Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Neuken met zijn broertje.

Het gebeurde zo`n vier jaar geleden. Op school had ik een vriendje, Tobias. Beste maatjes waren wij en deden veel samen. We beleven ook wel eens een weekend bij elkaar slapen wat altijd weer een feestje was.

Op een middag was ik bij hem en ineens vroeg hij of ik mijn schaamhaar scheerde. Ik had zelf niet veel, dus had er niet over gedacht om het te scheren. ‘Twee maanden geleden heb ik het voor het eerst geschoren, het is nu zo glad! Wil je het zien?’ Vroeg Tobias.

Ik wilde het best even zien en Tobias liet zijn broek iets zakken. Het was inderdaad mooi glad bij hem. Vervolgens vroeg hij of hij mijn schaamhaar dan ook mocht zien. Ook ik trok mijn broek iets naar beneden zodat hij mijn plukkie kon bekijken.

‘Zullen we elkaar onze lul ook laten zien? ‘Vroeg Tobias. Eigenkijk had ik weinig keus want meteen trok Tobias zijn broek op zijn knieën. Het was best lekker om naar zijn piemel te kijken en ik trok mijn broek ook verder naar beneden om hem mijn piemel te laten zien.

We zeiden verder niets en trokken na een paar minuten onze broeken weer omhoog. Die middag kon ik dat beeld niet meer uit mijn hoofd krijgen. Ik had best wel even aan zijn piemel willen voelen. In bed lag ik me `s avonds te trekken en moest steeds aan de piemel van Tobias denken.

Ik ging zo op in mijn fantasie dat ik met zijn piemel in mijn gedachten enorm hard begon te spuiten. Ik had daarvoor nog nooit zo hard gespoten. Was ik nu homo omdat ik aan zijn piemel dacht? De volgende ochtend op school vertelde Tobias me dat hij ook aan mijn piemel had gedacht.

De hele dag hing er een heerlijke spanning tussen ons, maar het kon toch niet zo zijn dat ik met mijn beste vriend verder nog wat zou doen? De dagen erna ging het zoals het normaal ook ging tussen ons. Ik dacht wel vaak aan zijn piemel en kwam er goed op klaar, maar ik wist niet wat ik verder mee zou kunnen doen.

Dat weekend zou ik weer bij Tobias blijven slapen. Ik lag op een matras naast hem en voor het slapen zei hij zei: ‘Ik ga me nog wel ff rukken voor het slapen hoor, als je ook wilt rukken, ik heb doekjes genoeg hoor.’

Onder zijn dekens was hij met zijn piemel bezig. Ik werd er snel opgewonden door en pakte ook mijn stijve vast om met mezelf bezig te gaan. ‘Wat heb ik het warm!’ zei Tobias en sloeg het dekbed van hem af. Voor het eerst zag ik zijn piemel in stijve stand. Het was een best ding.

Tobias lag zich goed te rukken en ik kreeg zin om zo bij hem in bed te duiken. Ik keek naar zijn geruk en sloeg toen ook mijn dekbed van me af. ‘Jij hebt een lange!’ zei Tobias die mijn lul nu ook voor het eerst in stijve toestand zag.

‘Ik heb zin, kom hier en trek aan mijn lul!’ Zei Tobias. Voorzichtig kwam ik bij hem liggen en pakte zijn keiharde lul vast. ‘Trek me stevig!’ zei Tobias en ik begon hard aan zijn lul te trekken. Na hem een tijdje getrokken te hebben zei hij: ‘Kom voor me zitten, dan neem ik jouw lul in mijn mond, heb zo`n zin nu!’

Hij nam mijn lul meteen diep in zijn mond. ‘Je hebt zo`n lekkere lul!’zei hij en zoog me stevig. Niet lang daarna lag ik ook zijn lul voor het eerst te pijpen. We trokken en pijpten elkaar goed en kwamen beiden flink klaar.

Het was lekker om elkaar klaar te krijgen en we gingen slapen Ik vond het lekker om met elkaars piemel bezig te zijn maar ik was niet verliefd op Tobias.

De volgende ochtend werden wij wakker gemaakt door Jason, het broertje van Tobias. Jason vond ik erg knap en op hem had ik me al eens afgetrokken. Toen we na het ontbijt de boel gingen afruimen, fluisterde Jason: ‘Kom 11:00 uur maar naar me toe.’

Tobias moest zoals gewoonlijk voetballen op zaterdag en zijn ouders moesten werken. Normaal ging ik dan even TV kijken tot Tobias weer terug was, maar dat zou nu heel anders lopen.

Rond 10:45 was iedereen, behalve Jason, weg. Om 11:00 uur liep ik naar Jason zijn kamer. Ik shrok wel even hoe ik hem daar aantrof. Jason lag op bed met een dildo in zijn kont. ‘Zo, daar ben je dan.’ Begon Jason. ‘Ik heb jullie vannacht bezig gezien en als je niet wilt dat ik het verder vertel, wil ik dat je me neukt!’

Ik laat me niet chanteren. Maar aangezien ik verder ook geen gedonder wilde en Jason erg aantrekkelijk was, had ik stiekem toch ook zin om hem de beurt te geven, die ik hem in mijn fantasie al eens gegeven had.

Jason trok de dildo uit zijn kont en zei: ‘Neuk me met die lange piemel van je!’ Ik duwde mijn lul in zijn kontje en begon hem te neuken. ‘Harder, neuk me harder en spuit me vol!’ zei Jason. Ik vroeg hem waarom hij zo nodig geneukt wilde worden. ‘Ik ben erg anaal ingesteld en een echte lul in mijn kont is beter dan die dildo!’ Riep hij.

‘Paal me harder met je lange lul, geil kreng!, kom op!!!’ riep Jason. Oke, hij kon nu krijgen wat hij wenste. Ik neukte Jason hard. Hij hield van deze harde aanpak en trok daarbij stevig aan zijn lul. ‘Ik wil dat je gelijk met mij spuit!’ riep Jason.

Ik bleef Jason hard neuken in afwachting van zijn klaarkomen. ‘3, 2, 1’ begon Jason af te tellen. Tegelijk kwamen we klaar, Hij spoot flink over zichzelf heen en ik spoot in zijn kont. ‘Jij weet hoe het moet!’ zei Jason.

Ik was meteen in dubio. Moest ik het Tobias vertellen, of liet ik het hierbij. Ik besloot het voor mezelf te houden. Het weekend dat volgde, logeerde Tobias bij mij en we trokken en pijpten elkaar weer. Aan neuken dachten wij niet en ook de weekenden die volgden bleeft het bij trekken en pijpen.

Een aantal weekenden later, toen ik weer bij Tobias logeerde, Had Jason me in een moment laten weten dat hij nog eens door mij geneukt wilde worden. Tobias ging de volgende ochtend weer naar voetbal en zijn ouders moesten werken. Ik was deze ochtend weer met Jason alleen.

Ik had nu zelf ook zin om knappe Jason flink te naaien en toen ik op zijn kamer kwam, lag hij zich al languit te rukken. ‘Ik ben er klaar voor, neem me maar harder dan de vorige keer met die lange stevige lul van je!’ Zei Jason. Het trekken en pijpen met Tobias was lekker, maar flink tekeer gaan in het kontje van broertje Jason, vond ik ook erg geil. Harder dan de vorige keer lag ik Jason te palen.‘ Oooh, jij neukt veel beter dan Jasper!’ riep Jason ineens. ‘Wie is Jasper?’ vroeg ik. Geschrokken van zijn uitspraak zei hij dat Jasper –zijn buurjongen- hem vorige week geneukt had en hij hem. Jasper was volgens hem wat stuntelig en van mij kon hij op en top genieten.

Jason wilde net als de vorige keer tegelijk klaarkomen. Het aftellen begon weer. Op het moment dat Jason weer hard over zich heen spoot, kwam ik in hem klaar. ‘Volgende keer weer?’ vroeg Jason me geil aankijkend.

Ik wilde hem nu elke dag wel nemen, maar had Tobias ook waarmee het zo lekker was steeds. We waren net weer in de kleren toen Tobias naar boven kwam lopen. Het scheelde weinig of we waren betrapt geweest door hem.

Tobias nam me mee naar zijn kamer en zei:’Ik ben zo geil en wil je lekkere lul zuigen nu!’ Gelukkig was ik snel geil en we pijpten elkaar stevig op zijn bed. Hij moest eens weten dat ik een paar minuten geleden nog bij Jason in bed lag.

Het was een dubbel gevoel en dacht weer even om het Tobias te vertellen. Ook nu deed ik het niet. We hadden immers geen relatie, dus konden we beiden ons gang gaan. Trekken en pijpen met Tobias en neuken met Jason.

Een aantal maanden ging het zo door en we spraken soms ook bij mij af. De seks was inmiddels heftiger geworden, hij neukte mij ook en we konden niet meer zonder.

Niemand wist het verder. Ik was bang de vriendschap met Tobias te verliezen als hij zou weten dat ik met Jason naar bed ging. Een paar maand later kreeg Tobias een vriendin. Vanaf dat moment hadden Tobias en ik geen seks meer.

Hoewel het altijd lekker met hem was, kwam me dit goed uit zodat ik nu alleen nog met Jason seks zou hebben. Ruim twee jaar lang spraken Jason en ik regelmatig af tot Jason een vaste vriend kreeg. Nog steeds zijn we goede vrienden en dat ben ik met Tobias ook nog steeds.

Voor zover ik weet, weten Tobias en Jason niet van elkaar dat ik heerlijke tijden met ze heb gehad.© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)