Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Zomer is: blote boys!

Lopend naar de supermarkt, begon voor mij deze dag al goed. Voor mij liepen twee jongens die mij niet in de gaten hadden. Vanwege de hitte van 36 graden, liepen zij alleen in hun korte broek. ‘Ik heb het zelfs zo heet dat ik geen boxer aan heb gedaan.’ zei èèn van de boys.

De ander geloofde er niets van en zei: ‘Ja, ja, laat eens zien dan, trek je broek iets omlaag.’ Daar gin de broek al lopend iets omlaag. Ik zag een mooi kontje. Ineens draaide hij zich om. ‘Ow, wist niet dat er iemand achter me liep.’ ‘Geeft niet hoor’ zei ik, ‘Je hebt een mooi kontje hoor!’

‘Heb jij ook een mooi kontje dan?’ vroeg hij. Ik wilde mijn kont best laten zien maar niet op deze plek. ‘In een steegje dan?’ vroeg de andere jongen. Zo liepen we richting het dichtstbijzijnde steegje. Onderweg vertelden Jens en Senn me dat ze goede vrienden waren. Ik vroeg of ze vaker elkaars kontje gezien hadden. ‘Wel meer dan dat hoor!’ zei Jens.

In het steegje lieten we elkaar onze kont zien. ‘Zullen we ook onze pikken laten zien?’ vroeg Senn. ‘Nou, jullie wilden toch alleen even mijn kont zien omdat ik jouw kont ook gezien had?’ vroeg ik.

‘Durf je niet?’ vroeg Senn. Het was voor mij geen kwestie van niet durven, maar meer dat dit niet de bedoeling was, legde ik uit. ‘Kan mij het schelen.’ Zei Senn en trok meteen zijn broek naar beneden. Hij had inderdaad geen boxer aan. Ook Jens liet zijn broek zakken en bij het zien van deze lekkere piemels, kon ik niet achterblijven.

‘Dat is een lekkere lul zeg!’ zei Senn, ‘Mag ik hem even vastpakken?’ vroeg hij. ‘Je pakt `m maar ff vast hoor.’ Zei ik. Toen Senn mijn harde lul in zijn hand nam, kon ik het niet laten om ook zijn lul vast te pakken, waarop ook Jens bij me kwam staan met de vraag of ik zijn lul wilde vastpakken.

De twee hadden duidelijk zin in meer. Senn begon mijn gladde zak te likken en Jens kwam achter me staan, drukte zijn lul tegen mijn kont en begon aan mijn lul te trekken. Ze waren me goed met me bezig.

‘Ik wil je in je geile strakke kontje neuken.’ Fluisterde Jens zachtjes, die met zijn lul al neukbewegingen aan het maken was. Ik zei niets, ik genoot van wat de boys met me aan het doen waren, waardoor Jens het antwoord al gekregen had.

Langzaam voelde ik de vrij dikke lul van Jens in mijn kont gaan. Ik dacht nog even aan het feit of dit wel zo verstandig was, maar de geilheid en de manier waarop Jens me aan het neuken was, nam de overhand. Senn bleef mijn zak likken en trok aan mijn harde staaf.

‘We zullen jou eens even hard klaar krijgen.’ Zei Senn, die ondertussen ook flink aan zijn lul aan het trekken was. ‘Als ik zo hard in je geile kont gespoten heb, neuk je Senn, deal?’ Fluisterde Jens.

Senn had het lekkerste kontje van hen beiden en hem te mogen neuken, zag ik zeker wel zitten. Jens neukte me door en zacht kreunend in mijn oor zei hij klaar te komen. Ik voelde goed hoe Jens klaarkwam. Als of er een kraan openstond, voelde ik zijn stralen in me spuiten.

Ik vond het wel geil dat hij zo goed op me klaarkomen kon. Ik pakte Senn bij zijn kontje vast en begon hem te neuken. ‘Neuk hem maar dieper!’ zei Jens. Mijn zak ketste hard tegen zijn mooie kontje aan en mijn lul had het goed naar zijn zin en kwam klaar in Senn.

Ik draaide me meteen om en nam Senn zijn lul in mijn mond om hem flink af te zuigen. Ook dat mocht na een tijdje wel wat harder blijkbaar. Senn pakte mijn hoofd stevig vast en kwam goed klaar.

Het was een kort maar heerlijk avontuurtje met die twee!© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)