Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Een droom, een mooiboy.

‘Jonge boy 20 zoekt goed geschapen oudere man tot 30.’ Zo geil als ik was, reageerde ik gisteren op deze chatter. Het was al een tijd geleden dat ik seks had en het moest er nu maar weer eens van komen.

Met mijn 27 jaar, viel ik binnen zijn wens en omdat ik een goede pik heb, zit dat ook wel goed. Hij –Maarten- vertelde me tijdens de chat dat hij minimaal een lul van 18cm zocht. ‘Maar hoe groter, hoe beter!’ schreef hij.

Hij vertelde zelf ook een aardige lul te hebben en niet lang daarna kreeg ik het vezoek om foto`s te sturen. Eerst stuurde ik hem een normale foto toe. ‘Lekkere vent voor 27!’ reageerde hij. Daarop stuurde hij zijn eerste foto en ik kreeg meteen een stijve lul.

Een droom, een echte mooiboy! Hoewel ik nog niets van hem wist, was dit zeker het type waar ik op viel. Er volgde een tweede foto, maar nu naakt. Wat een lichaam had deze mooiboy en wat een lekkere vette slappe piemel hing daar.

Ook ik stuurde een foto zodat hij ook mijn slappe lul kon zien. Onze slappe pikken bevielen elkaar en de vraag kwam of ik ook een foto van mijn stijve lul had. Ik heb er meer met mijn lul stijf, dan met een slappe, dus dat was geen probleem.

Ik stuurde hem een paar foto`s met mijn lul op zijn grootst. ‘Wat een joekel heb jij! Ik wil je!’ Was Maarten zijn reactie. Meteen kreeg ik ook foto`s van zijn lul. Zijn lul bleek niet veel kleiner dan de mijne te zijn. Een heerlijke grote lul waarmee ik me goed zou kunnen vermaken.

Voor we daadwerkelijk zouden daten, wilde hij eerst cammen met mij. De cams gingen aan en we lieten elkaar zien. Het zat meteen goed en Maarten wilde komen om lekker met me naar bed te gaan.

Toen hij bij me was, gingen we eerst samen douchen en schoren we de enkele haartjes die we hadden, bij elkaar weg. Tijdens het douchen en scheren streelden we elkaar en pakten vaak elkaars grote lul vast.

We werden snel heel geil en sprongen de douche uit, droogden ons af en gingen op mijn bed liggen. Meteen pakte Maarten mijn lul vast. ‘Dat geile ding ga ik eens even flink verwennen!’ zei hij. Maarten trok me heerlijk, likte mijn zak en nam mijn lul regelmatig een lange tijd in zijn mond.

Ik vond het enorm geil om te zien en te voelen hoe hij mijn lul goed gebruikte. Als een ander me goed pijpt en likt, ben ik tot heel veel in staat bij de ander. Voor dat ik Maarten zou pijpen, wilde hij eerst overal lekker gelikt worden.

Strelend over zijn geile lichaam, likte ik zijn hele lijf maar liet zijn harde lul nog met rust. Toen ik zak aan het likken was zei hij: ‘Neem mijn lul nu maar in je mond!’

‘Nee.’ Zei ik, ‘je wilde gelikt worden, dus zal ik je ook likken dus draai je om. Met zijn kontje omhoog, begon ik Maarten`s geile kontje heftig te rimmen. Na een tijd kon Maarten zich van geilheid echt niet meer inhouden en smeekte me zijn lul in mijn mond te nemen.

Kei en keihard was Maarten`s lul en ik begon hem te pijpen. ‘Wat is dit extra lekker als je er een tijd op hebt moeten wachten!’ zei Maarten. Ik zoog stevig en een flinke tijd aan zijn heerlijke lul.

Na het pijpen, gingen we even wat drinken. Ik vroeg Maarten of hij vaker een date had. ‘Denk zo`n drie, vier keer per jaar.’ Antwoordde hij. Ik vroeg verder naar zijn ervaringen. Maarten begon al vroeg met daten. Hij was net 16 toen hij voor eerst met iemand naar bed ging. Het was een vriendje van school met wie hij zijn eerste ervaring mocht beleven.

Ik vind het altijd leuk om te horen hoe iemand zijn eerste ervaring was, dus ik voeg hem hoe het begonnen was. Maarten vertelde dat het eigenlijk best simpel ging. Toen hij bij zijn vriendje thuis was, vroeg dat vriendje op een dag of Maarten zijn lul zou willen zien. Maarten wilde dat wel waarop de broek snel omlaag ging. Maarten liet zijn lul ook zien en van het kijken naar elkaar, ging het snel over in elkaar trekken.

Regelmatig trokken ze elkaar af maar verder gingen zij niet. Althans, niet in de zin van neuken en pijpen. Ze vonden het wel lekker om over elkaar heen te spuiten, maar daar bleef het dan ook bij.

Toen Maarten 18 was, begon hij ook met het pijpen en neuken met een ander. Er waren maanden bij dat hij elk weekend lag te seksen, maar wel altijd safe. Zijn eigen leeftijd kan hem niet geven wat hij nodig heeft. Dat is de reden waarom hij liever met een iets ouder persoon seks wil hebben.

‘Kom, we gaan weer naar boven en neuk me maar goed met die geile lul van je!’ zei Maarten. Met een condoom om mijn lul, was ik klaar om Maarten flink te neuken. Ik nam hem in alle standen en we waren een half uur verder toen ik klaarkwam in zijn kont.

Na heftig zoenen duwde ook Maarten zijn lul in me om mij goed te neuken. Ook Maarten kon het neuken lang volhouden en kwam ook in mij klaar. Samen gingen we weer douchen en trokken elkaar nog even klaar.

Maarten bleef nog even en ging daarna naar huis. Het was na een tijd zonder seks, weer een heerlijke tijd geweest!© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)