Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Om mijn conditie een beetje op pijl te houden fiets ik vaak. Het maakt me niet veel uit of het warm is, of dat het regent. Zo fietste ik ook afgelopen week weer lekker rond. Je ziet vanalles en ik geniet van de mooie natuur. Af en toe pak ik even een bankje en ga daar rustig zitten uitrusten om daarna er weer flink tegenaan te gaan.

Na ruim 2 uurtjes fietsen zag ik een bankje staan. Het is tijd om even een pauze in te lassen. Toen ik een tijkdje zat hoorde ik wat geritsel in de bosjes. Eerst dacht ik aan een vogel ofzo, tot ik daarbij ook gelach hoorde. Ik draaide mijn hoofd in de richting van het geluid dat ik hoorde en ik kon zien dat er 2 mensen iets aan het doen waren, maar wat?

Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en liep er naar toe. Wat ik zag was ongeloofelijk maar waar! 2 naakte jongens waren bezig elkaar af te trekken. Ik kwam dichterbij en ze merkten me op. Ik dacht dat ze schokken maar dat bleek niet zo te zijn. "Je mag wel kijken hoor!" riep èèn van de jongens.

Ik kwam nu nog dichterbij en kon ze nu perfect zien. Een lichtbruine boy van rond de 18 was een blanke, blonde jongen aan het trekken, ook rond de 18 schat ik. Ik vroeg of ze dit vaker deden en dat was inderdaad het geval. "Maar we doen nog meer hoor, dan elkaar een beetje rukken." Zei de blonde.

Ik stelde me voor en dat deden zij ook. Thijs, was blond met mooie blauwe ogen, slank en een streepje schaamhaar dat naar zijn navel liep. Daaronder stond een mooie stijve lul. De bruine boy was Oscar, ook slank mooie bruine ogen lichtbehaard wel erg mooi en een jukel van een lul.

"Onze fantasie is al een tijd om het met een derde te doen en nu jij hier toch bent... of heb je geen zin?" Vroeg Thijs me lachend. Oscar zag dat ik ook een stijve had gekregen en merkte op: "Nou... zo te zien wil hij dat wel, kom maar eens hier met je lul!"

Ik dacht, nu of nooit. Ik stond voor de blonde Thijs en haalde mijn lul uit mijn broek. Zonder ook maar iets te zeggen pakte Thijs mijn lul vast en begon me te pijpen. Dat hij veel ervaring met Oscar heeft, kon ik duidelijk merken. Wat kan zo`n jonge knul al lekker pijpen! Oscar nam tijden dit gebeuren de lul van Thijs in zijn mond en zoog er ook hard aan.

"Lekker?" vroegen ze. Ik kon het niet ontkennen... het was zalig! Na een tijd gepijpt te hebben vroeg Oscar of zijn lul wilde zuigen. Hij kwam voor me staan en duwde zijn lul in mijn mond. Ik had nog nooit zo`n grote paal gezogen maar deze kans moest ik nemen. Wat een geile paal! Tijdens dat ik hem zoog duwde ik een vinger in zijn strakke kontje en hij vond dit lekker.

Intussen stond Thijs ook al voor mer met zijn stijve lat en de bedoeling was dat ik ze om beurten zou pijpen. Eerst Oscar dan Thijs etc. Wat een genot! twee jonge boys die door mijn gepijpt wilden worden.

Oscar kwam klaar en spoot over mijn inmiddels naakte lijf. Wat een stralen en lekker veel ook. Thijs wilde nu graag mijn lul eens proberen en nam hem in zijn mond. Hij pijpte en likte mijn lul op alle mogelijke manieren. Ik waarschuwde nu ook klaar te zullen komen en Thijs wilde graag dat ik tussen zijn billen zou spuiten. Hij ging voor me zitten met zijn kontje omhoog en ik spoot alles tussen dat geile kontje van hem.

Nu moest alleen Thijs nog klaarkomen. Hij wilde graag over mij en over Oscar heen sproeien, zoals hij dat zelf zo noemde. Oscar en ik zaten aan elkaars lullen om Thijs nog even op te winden. Toen kwam Thijs ook klaar. We hebben alle drie nog een tijdje gezoend, gelikt, getrokken en gepijpt. We kwamen alle drie voor de tweede keer klaar.

We hebben genoten, Ik van het mooie weer en de geile jongens en de jongens van elkaar en van mij. Ik ben gisteren nog even langs hetzelfde plekje gefiets maar helaas.... Geen Thijs en Oscar. Ach... Ik blijf het proberen. Goed voor mijn condite toch?