Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik betrapte Dezley.

Mijn buren gingen op vakantie. Hun zoon Dezley ging met vrienden een paar dagen weg en ze vroegen mij of ik de planten in huis en de tuin water zou willen geven. Geen probleem voor mij, ik bleef deze vakantie toch thuis.

Het was behoorlijk warm en droog. Om de dag ging ik even kijken of de planten er nog goed bijstonden. Het was zondag, de eerste week zat er bijna op. Woensdag zou Dezley weer terug zijn van de vakantie met zijn vrienden en zou hij verder voor de planten en de tuin gaan zorgen.

Dezley is homo en good looking. Hij heeft een vriendje (Ervin) ook een lekker ding om te zien en soms fantaseer ik over die twee. Wat zouden ze doen, hoe zouden zij het doen? Ik heb regelmatig goed gespoten met Dezley en Ervin in mijn gedachten. Een leuk stel en ze zijn zo`n drie jaar samen.

Op deze zondag ging ik weer even kijken of planten water nodig hadden. Met ruim 35 graden, was het erg heet geweest en alles kon wel een slok gebruiken. Toen ik binnen stond, hoorde ik wat geluiden die van boven kwamen.

Ik liep naar boven om te kijken wat er was. Ik deed de deur van Dezley`s kamer open en wat ik zag kun je alleen maar van dromen! Dezeley was al terug van vakantie en lag Ervin in zijn kont te neuken. ‘Wow! lekker zeg!’ riep ik. Dezley en Ervin moesten er alleen maar om lachen. Misschien omdat ze wisten dat ik ook homo ben.

‘Liever door jou betrapt te worden, dan door iemand anders.’ Zei Dezley. Het was een geil gezicht, Ervin op handen en knieën en Dezeley achter hem met zijn lul in Ervin`s kont. ‘Jongens, geniet nog even, ik ga maar weer naar huis.’Zei ik lachend.

‘Blijf je niet even?’ Vroeg Dezley. Een duidelijker uitnodiging kun je niet krijgen.‘We vinden het wel spannend om bekeken te worden hoor.’ Zei Ervin. Ik bleef en ging in Dezley`s bureaustoel zitten en zei: ‘Ga rustig verder met elkaar.’

Ervin zat nog steeds op handen en knieën en kon nu goed zijn lul zien. Er hing een mooie lul en was nieuwsgierig naar hoe zijn lul stijf zou zijn. De lul van Dezley zat nog in zijn kont, die kon ik nog niet beoordelen.

Van wat ik zag had ik inmiddels een flinke bobbel in de broek gekregen. ‘Je mag je wel rukken hoor.’ Zei Dezley en begon Ervin weer te neuken. Het was alsof ik naar een goede pornofilm keek. Dezley neukte Ervin goed en ik moest mijn broek nu echt even laten zakken.

‘Wat een apparaat!’ Riep Dezley bij het zien van mijn harde lul. ‘Die zou ik best even willen voelen.’ Zei Ervin. Het was lekker dit te horen en ik begon me te trekken op het geneuk van de boys.

Toen Dezley zijn lul uit de kont van Ervin haalde, kon ik nu ook zie hoe de zijne was. Een stevige dikke lul! Ervin ging liggen om nu gepijpt te worden. Ook zij lul was in rap tempo keihard en zag er heerlijk uit!

Het was enorm geil om te zien hoe Dezley de harde lul van Ervin pijpte. ‘Laat hem anders ook even pijpen.’ Zei Ervin tegen Dezley. Op de vraag of ik het ook zou willen, trok ik mijn kleren uit en kwam voor Ervin liggen. Ik pakte zijn geile harde lul vast en nam hem in mijn mond. ‘Zuig hem maar even flink!’ Zei Dezley. Het was het begin van een geile trio. Het was voor mij al een tijd geleden dat ik iemand pijpte en genoot op en top van die harde lul in mijn mond. Ik pijpte Ervin door en Dezley kwam naast me liggen en pakte mijn paal ineens vast.

Voor ik het wist, zat mijn lul in Dezley`s mond. Het voelde heerlijk! Na een tijd, draaiden we de rollen om, zodat we alle drie elkaars lul in de mond kregen. Zo gingen we een flink half uur door, tot Ervin zei: ‘En nu wil ik dat apparaat in mijn kont voelen hoor!’

Ik duwde mijn paal in Ervin`s kont en begon met neuken. Dezley kwam voor Ervin zitten zodat hij lekker door hem gezogen kon worden. ‘Ooooh heerlijk, een dikke lul in mijn kont en een dikke lul in mijn mond!’ riep Ervin.

Aandachtig keek ik naar hoe Ervin zoog aan de harde lul van Dezley. Twee geile boys waar elke gay wel mee zou willen seksen! ‘Ik ga spuiten maar zuig me door.’ Zei Dezley die hard begon te hijgen. Een paar prachtige stralen spoten uit Dezeley`s lul.

Terwijl Dezley even wat te drinken voor ons ging halen, paalde ik Ervin door. ‘Ik zou best vaker door jou geneukt willen worden.’ Fluisterde Ervin zachtjes. Het idee leek me geil om zijn strakke kont wat vaker te neuken, maar zou ik dit kunnen maken tegenover Dezley?

Toch voelde ik mijn paal kloppen door deze opmerking. Ik wilde -nu we toch even alleen waren- goed in Ervin spuiten. Er volgde een flinke ontlading in het kontje van Ervin. Dezley kwam weer naar boven. ‘Lekker geneukt?’ vroeg hij meteen. Ervin gaf mij een knipoog en moest meteen denken aan wat hij net fluisterde.

We dronken wat en ik ging weer naar huis. Dezley zou nu verder voor de kamerplanten en de tuin zorgen. `S avonds in bed lag ik me te rukken, denkend aan wat Ervin fluisterde. Ik spoot de boel goed onder met zijn kontje in mijn gedachten.

Het was maandag toen rond 20:00 uur de bel ging. Ervin stond voor de deur. Hij had afgesproken met Dezley, maar die was niet thuis. ‘Ik moet seks, ik ben zo enorm geil.’ Zei Ervin. ‘Je mag hier wel even wachten op Dezley hoor.’ Zei ik.

‘Ik wil nu seks en eigenlijk heb ik de hele dag aan jou en jouw lul gedacht.’ Zei Ervin. Ik wilde heel graag mar dacht ook aan Dezley. We dronken wat en de tijd verstreek. ‘Ervin kwam naast me zitten en begonme te zoenen.

Hij maakte me geil en zou hem nu zo graag de beurt geven die hij wenste. We hadden inmiddels wat drankjes op en dan weet je het wel. Ervin wreef over mijn broek en zei: ‘Ik heb zo`n zin in jou!’ Ik kon het niet meer weerstaan en nam Ervin mee naar boven.

We trokken onze kleren uit en ik begon hem te pijpen. Even dacht ik weer aan Dezley maar de lekkere stijve lul van Ervin won het van die gedachten. Toen Ervin mij pijpte, was de remming weg. De geilheid nam de overhand van mijn schuldgevoel.

‘Naai me net zo lekkere als gisteren!’ zei Ervin en al snel zat mijn paal weer in zijn mooie strakke kont. ‘Jaaaaaaaa dit is wat ik wil!’ zei Ervin. Na hem een tijd goed geneukt te hebben, rimde ik zijn kontje. Ervin`s kontje was super glad en vroeg om goed gelikt te worden.

Opnieuw duwde ik mijn lul in zijn kont om hem een flinke tijd te neuken. We waren een half uur verder toen ik weer heerlijk in hem klaarkwam. Het was mijn beurt om Ervin tot zijn hoogtepunt te krijgen en pijpte hem klaar.

Het was lekker wat we hadden gedaan maar we besloten dat het tussen ons eenmalig moest blijven. Een trio met Dezley erbij zou ik prima vinden als Dezley dat ook weer zou willen…© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)