Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Jullie zijn altijd welkom!

Het was erg warm toen ik in mijn tuin van een biertje aan het genieten was. Met alleen mijn boxer aan, genoot ik van dit heerlijke weer. Plotseling hoorde ik in het gangpad wat vreemde geluidjes. Nieuwgierig naar wat dit was, liep ik voorzichtig naar achteren. ‘Lekker, ja lekker’ hoorde ik. Waar kwam het vandaan?

Een loszittende plank in de schutting kwam nu wel goed uit. Voorzichtige duwde ik de plank iets opzij. Twee boys waren gewoon met elkaar bezig. De èèn stond leunend tegen de schutting van de buren met zijn broek omlaag en liet zich pijpen door de andere.

Mijn lul reageerde bij dit aanblik en ik kon het niet laten om mijn hand in mijn boxer te stoppen. Als ik nu iets zou roepen, zouden ze stoppen en kon ik niet meer verder genieten van wat ik zag. Het ging lekker met die twee en mijn fantasie sloeg best wel even op hol.

Ik besloot mijn kleren aan te doen, via de voordeur naar buiten te lopen en de jongens te betrappen. Alsof ik net boodschappen gedaan had, liep ik op de jongens af. Ik kwam in de buurt en hoorde ze nog duidelijk bezig zijn met elkaar.

‘Zin in een ijsje jongens?’ zei ik meteen toen ik oog in oog met beiden stond. ‘uhm… nou…’ stotterde een van hen. ‘Ik heb dit ook wel een keer zo gedaan hoor, het is toch lekker?’ Zei ik lachend. De jongens wisten even niets te zeggen maar ik stelde ze gerust. ‘Als jullie niet betrapt wilden worden, hadden jullie het beter in mijn tuinhuisje kunnen doen.’ Zei ik.

Ik bood de jongens aan om wat te drinken en ze liepen achter me aan. Ik stelde me voor en dat deden zij ook. Cody en Guy. Ze kenden elkaar via een chat en dit was beiden hun eerste ‘stiekeme’ afspraakje. Thuis konden ze niet daten, vandaar dat ze buiten stonden.

Ze waren beiden heel open over hun geaardheid. Al waren ze nog jong, ze wisten zeker dat ze homo zijn. Ik vertelde ook mijn verhaal over mijn ontdekking hierin en wat ik zoal uitspookte. Het was inmiddels rond 15:00uur en het was nog heter dan een uurtje geleden.

‘Als jullie nog met elkaar willen neuken, mogen jullie mijn bed wel gebruiken hoor. Ik heb ook condooms in huis, glijmiddel en de douche mogen jullie natuurlijk ook gebruiken. Dan hoef je ook niet bang te zijn dat anderen jullie betrappen.’ Stelde ik voor.

‘Zou jij dan willen kijken?’ vroeg Cody. ‘Nou… het lijkt me wel lekker natuurlijk maar het is iets tussen jullie, dus geniet samen lekker en ik vermaak me hier wel hoor.’ Zei ik. ‘Je mag het echt wel zien hoor.’ Zei Guy. Ik proefde een duidelijke ‘we willen dat je ons bezig ziet’ in deze vraag.

Ik liep met hen mee naar boven en zei nogmaals, als ze alleen wilden zijn, dit gewoon konden zeggen. Ik vond het al belangrijk dat ze het in ieder geval veilig zouden doen. Alsof ze het de normaalste zaak van de wereld was, waren Cody en Guy heel ontspannen. Mijn slaapkamer ziet er dan ook tip top uit en het bed was net schoon. Ik gaf ze de condooms aan, ook met smaakjes. ‘Kunnen jullie ook nog veilig en lekker pijpen.’ Zei ik.

Cody trok zijn kleren uit, greep meteen naar zijn lul en zei; ‘Wil jij even een lekker smaakje om mijn lul doen voor Guy?’ Wat een prachtig gezicht was dat. Ook ik voelde mijn lul stijf worden bij het zien van dit lekkere lichaam en mooie lul. Het was net of mijn geilheid de controle van me overnam. Ik pakte een condoom met banaan smaak, haalde het uit de verpakking en schoof het om zijn geile harde lul heen.
Wat had ik een zin om die lul van Cody te pijpen maar ik vond het al geil om dat ding om zijn lul te mogen doen. Guy trok inmiddels ook zijn kleren uit. Ook al zo`n lekkere naakte boy en wat heerlijke grote lul! Op bed begon Guy de paal van Cody te pijpen. ‘Dat smaakt lekker!’ zei hij en zoog Cody steeds steviger.

Ook ik trok mijn kleding uit, het maakte nu niets meer uit. Guy bleef Cody goed zuigen en keek ondertussen naar hoe ik me naast hen aan het trekken was. ‘Pijp die vette lul anders ook even.’ Zei Cody tegen Guy wijzend naar mijn lul. Ik pakte de aardbeien variant en deed hem om mijn lul. Al was het niet mijn bedoeling, het was een heerlijk gevoel toen Guy me pijpte.

De boys wilde even rusten en lagen languit op mijn bed wat met hun lul te spelen. De lul van Guy viel nu echt op. Zijn lul was duidelijk groter dan die van Cody en mij. Ik kwam tussen Guy en Cody liggen en pakte de geile paal van Guy vast. Na hem wat getrokken te hebben, vroeg hij of ik hem wilde pijpen.

Gulzig zoog ik de harde lul van Guy. Cody lag zich enorm te rukken, alsof we met een pornofilm bezig waren. Al snel pakte Cody mijn paal vast en begon me ook te zuigen. Het leek een droom, maar het was waarheid.

‘Wie wil me nu neuken?’ vroeg Cody. Het leek me weer geil om deze boys met elkaar bezig te zien, dus zei ik dat Guy hem zou neuken. Met opgetrokken benen lag Cody klaar. Guy duwde zijn grote stijve lul in het kontje van Cody en begon hem te neuken.

De boys gingen stevig tekeer en ik trok me naast hen. Het ging harder, steviger en steeds sneller. ‘ik ga komen!’ riep Guy. Vlak voor hij klaarkwam, trok hij zijn lul uit Cody`s kontje en spoot hem hard tegen zijn gezicht. ‘Neuk jij hem ook maar ff flink.’ Zei Guy. Ik kon niet weigeren.

Mijn brede paal zat snel in het strakke kontje van Cody en ik paalde hem net zo hard als dat Guy net deed. ‘Als je komt, spuit dan ook tegen mijn gezicht!’ zei Cody. Ik paalde hem een flinke tijd door tot ook ik voelde dat ik klaarkomen zou.

Met zijn mondje open, vroeg hij me om te spuiten. Hard spoot ik mijn stralen tegen Cody`s gezicht. Dit was enorm lekker!

Cody trok hard aan zijn paal en Guy en ik kwamen voor hem liggen, klaar om ook zijn stralen te ontvangen. Cody spoot veel, heel veel! Guy en ik zaten goed onder zijn sperma. Nog wat likkend en zoenend, kwamen we tot rust.

We gingen ons douchen. Al was het met 3 personen wat krap in de cabine, het was prima te doen. We sopten elkaar in, likten elkaar en onze piemels lieten weten klaar te zijn voor nog een ronde.

Onder de douche begon ik Cody en Guy te pijpen. Eerst met beide piemels in mijn mond, maar toen ze weer keihard waren, lukte dat niet meer. Samen met Cody, likten we de lul en de zak van Guy. ‘Laten we weer op bed gaan liggen, dat is iets makkelijker.’ Zei Cody.

Guy ging op bed liggen. Ik trok een condoom om zijn paal en Cody liet zijn kontje over die grote paal zakken. Daar begon het geile geneuk weer. Ik hielp Cody door zijn kont lekker op en neer te bewegen. Heel lang hield Guy het niet vol. ‘Ik ga spuiten jongens!’ zei hij.

Met een harde zucht, spoot hij in Cody. ‘Dan wil je mijn lul vast ook wel weer voelen he?’ vroeg ik. ‘Duw je paal er maar goed in!’ zei Cody. Ik duwde mijn lul in zijn geile kont en paalde hem stevig. Nu was het Guy die mijn kont steeds een duw gaf om zo hard mogelijk de kont van Cody te kunnen palen.

Cody begon zich hevig te rukken. ‘Ik ga spuiten!’ riep ik, waarop Cody ook aangaf dat zijn moment kwam. Terwijl ik zag hoe Cody zichzelf onder spoot, kwam ik in hem klaar.

Na weer even snel met Guy en Cody onder de douche gestaan te hebben, dronken we nog wat en gingen zij weer naar huis. ‘Jullie zijn altijd welkom!’ zei ik.© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)