Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Buurjongen Dinesh.

Mijn buurjongen Dinesh kwam vandaag vragen of ik zijn band plakken kon. Voor mij geen probleem dus ik liep met hem naar mijn schuur om te kijken of ik de spullen er voor had. Die had ik dus ik zei dat hij maar even met zijn fiets bij me moest komen.

Het was warm, dus we hadden een shirt en korte broek aan. Hij stond naast me en ik kon goed zijn bobbel in zijn broekje zien. Ik was druk bezig met de band eraf te krijgen. Dat duurde even en ik zei: ‘Daar krijg ik ook geen stijve van.’

‘Ik krijg van andere dingen een stijve,’ zei Dinesh. Toen hij dit zei, beelde ik me in hoe hij er naakt uit zou zien. ‘Waarvan krijg jij dan een stijve?’ vroeg ik lachend en ging verder met de klus.

Het duurde even voordat hij zei: ‘Nou… waar ik een stijve van krijg….’ Hij maakte zijn zin niet af dus ik vroeg hem: ‘Ja, waarvan?’

‘Van jou!’ ze hij lachend. Ik liet de klus voor wat het was en legde mijn hand op zijn bobbel. ‘Ga door!’ zei hij meteen. Overduidelijk had hij zin in meer.

Ik ging achter hem staan en ging met mijn handen onder zijn shirt, om zijn lichaam te strelen. ‘Lekker, ga door!’ Zei Dinesh. Ik streelde zijn lijf, zijn tepels en gaf kusjes in zijn nek. Af en toe drukte ik mijn harde bobbel tegen hem aan.

We kregen het beiden erg warm. Ik trok Dinesh zijn shirt uit en hij de mijne. Dinesh likte mijn tepels en vreef over mijn bobbel. Toen ik hem vroeg of het wel verstandig was, wat we deden zei hij: ‘Ach, het is toch lekker zo?’

Dinesh trok zijn broek uit en pakte zijn lul vast. Een mooie dikke lul en niet al te groot. ‘Trek me!’ zei Dinesh. Ik ging weer achter hem staan, pakte zijn lul vast en begon hem te trekken. ‘Ik ben zo geil dat ik zo moet spuiten!’ zei Dinesh.

Dat vond ik zonde, dus ik stopte met het trekken van zijn lul. Ik trok mijn broek nu ook uit en Dinesh trok me heerlijk aan mijn harde lul. Beiden hadden we alleen nog onze sokken en schoenen aan. We bleven een tijdje trekken en likken en zorgden ervoor dat we nog niet zouden spuiten.

´Hoe denk jij over rimmen?’Vroeg Dinesh. Bij mij is het te gevoelig, maar zijn kontje wilde ik wel likken hoor. Dinesh boog voorover. Zijn kontje was mooi glad en ik begon Dinesh te likken. ‘Neuk me!’ zei Dinesh. ‘Weet je het zeker?’ vroeg ik hem. Hij was zo geil dat hij graag een lul in zijn kontje wilde voelen.

Ik moest even een condoom pakken en nam meteen wat te drinken voor ons mee. Dinesh rolde het condoom om om mijn stijve lul en ging weer wat gebogen staan. ‘Wil je het niet liever binnen doen?’ vroeg ik.

‘Nee joh!, ik vind het wel spannend in dit schuurtje.’ Zei hij. Met mijn lul in het kontje van Dinesh, genoot ik van het neuken van mijn buurjongen. Dinesh trok stevig aan zijn paal en ik neukte hem steeds harder.

De tijd tikte door, maar Dinesh en ik hadden het van genot niet in de gaten. Plotseling stond het stiefbroertje van Dinesh, Vince, voor ons. Hij was via de achterkant gekomen. ‘Zijn julie gay ofzo?’ vroeg Vince geschokt.

Snel trok ik mijn paal uit Dinesh kont en wist niet wat ik moest zeggen. ‘Je gaat dit niet vertellen he?’ vroeg Dinesh aan Vince. “Alleen als ik mag blijven kijken.’ Zei Vince. Tja we konden geen kant op maar om te voorkomen dat hij het later toch vertellen zou, zei Dinesh: ‘Prima, maar dan moet jij ook uit de kleren.’

Het was dat het Dinesh zijn stiefbroertje was, anders had ik me echt geen raad geweten. Vince liet zijn broek zakken, pakte zijn slappe piemel vast en zei: ‘Zo, en ga nu maar verder jullie!’ Mijn lul was gelukkig snel hard en opnieuw begon ik Dinesh te neuken.

Ondertussen keek ik naar wat Vince deed. De lul van Vince was snel stijf. Hij had een beste grote, het zag er geil uit zo. ‘Harder!’ zei Vince. ‘Neuk hem harder!’

Ik neukte Dinesh harder en Vince trok hierbij hard aan zijn lange lul. Wat een situatie maar wat een lekkere boys! Ik bleef Dinesh neuken en Vince vroeg nogmaals of we gay waren. ‘Ik hou wel een lekkere vent met een geile pik, dus ja ik ben homo!’ zei Dinesh. Toen ook ik zei dat ik homo was, vertelde Vince het ook te zijn.

Ze wisten het nog niet van elkaar, al hadden ze wel vermoedens bij elkaar. ‘Zullen we samen zijn lul likken?’ Vroeg Vince aan Dinesh. ‘Is dat niet een beetje vreemd?’ vroeg Dinesh. ‘Ach, kan het nog vreemder?’ zei ik lachend.

Ik trok het condoom af en Dinesh en Vince begonnen mijn lul te likken. Het was geil om te zien hoe ze beiden mijn lul aan het verwennen waren. Het likken ging langzaam over in het pijpen. Om beurten zogen Dinesh en Vince even aan mijn lul.

Daarna zogen Dinesh en ik aan de lange lul van Vince. ‘Ik moet spuiten!’ zei Vince. ‘Spuit maar over ons heen.’ Zei ik. Al trekkend aan zijn lul, kwam Vince klaar. Zijn sperma spoot op Dinesh en mij. Het leek mij geil om mijn stralen ook tegen Dinesh en Vince te spuiten.

Zij kwamen voor me zitten en ik kwam heftig op beide boys klaar. Meteen stond Dinesh op en begon zich stevig te rukken en spoot Vince en mij onder. Het was erg geil en we spraken af dat we dit voor ons zouden houden.

Snel plakte we de band en Dinesh en Vince gingen naar huis. Een paar weken later hoorde ik van Dinesh, dat ze nog een paar keer samen gerukt hadden. Neuken vonden ze toch wat ver gaan. Inmiddels heeft Vince een vriendje en komt Dinesh af en toe bij mij voor een heerlijk potje seks.


© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)