Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Van werken tot seksen!

In de weekenden maak ik bij anderen hun huis schoon om op die manier iets bij te verdienen. Het is leuk werk, je maakt een praatje en zo heb je snel een paar vaste adressen. Vanmiddag was ik druk aan het werk toen de bewoonster zei dat ze even een tijdje weg moest. ‘Niek kan ieder moment thuis zijn.’ Zei ze. Niek (21) is de zoon des huizes. Voor mij is het geen probleem om alleen in het huis te zijn. ik weet wat ik moet doen, dus kom de tijd wel door.

Beneden was alles na een tijd weer netjes en ik zou boven nog even de badkamer schoonmaken. Toen ik boven kwam, zag ik dat de deur van de slaapkamer van Niek een stukje open stond. Het was vreemd, aangezien de deuren boven altijd dicht waren.

Toen ik iets om de deur keek, zag ik Niek helemaal naakt in zijn stoel voor de pc zitten. Hij had een headset op en hoorde en zag me niet. Het was duidelijk dat hij zich af zat te rukken. Ik liet Niek maar lekker genieten en ging aan mijn werk.

Na een half uur poetsen was ook de badkamer weer schoon. Ik ging nog even kijken of Niek inmiddels zij kleren weer aan had. Niet dus! Hij zat nog heerlijk te trekken. Op het moment dat ik naar beneden wilde gaan, daaide zijn stoel om. Met zijn keiharde lul in de hand riep hij: ‘Shit!’

Ik wilde hem niet in verlegenheid brengen en zei: ‘Niets aan de hand jongen, ga door.’ Toch wat beschaamd vroeg hij of ik niets wilde vertellen. ‘Natuurlijk niet, iedereen trekt zich toch? En ik vind het niet erg hoor om iemand zo te betrappen.’ Lachte ik.

“Dat zie ik!’ lachte Niek. Hij doelde op het feit dat hij mijn harde bobbel in de broek zag. ‘Bovendien zie je er goed uit en je hebt een mooie grote lul hoor!’ zei ik. ‘Als ik het zo zie, heb jij ook wel wat groots in de broek.’ Zei Niek.

‘Haal hem maar uit je broek hoor, je hebt de mijne nu ook gezien.’ Zei Niek. Ik vroeg me af of ik dit wel maken kon, maar omdat er verder toch niemand was en Niek mij opgewonden had gekregen, vond ik dat hij ook best wel even mijn lul zou mogen zien.

Ik deed mijn gulp open en liet hem mijn lul zien. ‘Lekker stevig ding ook!’ Riep Niek en volgde met: ‘Kom eens bij me staan dan.’ Ik kwam voor Niek staan, hij pakte mijn lul vast en nam hem meteen in zijn mond.

‘En hoe voelt dit?’ vroeg Niek. Ik kon niet anders zeggen dat dat het enorm lekker was. Ik merkte dat het niet de eerste keer was dat hij aan een lul zoog. Ik deed mijn broek verder omlaag en trok mijn shirt uit en gooide deze op zijn bed.

Stevig bleef Niek zuigen. Hij had het gewoon nodig! ‘Wil jij ook pijpen?’ vroeg Niek. Ik trok de rest van mijn kleding uit, zodat ook ik helemaal naakt was. Ik vroeg hem om zijn bed te gaan liggen zodat ik hem ook even stevig pijpen kon.

Tijd bestond niet meer. Na elkaar gepijpt te hebben gingen we over in standje 69, likten elkaars zak, trokken stevig aan elkaars lul en begonnen daarna heftig te zoenen.

‘Zou je me lekker in mijn kontje willen naaien?’ Vroeg Niek. Niets was te gek en duwde mijn lul maar al te graag in zijn kont om hem flink te nemen. “Jij hebt de lekkerste lul die ik ooit in mijn kont gehad heb.’zei Niek toen hem een tijd aan het neuken was.

Aha!, toch homo dus! ‘Jij hebt het lekkerste kontje dat ik aan het neuken ben.’ Zei ik. Het was ook zo, zijn kontje was mooi bol, glad en erg strak. Een heerlijke combinatie om je paal in te mogen duwen.

Na zijn kontje goed geneukt te hebben, trok ik mijn lul uit zijn kont en kwam hard op hem klaar. Van zijn gezicht tot zijn navel, zat hij onder mijn sperma. ‘Wow!, jij spuit hard zeg! Dat is geil als je dat kunt he?!’ zei Niek.

Niek kwam op me zitten, zodat ik zo zou merken en zien dat hij ook best hard spuiten kon. Ik trok aan zijn lul en met wat zachte zuchtjes, spoot hij hard tegen mijn gezicht. ‘Dat waren ook beste stralen!’ zei ik.

Ineens hoorden we een geluid. Het kwam uit zijn headset. Hij was vergeten de chat af te sluiten. Al die tijd konden anderen ons bezig zien met elkaar. Voor mij was het geen ramp, ik zat wel vaker in een seks chat. Snel sloot hij de chat af en we maakten ons schoon.

We voegden elkaar toe in onze contactenlijst want we wilden zeker nog een keer lekker met elkaar naar bed. Net toen ik weer naar beneden liep kwam zijn moeder weer thuis. ‘Ben je klaar, is alles weer schoon?’ vroeg ze.

‘Ja hoor, ik ben klaar!’ zei ik en ik ging weer naar huis. Maar dit keer met een heerlijk gevoel!
© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)