Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Twee jongens in de trein.

In de trein opweg naar huis, zat ik vanmiddag dromerig naar buiten te kijken. Het was vrij rustig alleen voor mij zaten twee boys, die af en toe wat hard aan het praten waren. Af en toe moesten zij behoorlijk lachen. Het waren leuke lachjes en ik begon al snel te fantaseren over wie zij zouden zijn.

Toen ik duidelijk hoorde: ‘Pak `m dan even vast joh!’ kreeg mijn fantasie een andere wending. Ik dacht aan een pik vastpakken, maar het kon net zo goed een mobieltje zijn natuurlijk. Kort daarna hoorde ik een van de jongens zeggen: ‘En? Issie dik of niet?’ Ik wist het nu haast wel zeker, het moest over een pik gaan.

Van het idee kreeg ik een harde lul in mijn broek en aangezien het toch rustig was, besloot ik mijn gulp open te doen en mijn lul vast te pakken. Net toen ik mijn lul vast had, keek een van de jongens over hun zitplaats naar mij. ‘Zo, das ook een dikke lul!’

Nu wist ik het zeker dat deze twee jongens met elkaar ‘bezig’ waren. Hij dook snel terug en vervolgens keek de andere jongen over de zitplaats heen. Terugduikend zei hij: ‘Inderdaad!, we zijn niet de enige hier!’ Ze dolden wat met elkaar en ik streelde mijn lul verder. Het maakte nu niets uit, want ze hadden me toch al gezien.

Samen stonden ze ineens naar mij te kijken en zeiden: ‘Kom maar hier als je zin hebt.’ Ik deed mijn lul in de broek, stond op en kwam bij hen zitten. Brandon en Brent, beiden 18 jaar met vrolijke leuke koppies.

Brent zei: ‘Brandon heeft een heerlijke dikke piemel, wil je die zien?’ Ik knikte en Brandon liet zijn lul zien. ‘Inderdaad! Hij heeft een dikke pik en jij?’ vroeg ik. Brent liet hierop zijn stijve paal ook zien. ‘Wat hebben jullie lekkere pikken!’ zei ik. Ook ik moest er aan geloven en haalde ook mij lul weer uit de broek. ‘Trek hem aan dat ding!’ zei Brent tegen Brandon.

Brandon kwam naast me zitten en pakte meteen mijn paal vast. ‘Kom op, rukken die paal!’ riep Brent. Brandon trok me stevig en Brent kwam voor me zitten. Hij trok mijn broek verder omlaag en likte mijn zak. Ik wist niet wat me overkwam maar ik genoot van deze geile blagen.

Ik pakte het hoofd van Brandon vast en duwde hem richting mijn harde paal. ‘Zuig mijn paal!’ zei ik tegen hem. Het was een heerlijk gevoel om mijn paal in de mond van Brandon te hebben. Hij zoog goed, hij was duidelijk ervaren in het pijpwerk.

Wetend betrapt te kunnen worden, liet ik me helemaal gaan. Het zou niet lang meer duren voor ik op plaats van bestemming zou zijn. Ik wilde eigenlijk nog wel een tijd doorbrengen met deze geile lekkertjes. ‘Laat mijn dat harde ding ook eens zuigen.’ Zei Brent tegen Brandon.

Diep nam Brent mijn paal in zijn mond en zoog minstens net zo goed en lekker als dat Brandon dat net deed. Brandon kwam gehukt naast me zitten, zodat ik hem een pijpbeurt geven kon. Die heerlijke dikke lul van Brandon smaakte me goed. Ik was Brandon goed en wel flink aan het zuigen toen we op het staion kwamen aangereden.

‘Opschieten!’zei Brandon. ‘Ik moet hier uitstappen!’ Brandon woonde blijkbaar ook in mijn plaats. Brent moest nog een stukje verder met de trein. Met een flinke zoen en een ‘ik app je wel’ verlieten Brandon en ik de trein. Het ging allemaal zo snel.

Alsof we elkaar al langer kende, liep Brandon met me mee. Ik vroeg Brandon wat Brent van hem was. ‘Ik ken hem pas sinds vandaag en het klikte meteen met hem. We hadden met een aantal boys van onze chat een dagje uit.’ Zei hij.

Ik vroeg of Brandon zin had om ergens wat te drinken. Dat was prima en zo doken we een kroeg in en hadden het erg leuk samen. ‘Als je wilt, kunnen we afmaken waar we net aan begonnen waren.’ Zei Brandon die duidelijk geil was.

Ik had ook veel zin om te seksen met deze jongen en we gingen naar mijn huis. Toen Brandon de kleren uit had, bekeek ik hem eens goed. ‘Wat ben je een mooie jongen met een enorm lekkere lul.’ Zei ik.

Ik pakte wat glijmiddel en condooms uit mijn kastje en begon hem wat vragen te stellen. ‘Hoevaak heb jij seks?’ ‘Met jou zal het de derde keer worden, dat ik seks met een man heb.’ Zei hij. Ik begon een beetje met zijn geile lul te spelen. ‘En hoe vaak trek jij aan dit lekkere ding?’ vroeg ik.

‘Een keer of 2, 3 moet ik me toch wel rukken op een dag hoor.’ Zei Brandon. ‘Laat eens zien hoe jij je thuis afrukt, dan kan ik me ondertussen uitkleden .’ Zei ik. Met zijn rechter hand pakte hij zijn lul vast en met zijn linker hand streelde hij zijn tepels. Mijn lul stond snel stijf toen ik hem daar zo zag liggen rukken.

Ik kwam tussen zijn benen liggen en likte zijn zak.‘Ik ben zo geil!, ik ben helemaal van jou!’zei Brandon. ‘Pijp me, lik me, neuk me!’ zei hij. Stevig begon ik zijn geile paal te zuigen om hem daarna goed te neuken. Ik verwende Brandon`s kontje goed lang.

‘Kom in me!’ riep Brandon. Met kracht, kwam ik in hem klaar. Brandon ging op zijn rug liggen om door mij klaargepijpt te worden. Hij wilde stevig en hard gezogen worden en pakte mijn hoofd vast. Flink op en neer, bewoog mijn hoofd over zijn harde paal. Met een diepe zucht kwam Brandon klaar.

Brandon is blijven slapen om het weekend daarna weer naar me toe te komen…


© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)