Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Kyan met zijn dikke lul.

Gisteren vermaakte ik me op een leuke chat. Voor ik de cam op mijn lul richt, chat ik altijd eerst met alleen mijn face in beeld. Ik raakte in gesprek met een paar leuke chatters die snel nieuwsgierig waren naar de rest. Natuurlijk vind ik het ook lekker om te zien wat er tussen de benen hangt of staat, maar ik hield nog even bij mijn gezicht.

Na een tijd ging het gesprek met een paar chatters een geile kant op en we werden opgewonden. Het was tijd om de cam nu ook op mijn lul te richten. Mijn stijve lul was nu zichtbaar voor iedereen. De chatters waarmee ik al een tijd sprak, vonden mijn lul erg geil. Ook die van hen bevielen me prima! Vooral die van Kyan –een knappe jongen van 21- maakte indruk op me. Hij had een geile dikke piemel.

Steeds kreeg ik berichten van nieuwe chatters, maar ik hield mijn aandacht voornamelijk bij de boys waarmee ik al langer aan het chatten was. Het was geil en lekker met hen. Sommigen spoten tijdens het cammen en verdween uit de chat. Kyan en ik bleven uiteindelijk over. Kijkend naar elkaars lekkere lul, bleven we nog een tijd chatten tot ook wij moesten spuiten. We spoten samen en dat was een heerlijk einde van een geile chat.

Ik bleef aan Kyan denken en `s avonds trok ik me -met hem in mijn gedachten- af. Vandaag was er hier de jaarlijkse voorjaarsmarkt. Ieder jaar bezoek ik de markt voor leuke koopjes. Toen ik bij een kraampje rustig stond te kijken, fluisterde een stem: ‘Ben jij niet die man met die lekkere lul?’ Ik keek om en zag Kyan staan die ik meteen herkende. Hij had natuurlijk ook mijn gezicht gezien waardoor hij ook mij meteen herkende. Ik fluisterde terug: ‘En jij bent die jongen met die dikke lul.’

Kyan woont gewoon hier. Hoe leuk was dat?’ We waren beiden alleen en liepen al pratende samen verder over de markt. Ik ging niet van een date uit omdat ik toch wat ouder ben. Ik vond het al leuk dat ik hem hier aantrof. ‘Heb jij je nog getrokken?’ vroeg hij op een gegeven moment. Ik zei dat ik me met hem in mijn gedachten afgetrokken had. ‘Ik heb me afgetrokken op jou.’ Zei hij.

We liepen de markt af en eigenlijk hadden we het alleen nog maar over onze fantasieën. ‘Ik zou die geile lul van je best in het echt willen zien.’ zei Kyan. Ik vertelde hem dat ik ook steeds aan zijn dikke piemel denken moest.

‘Als je wilt, loop ik met je mee naar je huis.’ Zei Kyan. Het voelde alsof ik hem al langer kende en had zin in hem. Hij liep met me mee naar huis waar we buiten genoten van een drankje. Niet lang daarna vroeg hij of ik zin had om met hem te seksen.

Met beiden een bobbel in de broek gingen we naar mijn slaapkamer om te doen waar we naar verlangden. Kyan trok zijn kleren uit en ik mocht zijn boxer uittrekken. Zijn geile dikke piemel -17x6cm- nam ik meteen in mijn mond om hem goed te pijpen.

Kyan genoot enorm van het gezuig aan zijn lul. Ook ik trok mijn kleren uit en liet hem mijn boxer uittrekken. ‘This is a big dick!’ zei hij bij het zien van mijn 18x5,5cm. Hij nam hem snel in zijn mond om me een tijd te zuigen.

Op de vraag of ik hem wilde neuken, zei ik meteen: ‘Ja!’ Een tijd hard ketsend in zijn geile kont, voelde ik dat ik klaarkomen zou. ‘Spuit me vol!’ zei Kyan flink hijgend. Ik neukte nog een tijd door en spoot hard in zijn kontje.

Kyan pakte zijn lul vast en zei: ‘Pijp me!, pijp me klaar!’ Zijn dikke lul zoog ik flink. Hij pake mijn hoofd vast en zei: ‘Ik kom!’ Ik voelde dat hij heftig klaarkwam en hard spoot. Het was lekker met Kyan. We namen en douche, dronken nog wat en spraken af dat hij volgend weekend weer zou komen.


© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)