Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Vakantie in Oostenrijk.

Na een jaar hard werken, had ik eindelijk vakantie. Ik ging naar Oostenrijk waar ik op een camping van mijn vakantie kon genieten. Ik zette mijn tent op, verkende de omgeving en ging lekker eten.

Het was tijd voor een lekkere, afkoelende douche. In mijn hokje zat geen deurtje en de ander twee waren al bezet. Het was al 21:00 uur geweest, dus zouden hooguit volwassenen me kunnen zien. Ik begon rustig mijn zak en lul te scheren en sopte me daarna in.

Twee keer na elkaar stond ik toch even oog in oog met andere mannen. Het was voor die mannen misschien vervelender om mij zo te zien, dan dat het voor mij was. Ik heb een strak lichaam en een groot formaat lul. Ik schaam me dan ook totaal niet als anderen me zien.

Na een heerlijke douche genomen te hebben, zat de eerste dag er bijna weer op. In de tent lag ik nog wat te lezen, voor het tijd was om te gaan slapen. Nou ja… eerst nog even stevig aan mijn lul rukken natuurlijk!

Het was erg heet en liet de tent nog even een stuk open voor de afkoeling. Ik trok mijn boxer uit en ging lekker naakt op mijn luchtbed liggen. Met mijn ogen dicht, lag ik te genieten van mijn enorme lul en dacht aan mooie, geile boys. Ik zag niks en hoorde niks.

Ineens stonden er toch twee boys – ook uit Nederland- in mijn tent. ‘Oh, sorry!’ Zei een van de jongens. Stokstijf bleven ze staan staren naar mijn grote harde lul. ‘Ja, uhm… sorry maar uhm…’zei een van beiden.

Misschien wilde ze wat vragen of hadden ze wat nodig, dacht ik. ‘Kom maar binnen hoor.’zei ik terwijl ik snel mijn lul afdekte. Ze hadden zich vergist in de tent en boden hun excuus aan.

‘Excuus is niet nodig hoor, willen jullie wat drinken?’ vroeg ik. Ik gaf beide boys een biertje en nam er zelf ook nog een. Ik zei dat ik het niet erg vond, dat ze me zo gezien hadden. ‘Ik neem aan dat jullie je toch ook wel eens rukken?’ Het was meteen goed en we genoten van ons biertje. De jongens –Jasper en Pepijn- hadden samen een relatie en waren voor een weekje hier. Voor we het wisten, zaten we aan het derde biertje.

Wat aangschoten zei Pepijn: ‘Jij hebt wel een goede paal tussen je benen hoor.’ ‘En die van jullie?’ vroeg ik, ‘Hebben julllie ook wat lekkers tussen de benen?’ Pepijn vertelde ook een beste lul van 20 centimeter te hebben en Jasper had 17cm in de broek.

Ook ik was aangeshoten en zei: ‘Laat die geile pikken maar eens zien dan.’ Pepijn begon en liet zijn broek zakken. Zijn mooie grote piemel was al snel stijf. Jasper had inmiddels ook een stijve lul en ook zijn broekje was snel uit.

Onder het genot van ons drankje, trokken we aan onze pikken. ‘Heb je al eens een trio gedaan?’ Vroeg Pepijn. Ik had nog nooit een trio gedaan maar zei: ‘Met jullie zou ik het best willen proberen!’

Meteen begon Jasper aan mijn lul te likken en hield hem stevig vast. Ook Pepijn kwam bij mijn lul liggen en begon met Jasper mee te likken. Niet lang daarna begonnen ze me beiden heerlijk te pijpen. Het was gezellig, leuk en lekker geil met die twee boys in mijn tent.

Ik wilde Pepijn en Jasper ook wel even pijpen. Ik begon met Jasper en pijpte zijn 17cm goed diep. Vervolgens nam ik die grote lul van Pepijn in mijn mond om hem te verwennen.

Bij Jasper en Pepijn, was Jasper de bottom. ‘Neuk jij Jasper even in zijn kont?’ vroeg Pepijn. Mijn lul zat voor de helft in het kontje van Jasper. ‘Oei..stop even…’ Zei Jasper. Ik bewoog niet en vroeg wat er aan de hand was. Het bleek de breedte van mijn lul te zijn. ‘Jouw lul is breder dan van Pepijn, dus ik moet heel even wennen.’

Kort daarna zat mijn lul diep in zijn kontje en kon ik mijn gang gaan. Jasper begon zachtjes te kreunen van genot. Pepijn wilde ook nog even tekeer gaan in zijn vriend en paalde hem stevig.
Pepijn kwam na een paar minuten hard klaar in Jasper. Hij trok zijn lul uit het kontje van Jasper, pakte nog een biertje en zei: ‘Spuit jij hem ook maar ff vol!’

Nu ging mijn lul er in èèn beweging in en nam Jasper stevig. Met een wat hard gekreun, spoot ik in Jasper zijn kontje. Ik wilde Jasper ook laten spuiten en begon hem te pijpen. Het duurde niet lang voordat ook Jasper klaarkwam. We dronken nog wat en Pepijn en Jasper gingen naar hun eigen tent.

De volgende dag heb ik de hele dag een flinke wandeling gemaakt en genoten van de mooie natuur in dat gebied. Ik kwam rond 21:30 uur weer bij mijn tent. Ik maakte mijn eten klaar en liep na het eten naar de doucheruimte. Weer moest ik me douchen in hetzelfde hokje.

Eenmaal terug in mijn tent en denkend aan die avond ervoor, moest ik me weer flink rukken. Ik kwam hard klaar en spoot me flink onder. De volgende dag heb ik weer een flinke wandeling gemaakt, heerlijk gegeten en uiteraard `s avonds weer flink aan mijn lul liggen trekken.

De volgende morgen had ik flinke spierpijn en besloot vandaag maar eens bij mijn tent te blijven. Ik vermaakte me prima met lezen en zonnen. `S avonds ging ik vroeg slapen om de volgende –en laatste- dag van mijn vakantie hier, weer te wandelen.

Moe maar voldaan kwam ik van mijn laatste wandeling terug. Ik liep nog even over de camping om te kijken of ik Jasper en Pepijn nog zou vinden om afscheid te nemen. Helaas… blijkbaar waren zij al weg. Na het eten en douchen, heb ik nog een goed uur aan mijn lul liggen rukken. Weer denkend aan Pepijn en Jasper. Het was lekker in mijn tentje, kwam heftig klaar en spoot hard, veel en alle kanten op.

De volgdende ochtend, heb ik de boel ingepakt en ging richting huis. Wat een mooie en lekkere dagen had ik weer gehad!

 


© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)