Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Mijn eerste keer seks.

Mijn eerste keer met een jongen was toen ik 16 was. Ik was gek op Kevin, een jongen uit mijn klas. Dat was ik al vanaf de eerste dag van he nieuwe schooljaar. Kevin was echt de knapste jongen van de klas en de hele dag dacht ik alleen maar aan hem.

Tijdens het rukken dacht ik eerst altijd aan boys die niet bestonden, maar door Kevin was het rukken een stuk lekkerder geworden. Ik fantaseerde goed op hem. Als ik hem sprak dacht ik in het begin ook dat hij aan me zou kunnen zien dat ik me op hem afgetrokken had. Vreemd natuurlijk, maar dat gevoel had ik wel.

Het klikte gelukkig snel die eerste week tussen ons maar ik vertelde niet dat ik gek op hem was. Ik was bang dat hij dan niet meer met me om wilde gaan. Dan maar maatjes blijven en `s avonds in gedachten van hem genieten.

Zo`n eerste week op school is altijd is altijd wennen, maar door Kevin had ik wel zin om naar school te gaan. De tweede week ging het normale rooster in en kregen we op vrijdag het laatste uur gym. Zelf had ik niet veel met gym maar dat veranderde heel snel.

Na afloop van het gymen, moesten we ons douchen. Snel trok ik mijn kleren uit en nam plaats in de hoek van de doucheruimte. Niet omdat ik me schaamde, maar dat de hele klas mijn lul zou kunnen zien, vond ik niet prettig.

Ik was me lekker aan het douchen, toen Kevin naast me kwam staan. Mijn ogen keken automatisch naar zijn lul. Wat had hij een mooie lul! Ik voelde me rood worden, maar draaide me meteen om, zodat ook hij mijn lul kon zien. Toen Kevin mijn lul zag, kreeg ik een knipoog van hem. Hij maakte me verlegen maar mijn lul reageerde wel.

Daar stond ik dan met een rood hoofd en een stijve lul. Duizenden gedachten vlogen op dat moment door mijn hoofd. ‘zo , zo!’ zei Kevin en ik keek ook weer naar zijn lul die ook stijf begon te worden. Gelukkig was ik nu niet de enige!

We gingen beiden zo staan, dat anderen het niet konden zien, alleen wij. Zijn lul vond ik slap al erg mooi, maar stijf was het een enorme geile lul. Recht, dik en een mooie lengte. Mooier en geiler dan het in mijn fantasie was. Wat wilde ik hem graag aftrekken, zijn lul in mijn mond nemen en… ik wilde gewoon met hem het bed in!

We waren weer fris en konden naar huis. Weekend was altijd leuk maar het kon me nu niet snel genoeg weer maandag zijn. Thuis trok ik snel mijn kleren uit, ging op bed liggen, deed mijn ogen dicht en trok me af op wat ik net bij Kevin gezien had.

Voor het eerst tijdens het ruken maakte ik geluid. ‘Oh Kevin, met je je mooie geile dikke lul!’ ‘Oh, Kevin, trek me!’ Het rooepen van zijn naam maakte me zo enorm geil. Ik trok me lang omdat ik lang van Kevin wilde genieten.

Toen ik aan het beeld dacht, hoe Kevin zou spuiten, kwam ik enorm heftig klaar. Het sperma spoot in mijn haar, tegen mijn gezicht en op mijn lichaam. Ik zat er flink onder! Het was mijn beste rukbeurt ever!

`S avonds in bed trok ik me we weer af denkend aan Kevin. Ook nu spoot ik weer flink en kon heerlijk slapen met Kevin in mijn gedachten. De volgende ochtend trok ik me weer goed af en deed dat `s middags en `s avonds nog eens. Nu nog de zondag en dan kan ik hem weer zien! Ook die zondag trok ik me drie keer af en spoot daarbij mezelf weer hard onder.

Eindelijk was het maandag. Opgewekt ging ik naar school. Kevin vroeg meteen of ik een leuk weekend had gehad en toen ik datzelfde aan hem vroeg zei hij: ‘Ik heb je wel gemist hoor.’ Was dit een grapje of was het echt zo?

De les begon en ik kon mijn ogen niet van Kevin afhouden. Het leek een eeuwigheid te duren voor het pauze was. In de pauze kwam Kevin naar me toe. ‘Het klinkt misschien gek en ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar ik heb het hele weekend aan je gedacht.’ Zei Kevin.

Wat voelde dit goed en fijn. Toen ik vertelde ook het hele weekend aan hem gedacht te hebben zei hij: ‘Ik heb ook aan je lekkere harde lul gedacht.’ Ik vond het knap dat hij me dit vertelde. ‘Ik heb ook aan jouw mooie stijve lul gedacht,’ zei ik.

‘Ik zal nog eerlijker zijn.’zei Kevin, ‘Ik heb me een aantal keer liggen rukken op jou,’ Ik vertelde hem dat ook ik me had liggen rukken op hem. Hij gaf me een klein kusje en de bel ging. De hele les kon ik aan niets meer denken dan aan Kevin. De les kreeg ik niet mee. Ik zat alleen nog maar te dromen van hoe Kevin zich lag te rukken op mij.

Eindelijk ging de bel, de dag was weer voorbij. Kevin liep naar me toe en vroeg of ik met hem naar huis wilde. ‘Er is niemand thuis, dus als je wilt, kunnen we ons gang gaan.’ Zei Kevin. Zou het dan nu echt gebeuren?

Thuis bij Kevin vertelde hij me homo te zijn en vlinders in zijn buik had van mij. Ook ik vertelde dat ik hem vanaf de eerste dag al leuk vond. We vonden wel dat dit tussen ons blijven moest. Op zijn kamer trokken we onze kleren uit en begonnen elkaar af te trekken.

We waren verliefd en geil. Het voelde zo lekker om elkaars lul in hand te hebben. We begonnen te zoenen en bleven elkaar trekken. Toen Kevin mijn lul in zijn mond nam ging er een nieuwe wereld voor me open. Dit voelde zo enorm lekker. Na een tijdje nam ik ook Kevin zijn lul in mijn mond. Eindelijk deed ik waarover ik fantaseerde.

Kevin kreunde en zei: ‘ Dit is het lekkerste gevoel dat er is, pijp me maar lekker door!’ Naakt op zijn bed zogen we elkaar goed. ‘Mag ik je in je kont nemen?’ Vroeg Kevin. In mijn fantasie had hij me al vaker genomen dus ik wilde het graag proberen.

Ik kwam met mijn kontje voor Kevin zitten en langzaam duwde hij zijn harde lul bij me naar binnen. Ik moest echt goed wennen aan zijn lul in mijn kont maar wilde het wel graag. Ik voelde zijn dikke lul goed maar ik vond het ook geil dat hij nu met zijn lul in me zat.

Langzaam bewoog hij zijn lul in en uit me tot ik aangaf dat hij wel harder mocht gaan. Het duurde zo`n tien minuten dat ik aan dit gevoel wennen moest maar daarna was het super geil dat Kevin me lag te naaien. Het voelde steeds beter en Kevin naaide me steeds harder in mijn kont.

Toen ik Kevin wilde neuken, moest ook hij even wennen aan een lul in zijn kont. Het was nieuw, wennen maar het voelde zo lekker. Een dik uur lagen we elkaar om beurten te neuken. Toen ik Kevin voor de vierde keer lag te neuken en aangaf dat ik klaarkomen zou zei hij: ‘Spuit ik mijn bek als je komt.’

Ik neukte hem nog even door en kwam voor hem zitten en spoot in zijn bekkie. Het was veel dat ik spoot en Kevin slikte. Ook Kevin neukte me tot hij moest spuiten en spoot ook flinke stralen in mijn mond. ‘Wat lekker dat we allebei zo veel spuiten he?’ zei Kevin.

In elkaars armen lagen we even bij te komen. ‘Ik ben zo blij met jou.’ Zei Kevin. ‘Ik ook met jou!’ zei ik. We lagen nog wat te kletesen en al snel werden onze piemels weer stijf. ‘Zin om nog een keer bezig te gaan?’ vroeg Kevin. “Natuurlijk!’ was mijn antwoord.

‘Kom hier met die geile lul van je!’ zei Kevin en nam mijn lul weer zijn in zijn mond. ‘Ík ga je klaarpijpen nu.’ Heftig lag Kevin aan mijn lul te zuigen. Het maakte me zo geil om te zien hoe Kevin me zoog. Weer kwam ik heftig klaar en Kevin kon niets anders dan het te slikken.

Ook Kevin`s lul in mijn mond voelde weer goed en zoog hem stevig. Weer kwam hij krachtig klaar. School was voor ons beiden heel leuk geworden. Regelmatig gingen we met elkaar naar huis en de seks was steeds heftiger. Niemand heeft ooit geweten dat wij iets hadden met elkaar.


© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)