Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Seks in de nieuwbouw.

Vanmiddag ging ik weer even kijken bij de nieuwbouw in mijn buurt. Er staan natuurlijk altijd hekken omheen maar kijken van een afstand kun je er altijd. Vroeger kon je gemakkelijk een hek verschuiven om naar binnen te kunnen, maar tegenwoordig is dat wat lastiger. Maar vanmiddag zag ik een hek dat niet goed gesloten was. Ik was nieuwgierig naar de binnenkant van de huizen.

Vroeger speelden we vaak in nieuwbouwwijken. Met een paar vrienden uit de buurt speelden we er ook vaak ‘dokertje’ en trokken er ons af. Het was spannend want je kon er ook betrapt worden door anderen die er speelden.

Ik liep het terrein op om het het eens allemaal rustig te bekijken. Huis in en huis uit ging ik. Ik kwam bij een vrij grote woning met veel ruimte en veel kamers. Toen ik op de zolder stond moest ik weer denken aan wat we er vroeger zouden doen. Het gaf het weer een spannend gevoel en kreeg een harde lul.

Ik trok mijn broek naar beneden en begon me te rukken. Het gevoel betrapt te kunnen worden, was net zo spannend als vroeger. Ineens hoorde ik in de woning ernaast wat ‘vreemde’ geluiden. Ik was nieuwgierig, trok mijn broek weer omhoog en ging de betreffende woning voorzichtig in.

Het geluid kwam inderdaad van boven. Ik liep de trap op en kon nu meer horen. Het zou me niets verbazen als hier een stelletje met elkaar bezig zou zijn. Nog maar een verdieping hoger lopen dus. Ik hoorde nu duidelijke ‘kreungeluiden’ en liep verder richting de zolder.

Bijna boven, zag ik twee jongens tegen de muur zittend aan hun pik trekken. Ze zagen mij nog niet. Ik vond het lekker om te zien, hoe zij zich trokken. Wat wij vroeger deden, deden zij nu ook. Zal ik ze betrappen, zal ik blijven kijken of zal ik maar weggaan? Dacht ik.

Ik was opgewonden geraakt van wat ik zag, dat ik toch maar bleef kijken naar deze boys. De ene had een vrij lange pik en de andere een opvallend dikke pik. Toen ze ook nog hun shirts uittrokken, kwam mij lul erg krap te zitten. Ze zag er naakt erg goed uit.

Als ik ze nu zou betrappen, hadden ze wel even de tijd nodig voordat ze hun kleding weer aangetrokken hadden. De èèn begon de ander te pijpen, het zag er zo geil uit, dat ik het niet meer houden kon om te blijven staan.

Ik liep verder en zei:’betrapt, maar ga vooral lekker door!’ Ze schrokken en hielden snel hun handen voor hun pik. ‘Ga rustig door jongens, het is toch lekker?’ zei ik. Overdonderd vroeg èèn van hen hoe ik binnen was gekomen. ‘Uhm.. het is nieuwbouw jongens, je hebt echt nog geen sleutel nodig om binnen te komen hoor.’ Zei ik lachend.

‘Ga rustig verder met waar jullie mee bezig waren.’ Zei ik. Stotterend kwamen ze even niet uit hun woorden en wisten zich geen houding te geven. Dat is op zo`n moment natuurlijk wel begrijpelijk. Ik liet mijn broek zakken, trok ook mijn shirt uit en deed mijn hand in mijn boxer.

‘Ook geil dus?’ vroeg èèn van de jongens die zich daarna meteen voorstelde als Arthur. Ik stelde me ook voor en dat deed de andere boy ook netjes, Rick. Beiden waren ze 19 jaar, blond en erg aantrekkelijk.

Om ze niet tevee in verlegenheid te brengen vroeg ik of ik mocht blijven of dat ze toch liever alleen wilden zijn. ‘Als jij ook je pik laat zien, mag je blijven.’ Zei Arthur. Ik liet mijn boxer zakken. ‘Mooie geile pik!’ riep Rick. De handen van de jongens bedekte niet langer hun pik, zodat ik ook die van hun goed kon zien.

Arthur had een lange en Rick had een dikke. Beiden goed geschapen en erg geil om te zien. Ik trok nu ook alles uit en was net als hen helemaal naakt. Rick en Arthur hadden beiden een vriendin maar vonden elkaars pik enorm lekker.

Rick zei: ‘Mijn vriendin heeft een geile kut, maar Arthur pijpt gewoon beter en zijn lul is erg geil. Waarop Arthur zei:’ Ik heb ook een geile vriendin, maar die dikke pik van Rick bevalt me toch beter.’

‘Pijp die dikke pik van Rick dan.’ Zei ik en Arthur nam de dikke pik van Rick voorzichtig in zijn mond. Het was geil om te zien hoe Arthur de pik van Rick aan het pijpen was. Ik trok me en Rick keek me steeds aan.

Hoewel Arthur best knap was, was Rick echt een mooiboy. ‘Wil je Rick ook even pijpen?’ vroeg Arthur. Liggend tussende benen van Rick, pakte ik zijn dikke lul vast en nam hem in mijn mond.. ‘Jij pijpt geil!’ zei Rick. Ik pijpte, likte en trok zijn lul afwisselend. Ik deed het blijkbaar zo goed dat Rick al aangaf te gaan spuiten.

Omdat Rick eigenlijk met Arthur bezig was, vroeg ik aan Arthur om bij me te komen liggen, zodat we beiden de pik van Rick konden verwennen. Dit was voor Rick helemaal de top. ‘Dit is zo lekker, zo mega geil nu!’ riep Rick.

‘Laat je geile dikke lul maar spuiten!’ zei ik. Arthur en ik likte en trokken de dikke lul van Rick. Mooiboy Rick kwam hard klaar en spoot zijn stralen hard uit zijn dikke lul. ‘En nu jij!’ zei ik tegen Arthur. Likkend en rukkend aan de harde lul van Arthur, waren Rick en ik in afwachting van zijn moment. Het duurde niet lang voor Arthur ook flink spoot.

Arthur en Rick gingen naast elkaar liggen tegen de muur. Ik kwam op hen zitten en trok hard aan mijn paal. Mijn stralen spoten hard tegen Arthur en Rick. We vonden het alle drie erg geil.

Na dzeze geile ervaring vonden Rick en Arthur het toch tijd om de realtie -die zij met hun vriendinnen hadden- te beëindigen.

En ik, ik had een een heerlijke middag gehad!© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)