Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


De perfecte seks!

Nu de vakantie een paar weken voorbij is, denk ik steeds terug aan die fijne weken die ik had. Ik was in Spanje voor twee weken. Een prachtig hotel met uitzicht op zee, goed eten en `s avonds lekker feesten natuurlijk!

De eerste paar dagen genoot ik van de rust en `s avonds van het stappen. Tijdens het derde avondje stappen kwam ik Raymond tegen. Een leuke jongen, zag er goed uit en we raakten aan de praat. Raymond was met zijn laatste week vakantie bezig en zou zaterdag weer naar Nederland gaan.

Hij bleek in hetzelfde hotel te zitten en was er ook erg over te spreken. Toen ik hem vroeg of hij hier met vrienden was, was het andwoord: ‘Nee.’ ‘Ik zou hier met mijn vriend zijn, maar hij beëindigde onze relatie vlak voor we op vakantie zouden gaan.

We stonden zo een lage tijd met elkaar te kletsen en ik vroeg me af waarom zijn vriend zo`n leuke en lekkere jongen aan de kant gezet had. Dat antwoord kwam later pas: ‘Hij had al enige tijd een ander.’

Bedrog dus! Ik kan er zo slecht tegen, maak het dan meteen uit. Hij kon nu niet langer meer liegen want zijn nieuwe partner had ook een vakantie geboekt. ‘Wees dan nu maar blij dat je van hem af bent, als je geen vakantie geboekt had, was je er waarschijnlijk nog niet achtergekomen.’ Zei ik.

Het gesprek ging dieper en ik begon hem steeds leuker te vinden. Maar voor mij was hij wat te jong, zijn relatie was net uit en had dus wel iets anders aan hoofd. Toch ging het gesprek de seksuele kant op. We stonden samen naar boys te kijken en grappen te maken. ‘Ik zou best zin hebben in een goede wip.’ Zei Raymond.

Toen ik vroeg of hij daar srieus aantoe was, zei hij:’ Zeker! Ik ben jong, ik wil wat en laat mijn vakantie niet verpesten door mijn ex hoor.’ ‘Dan gaan we opzoek naar een leuke boy voor jou.’ Zei ik lachend. ‘Hoezo? Ik heb jou toch al?’ Antwoordde hij.

‘Jongen, jij kunt nog iedereen krijgen. Je bent knap, strak en bovendien erg leuk!’ Zei ik. ‘Kan zo zijn zijn, maar ik vind jou erg interessant hoor!’ Zei Raymond. We grapten nog wat met elkaar maar hij liet me duidelijk merken geinteresseerd in mij te zijn. Langzaam deed hij een paar knoopjes van zijn blouse los. Ik zag een stuk van zijn heerlijke lichaam.

Ik deed mee en deed ook een paar knoopjes los. ‘Ook een gladde borst dus?’ Zei Raymond. ‘Ja, ik heb alles glad en jij?’ Vroeg ik. ‘Tof! Ben ook helemaal glad!’ Zei Raymond. Het ging nu alleen nog maar over seks en wisten snel van elkaar wat we wel en niet wilden op dat gebied. Zichtbaar hadden we beiden een stijve in de broek.

We stond nog een tijdje te kletsen tot Raymond zei: ‘En nu gaan we er in het hotel nog een leuke nacht van maken!’ Voor de deur stonden al wat te zoenen en aangekomen op zijn kamer trok hij langzaam zijn kleren uit.

Ik kon niet geloven wat ik zag. Eerst zag een heel mooi bovenlijf en toen hij zich omdraaide en zijn broek liet zakken, zag ik een mooi bol glad kontje. Keihard stond mijn lul te wachten op het zien van zijn voorkant. Langzaam draaide Raymond zich om.

Men! Ik had al wel wat dikke harde piemels gezien, maar dit sloeg alles! ‘Jij bent goed geschapen zeg!’ Riep ik meteen. Ook ik deed voor hem langzaam mijn kleren uit. ‘Zo, dat is ook een beste fluit!’ Riep Raymond. Ik kon mijn ogen niet meer van hem afhouden. ‘Jij bent te lekker!’ Zei ik.’Jij maakt me anders ook enorm geil!’ Zei Raymond.

Ik pakte hem vast en legde hem op bed. ‘Weet je het zeker?’ vroeg ik hem. ‘Ja, ik weet het echt heel zeker!’ Antwoordde hij. Ik nam zijn lul in mijn mond en wilde hem pijpen als dat hij nog nooit gepijpt was. Ik zoog zijn heerlijke geile lul en likte zijn hele lichaam. Ik sloeg geen plekje over. Toen ik zijn zak likte zei hij: ‘Lekker dat je dit doet, dit deed mijn ex nooit.’

Hoe kun je nou zo`n lekkere grote en gladde zak nou niet willen likken? Dacht ik. Raymond genoot zichtbaar van wat ik bij hem deed. Toen ik hem omdraaide en begon te rimmen, ging hij helemaal uit zijn dak. ‘Jij weet wel wat een bottom nodig heeft!’ Zei Raymond.

‘Tja, een stukje ervaring he.’ Zei ik lachend. Stiekem was ik blij dat zijn relatie over was, anders had ik hem nooit ontmoet, laat staan nu in bed gehad. Toen Raymond mijn lul in de mond nam, kon ik hem alleen maar aankijken en genieten. Hij wist me perfect te pijpen. ‘Ik was wel toe aan een geile dikke pijplul.’ Zei Raymond.

‘En nu wil ik door dit lekkere ding geneukt worden.’ Zei Raymond na een tijd mij gepijpt te hebben. Daar lag ik een geile gozer van 19 te palen. ‘Was ik je maar eerder tegengekomen, jij neukt zo goed! Jij weet hoe je jongen verwennen moet!’ Riep Raymond.

Ik nam Raymond in standjes die hij nog niet kende. ‘The best seks ever!’ Riep hij. Ik nam hem overal en in de vreemdste en onwijs geile posities. Na een klein uurtje neuken, kwam ik in Raymond klaar. Ik vroeg Raymond voor me te komen zitten zodat ik aan zijn lul trekken kon en hem ook in mijn mond kon nemen.

‘Ik leer gewoon allemaal nieuwe, geile dingen.’ Zei Raymond die het standaard gebeuren tot dan toe alleen maar kende. Trekkend, likkend en pijpend, was ik met zijn lul bezig om hem naar zijn hoogtepunt te werken. Hard kreunend kwam hij klaar. Wat kon dat geile jong spuiten!

‘Zo, jij was echt perfect!’ Zei Raymond. ‘Dacht je dat ik nu al klaar met was?’ Zei ik lachend. Raymond wist niet anders dat klaakomen, einde seks was. ‘Nee, zo werkt dat niet bij mij schat.’ Zei ik. Ik knuffelde hem een tijde en nam hem vervolgens mee onder de douche, waar we elkaar zoende en likten.

Snel waren onze palen weer stijf en klaar voor de volgende ronde. Ik knielde voor hem neer en begon hem weer te pijpen en zijn zak te likken. ‘Dit is nog lekkerder dan de eerste keer.’ Zei Raymond en genoot van de extreme geilheid.

Na Raymond mijn lul weer een tijd gepijpt had, zei hij: ‘Neem me nu nog maar harder dan je net deed met die grote lul van je. Ik wil dat je me laat voelen hoe je me op zijn hardst neuken kunt.’ We gingen op het bed liggen en ik pijpte hem eerst stevig en wisselde het pijpen af door stevig aan zijn geile lul te trekken.

‘Neuk me! Neuk me hard!’Riep Raymond. Hij draaide zich om en begon hem eerst te likken. ‘Jouw geile kontje kan ik de hele nacht wel kikken!’ Zei ik. Ik geilde enorm op zijn strakke, gladde kontje. Het was lekker om hem met mijn tong te verwennen. Toen hij nogmaals riep dat ik hem nu echt moest neuken, duwde ik mijn lul in hem em neukte hem. Hard, keihard neukte ik de 19 jarige Raymond in zijn kont. Wat was ik blij dit extreem geile lekkertje ontmoet te hebben. Plotseling kreeg hij een anaal orgasme en ik moest even stoppen met het neuken.

Met mijn lul nog in zijn kont, wist hij niet wat hem overkwam. ‘Dit voelt zo extreem lekker!’ Zei hij. Ik liet Raymond genieten van dit intense gevoel. Toen hij aangaf verder geneukt te worden gig ik stevig door op hem.

Kort daarna kreeg hij weer een anaal orgasme en wist dat ik ook nu even geen beweging maken moest om hem te laten genieten van dit hemelse gevoel. Het anaal orgasme was ook nieuw voor hem. ‘Ik vond seks altjd al geil maar wat jij me geeft is met geen woorden te beschrijven!’ Zei Raymond.

‘Ik krijg gewoon zin om jou ook te neuken!’ Zei Raymond. Het zou voor mij als top zijnde de eerste keer zijn en voor hem als bottom zijde. ‘Laten we het gewoon proberen!’ zei ik.

Raymond duwde zijn paal in mijn kont en het neuken beviel hem goed. Ook bij mij voelde het fijn om zijn lul in me te voelen. Hij hield het een tijd vol en kwam in me klaar met harde stoten. Snel ging hij op zijn rug liggen. ‘Neuk me! Spuit me vol!’ riep Raymond.

Ik neukte hem hard en ook ik kwam in hem klaar. We bleven maar geil en hadden nog een paar keer de perfecte seks!© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)