Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik liet me goed neuken.

Toen we tijdens het nieuwe schooljaar voor het eerst stonden te douchen na gym, stond Manuel naast me. Af en toe zag ik hem staren naar mijn slappe dikke lul. ‘Jij hebt een dikke lul.’ Zei Manuel ineens toen we nog met zijn tweeën in de doucheruimte stonden. De lul van Manuel mocht er ook zijn. ‘Jij hebt anders ook geen kleintje hoor.’ Zei ik.


We droogden ons af en gingen terug de kleedruimte in om ons aan te kleden. ‘Zin om nog even met me mee naar mijn huis te gaan?’ vroeg Manuel. Deze uitnodiging kon maar èèn ding betekenen.

Vorig schooljaar spraken we elkaar wel eens op het plein, maar zaten toen nog niet bij elkaar in de klas. Manuel is een leuke boy en best direct. We wisten van elkaar wel dat we ons aftrokken, maar ik wist niet dat hij homo was. Ik vond de uitnodiging leuk en ging met hem mee.

Zittend op de rand van zijn bed zei hij: ‘Als ik vorig jaar al wist dat jij een dikke piemel had dan…’ ‘Wat dan?’ vroeg ik nieuwsgierig. ‘Dan had ik je toen al gevraagd om samen eens te trekken.’ Zei hij. We hadden alleen nog elkaars slappe piemel gezien. Manuel knoopte zijn broek los en had meteen een keiharde lul. ‘En?’ vroeg hij, ‘is hij lekker?’

Slap was zijn lul al lekker maar stijf was het een behoorlijke piemel. Hij begon zich te trekken en zei: ‘Haal jij je lul ook maar uit je broek hoor.’ Geil als ik was, trok ik mijn broek ook iets naar beneden. ‘Wat een geil aparaat!’ riep Manuel.

‘Mag ik aan je lul trekken?’ Vroeg Manuel. ‘Natuurlijk!’ Zei ik en hij begon me meteen te trekken. Het was heerlijk en ik pakte ook zijn paal vast. Op zijn bed zaten we een tijd aan elkaars lul te trekken. ‘Heb je al eens iemand gepijpt?’Vroeg Manuel. Ik had nog nooit een lul in mijn mond gehad maar nieuwsgierig was ik wel.

‘Trek je kleren uit , dan neem ik eerst jouw lekkere lul in mijn mond.’zei Manuel. ‘Weet je zeker dat er verder niemand thuis is?’ vroeg ik. ‘Mijn neef die hier tijdelijk logeerd, komt pas over een uurtje thuis, dus we zijn veilg hoor.’ Zei Manuel.

We trokken allebei onze kleren uit en waren nu naakt. Manuel nam mijn lul in zijn mond. Het voelde enorm lekker om gepijpt te worden. Ik droomde heerlijk weg bij dit geile gevoel. Ik liet hem een tijdje pijpen en een tijde later wilde ik zijn lul wel eens pijpen.

Languit op bed lang Manuel klaar om door mij gepijpt te worden. Ik genoot van zijn lul in mijn mond. We vonden het erg lekker met elkaar en vonden het jammer dat we niet al vorig jaar met elkaar in het bed in waren gedoken. Dit was immers lekkerder dan jezelf afrukken.

Ik pijpte Manuel langdurig door tot hij aangaf bijna te gaan spuiten. ‘Ik spuit erg veel, dus het lijk me handiger om mijn lul zo uit je mond te halen als ik klaarkom.’ Zei Manuel. Ik pijpte nog even door en op het moment dat Manuel mijn hoofd wegduwde en flink begon te spuiten, stond zijn neef Robin in zijn kamer.

Naakt tussen de benen van Manuel die onder het sperma zat, wist ik niet wat ik moest doen. Het was niet dat ik me schaamde, het was meer dat ik dacht dat hij het vreemd zou vinden om ons zo te zien. ‘Wat was dat lekker om te zien zeg!’ Zei Robin. Schaamte kende zij niet voor elkaar en Manuel vertelde dat hij en Robin ekaar regelmatig aftrokken en pijpten. ‘Jij hoeft je ook niet te schamen met zo`n dikke piemel!’ Zei Robin. Direct als Manuel was vroeg hij Robin om ook zijn kleren uit te doen. Meteen trok Robin zijn kleren uit en met zijn grote lul, kwam hij voor me staan.

‘Laat mij ook maar eens goed spuiten!’ Zei Robin. Robin, twee jaar ouder dan dat wij waren, zag er goed uit en ik wilde maar al te graag zijn grote lul pijpen. Voorzichtig nam ik zijn lul, die zeker een centimeter of 18 was, in mijn mond en pijpte hem.

Robin was echt een kontjes-man en vroeg of hij mijn kontje even bekijken mocht. Ik draaide me naar hem toe. ‘Wow, wat een enorm geil strak en bol kontje heb je!’ Zei Robin. Ik vond het lekker dit te horen.

‘Ik zou je graag in je geile kontje naaien!’ Zei Robin. Ik had nog nooit een lul in mijn kontje gehad maar ik was zo geil, dat hij het wel mocht proberen. Ik ging op handen en knieën zitten en langzaam duwde Robin zijn lul in mijn kont.

Ik moest even wennen aan zijn lul in me, maar Robin bouwde het goed op. Binnen een paar minuten zat Robin mij goed te neuken. Inmiddels had Manuel ook weer een harde lul en stond zich te trekken. ‘Kom maar voor me zitten’ Zei ik en nam Manuel`s lul in mijn mond

‘Men, mijn lul zit echt strak in je geile kont zeg!’ Zei Robin.

‘Mag ik je ook neuken?’ Vroeg Manuel. Het leek me lekker om door Manuel en Robin om beurten even geneukt te worden. Ook aan de dikke lul van Manuel moest ik even wennen, maar al snel lagen ze me om de beurt te neuken.

Het neuken wisselden ze beiden af, door me flink te pijpen. Op en top geil waren we. Robin was de eerste die graag in me wilde spuiten. Hij neukte me stevig en het kon me niet hard genoeg gaan. Het voelde heerlijk dat hij zo in me tekeer ging. Met een harde kreun kwam Robin klaar. ‘Jouw strakke kont is ook zo enorm geil!’ riep hij.

Meteen daarna dook Manuel op me en neukte me ook vrij stevig. ‘Spuit die geile kont van hem vol! ’riep Robin. Ik trok stevig aan mijn harde lul en op het moment dat Manuel in me spoot, spoot ik ook hard.

‘Wat was dit geil!’ riep Robin. Ik vond het ook enorm geil om zo genomen te zijn door hem en Manuel. We kwamen even op adem. Zo geil als ik nog was, vroeg ik of ze me nog een keertje wilde neuken. Al snel lag Robin me weer stevig te palen en wisselde dat wederom af met Manuel. Ze neukten me heerlijk, goed en hard.

Na we alle drie weer lekker gespoten hadden, trokken we onze kleren weer aan en ging ik naar huis. De dag erna, spraken we weer af om heerlijk –en vaak- met elkaar te seksen.© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)