Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


De ontdekking.

Ik was puber, ondekte mezelf en een stukje leven. Daar hoorde ook een stuk seksuele ontdekking bij. Op een avond lag ik in bed te denken aan een klasgenoot en streelde mijn piemel zoals ik dat -tot deze avond- altijd zo deed. Het voelde lekker als ik mijn piemel aan het strelen was en dacht aan hem. Alles deed ik stiekem onder de dekens. Mijn pyjamabroek trok iik altijd iets naar beneden als ik me streelde.

Ik was deze avond een tijdje aan het strelen en was zo geil geworden dat ik besloot mijn pyjama uit te trekken en helemaal naakt verder zou gaan. Ook de dekens sloeg ik af. Ik vond het ineens geil om te zien hoe ik mijn lul streelde.

Ik vond mijn piemel lang en werd zelf nog geiler van het kijken naar dat ding. Ik pakte mijn piemel vast en voor het eerst begon ik echt te trekken aan dat ding. Het strelen was ineens aftrekken geworden. Het voelde lekker, enorm lekker. Ik dacht aan mijn klasgenoot en vroeg me meteen af of hij ook wel eens met zijn piemel bezig was.

Ik begon steeds sneller aan mijn piemel te trekken en kreeg een gevoel dat ik nog niet kende. Mijn piemel begon te ‘jeuken’ en voelde een heel goed gevoel in mijn onderbuik. Wat er gebeurde wist ik niet, maar het voelde lekker dus ik trok door.

Plotseling werd het lekkere gevoel nog lekkerder dan dat het al was en en spoten stralen ‘vocht’ uit mijn piemel, hard tegen mijn gezicht en over mijn lichaam. Ik schrok maar dit was een gevoel dat niet te beschrijven was.

Ik maakte me schoon en denkend aan deze lekkere ontdekking, viel ik in slaap. De volgende ochtend trok ik weer aan mijn piemel en spoot weer hard. Na het douchen, ging ik naar school waar ik mijn leuke klasgenoot –Nick- weer zou zien.

We waren vriendjes en in de pauze vertelde ik hem dat ik heel iets leuks had ontdekt bij mezelf. Meteen zei hij: ‘Trekken bedoel je?’ Hij wist dus waar ik het over had. Hij zei dat hij zich al een jaartje aftrok en dat het ‘lekkere gevoel’ klaarkomen heet. ‘Heb je hem ook opgemeten?’ vroeg Nick. Waarom zou ik ik mijn piemel meten, vroeg ik me af. Maar goed, de bel ging en we kregen weer les.

Na school vroeg Nick of hij met me mee mocht. Hij kwam wel vaker bij mij, dus ook deze dag ging hij met me mee. Toen we op mijn kamer zaten, vroeg hij: ‘Hoe was het om je af te trekken?’ Ik vetelde hem dat het enorm lekker was om te doen. ‘Ik trek me een paar keer per dag af’ zei Nick. Ik was net begonnen en vertelde hem dat ik het pas twee keer gedaan had.

Nick vroeg of ik zin zou hebben om het nu ook te doen. Tja, hij was leuk, maar om mezelf nu al te trekken waar hij bij zou zijn… ‘Ik wel!’ zei Nick en deed zijn broek open en liet zonder schaamte zijn piemel zien die snel stijf stond.

Ik wist niet wat me overkwam maar ik raakte opgewonden bij het zien van zijn piemel. Hij had een lekkere piemel en wist meteen dat die van mij –vergeleken bij hem- erg lang was. ’15 centimeter’ zei hij. ‘Doe ook je broek los.’ Zei Nick.

Ik deed mijn broek los en liet hem mijn piemel zien. ‘Wat een lange! Zal ik hem meten voor je?’ vroeg Nick. Ik gaf hem een lineaal en hij hield deze op mijn piemel. ’Wow! 18 centimeter!’ riep Nick. Nick vertelde dat de piemel op onze leeftijd nog een stukje groter worden zou.
Na het meten, begonnen we ons te trekken. We vonden het lekker om elkaar te zien trekken. We lagen geleund tegen de muur, op het bed. ‘Ik kom!’ zei Nick en ik vond het prachtig om te zien hoe zijn sperma uit zijn piemel spoot. Niet lang daarna spoot ook ik mezelf onder. Weer hard en goed veel. ‘Jij spuit echt hard en veel!’ zei Nick.

We maakten ons schoon, hadden het nog even over het masturberen en gingen andere dingen doen. Ik moest alsmaar aan hem en het geruk van ons denken. `Savonds trok ik me af met hem in mijn gedachten. Was ik nu verliefd? In de tijd die volgde, trokken we ons wel vaker af als we samen waren.

Later verloren we elkaar uit het oog. We zaten niet meer bij elkaar in de klas en het contact verwaterde. Een paar jaar later, toen we net 18 waren, kwamen we op dezelfde school en in dezelfde klas. Het was weer als vanouds. Nick was nog steeds een lekker ding en de vriendschap was er weer, alsof het nooit weg was geweest.

We spraken over ‘vroeger’ en hoe het nu was. We dachten regelmatig aan elkaar en aan die tijd. ‘Ruk je nog steeds aan je lul?’vroeg Nick. ‘Natuurlijk ruk ik me!’ zei ik.. ‘En jij?’ vroeg ik. ‘Zonder rukken, ga ik niet slapen.’ Zei Nick.

Hij vroeg me of ik het leuk zou vinden om het nog eens samen te doen, net als vroeger. Nick ging met me mee en zoals vroeger, zaten we op mijn bed.

Nick trok zijn broek naar beneden en zijn lul stond stijf. ‘Nu mag jij meten.’ Zei hij. Ik zag meteen dat zijn lul een stuk groter was geworden en wist dat van mijn lul natuurlijk ook al. De lul van Nick was nu 18 centimeter. ‘En hoe groot is jouw lul nu?’ vroeg hij. Ik trok mijn broek naar beneden. ‘Men dat is groot! Ik zei toch dat onze piemels nog groter zouden worden?!’ zei Nick.

Ik gaf hem de meetlat om die van mij te kunnen meten. ’Ruim 20 centimeter!’ Riep Nick. Nick zei dat hij destijds verliefd op me was en ik vertelde hem dat ik dat ook op hem was. ‘Jammer dat we dat toen niet van elkaar wisten he?’ vroeg Nick.

Nick pakte mijn lul vast en begon me te trekken. Ik pakte ook zijn lul vast en trok hem ook. ‘Dit voelt zo lekker!’ zei Nick en ook ik voelde me prettig bij hem. Nick vertelde een vriendi te hebben gehad maar dat het niets voor hem was. Seks met en jongen was toch wel lekkerder.

Ook ik vertelde hem dat ik een korte tijd een vriendin gehad had, maar het gevoel bij haar niet klopte. Het neuken was met haar wel lekker, maar ik miste wat. Ik miste een tweede lul. ‘Zal ik je pijpen?’vroeg Nick.

Nick nam mijn lul in zijn mond en begon me te pijpen. Vervolgens pijpte ik Nick en wist dat ik hem wilde als mijn vaste vriend. Toen ook Nick zei dat hij mij als zijn vriend wilde, spraken we uit dat we nu een stelletje waren.

We pijpten elkaar tot Nick vroeg hoe ik over neuken dacht bij een man. Mijn lul in zijn kont leek me fijn. Nick moest er niet aan denken om een ander te neuken. Het zat goed, ik was de Top en hij de bottom.

Nick ging liggen en vroeg of ik hem wilde neuken. Ik duwde mijn lange lul in zijn strakke kont. Ik neukte Nick een tijd. Ik was verliefd, wilde hem en de seks was erg goed. Ik kwam enorm hard klaar in zijn kont.

Nick wilde me klaarpijpen. Ik was vaker gepijpt maar nog nooit klaar gepijpt. Nick pijpte door en ik kwam heftig klaar in zijn mond. Het was het beste gevoel dat ik tijden had. Vanaf die dag hadden Nick en ik elke dag seks.

Nu zijn we beiden 25 jaar. We zijn gelukkig, wonen sanen en nog steeds hebben we elke dag goede seks.© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)