes kaarten en gingen ons omkleden. In de kleedruimte kreeg ik meteen een keiharde lul, denkend aan wat er vanavond nog gebeuren zou.
Jarno kwam om 21:00 uur bij me. ‘Ik heb mijn lul de hele tijd stijf gehad zeg!, Ik ben zo bloedgeil.’ Zei Jarno.

In een ogenblik waren we boven en meteen ook uit de kleren. ‘Neem mijn lul in je mond en zuig me! Ik heb de hele tijd op dit moment gewacht!’ Zei Jarno. Ik begon flink aan zijn 18cm te zuigen. Wat een heerlijke lul heeft die gozer! Het was puur geieten om deze lekkere jongen -die ik een paar uur geleden nog niet kende- stevig te pijpen.

Toen Jarno vervolges mijn lul aan het pijpen was, fluisterde hij na een tijd: ‘Ik wil zo graag jouw harde lul in mijn kontje voelen!’ Hij draaide zich om. ‘Neem me, doe alles wat je met me wilt!’ Vanmorgen kon ik nog niet bedenken dat ik vanavond een heerlijke, geile gozer zou neuken.

Ik neukte Jarno hard, lang en stevig in zijn geile kontje. Ik hield zijn gladde billen stevig vast en keek naar hoe mijn paal zijn kontje neukte. ‘Dit is het beste gevoel sinds tijden, eindelijk een lul in mijn kont!’ riep Jarno.

‘Is het lang geleden dat je geneukt bent geweest?’ Vroeg ik. ‘Ja een jaartje terug.’ Antwoordde hij. Ik neukte hem harder en kwam in hem klaar.

Ik was benieuwd naar hoe het zou voelen om zijn lul in mijn kont hebben en vroeg hem of hij mij ook zou willen neuken.

Jarno schoof zijn lul in me en het voelde heerlijk! Hem aankijkend terwijl hij me goed aan het neuken was met zijn geile lul, zei ik dat hij straks lekker over me heen kon spuiten. Ik keek naar zijn mooie lichaam en de bewegingen die hij maakte bij het neuken, Jarno was gewoon te lekker!

‘Ik kooooooom!’ Riep Jarno. Hij spoot op mijn lichaam en vervolgens neukte hij me nog een tijdje door. Na een korte pauze begonnen we opnieuw met het likken, pijpen, trekken en het neuken van elkaar. De hele nacht zijn we bezig geweest en na een korte tijd slapen, begonnen we gewoon weer opnieuw.

De seks met Jarno was geil, super geil!
© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)