Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


De bel gaat, er staat een jongen voor de deur. "Wij wensen u......" Het regent flink dus ik laat hem snel binnen. Hij is helemaal nat en ik vraag of hij zich niet even af wil drogen en een lekkere kop warme chocolademelk wil. Dat wil hij wel. Wat een weer zeg! Ik geef hem een handoek en hij droogt zich af. Ik zie dat zijn kleren doorweekt zijn en vrag of ik deze even in de droger zal doen zodat hij straks weer droog verder kan gaan. "IK denk dat ik aan een handoek wel genoeg heb" zegt hij. Hij gaat verder met zijn haren asf drogen en trekt daarna zijn natte trui uit om zijn bovenlijf ook af te kunnen drogen.

Ik zie zijn prachtige lijf dat iets gespierd is. "Tjemig... Ik ben echt goed nat geworden, kijk mijn trui eens." Ik zie dat zijn broeke net als zijn trui, meer water dan stof is. "Geef je spul maar hier" zeg ik, "Dan doe ik het toch even in de droger voor je en dan kun jij je choco rustig opdrinken." Zijn kleren doe ik in de droger en ik kom de kamer weer binnen.

Daar zit hij dan met zijn boxer nog aan. "Eh.. ja... ik ben maar gaan zitten, ok al is mijn boxer ook wat vochtig." zegt hij. Ik vraag hem of ik deze ook nog even in de droger moet doen of dat hij liever een droge boxershort van mij wilt lenen. Hij kiest ervoor om dan maar zijn eigen boxershort hier te laten drogen. "maar dan zit ik helemaal naakt hier" zegt hij. "ach.."volg ik, "Ik heb wel wat gezien hoor dus ga gewoon je gang."

"Vind u het echt niet erg dan?" vraagt hij met rode wangen. "Nee hoor, doe maar uit ik lopp ook vaak genoeg naakt rond."zeg ik met een lach. Hij laat zijn boxer zakken en wat ik dan te zien krijg is een mooie en best wel flinke slappe lul met heel mooi schaamhaar erboven. Wat een lekkertje denk ik nog.

Ik doe ook zijn boxer in de droger en ga bij hem zitten. We praten wat en zo komen we bij relaties. Hij is ook vrijgezel en vermaakt zich prima zo. Op een geven moment zegt hij: "En... ach... Als je vrijgezel bent kun je doen en laten wat je wilt." Ik ben het helemaal met hem eens, maar wat doe je dan als je sex wilt, immers iedereen heeft zijn behoeftes.

"Dan trek ik me gewoon af, jij toch ook?" Ik zie dat tijdens deze fase van ons goed-vertrouwende gesprek zijn penis groeit. Hij heeft dit ook in de gaten en gaat zo zitten dat je het haast niet kunt zien. ik zeg: "Volgens mij ben je nu ook een beetje opgewonden he?"

"Ja klopt, vind je het erg dat ik er zo bij zit?" vraagt hij. "In tegendeel, het is toch leuk zo en je mag er best wezen." volg ik. "Maareh... jij hebt ook een bobbel zie ik" TJa... dat kon ik niet ontkennen en nu had ik twee rode wangen.

Hij ging nu min of meer express met zijn benen wijd zitten en ik kon zijn lul goed zien. "Zeg eens eerlijk, wat vind je van mij?" Wat ik hierop kon zeggen was: "Je ziet er lekker uit, hebt een mooie slanke lijf en je lul is echt prachtig en groot."

Hij vroeg of ik mijn kleren ook uit wilde doen omdat ik net tegen hem had gezegt vaak naakt rond te lopen. Ik dacvht, waarom ook niet, hij is ook naakt dus misschien voelt hij zich wel fijner zo. IK trok de boel dus uit en had ook een stijve.

"Zo, dat ziet er ook goed uit" zei hij. Daar zaten we dan beiden naakt op de bank met een stijve en ik wist eigenlijk niet goed wat ik nu moest doen. Maar dat wist hij maar al te goed.

"Zou ik je mogen trekken en dat jij mij dan trekt?" Het was een directe vraag, maar stiekem ook wel waarop ik hoopte. We trokken aan elkaars stijve lul. Het was erg lekker, hij was nog een beetje nat van de regen en voelde daardoor lekker fris aan. Zonder dat we het erover hadden bogoon hij me plotseling te pijpen en goed ook! Dat hield hij een tijdje vol en vroeg toen of ik hem zou willen pijpen.

Ik nam zijn flinke dikke paal in mijn mond. Zeker een centimeter of 19 had hij. Ik zoog hem een tijdje tot hij zijn lul uit mijn mond haalde en zeker met 10 stralen over me heen spoot. Zijn stijve lul werdt weer die mooiie grote slappe lul.

"Het lijkt me zo geil als jij in mijn gezicht spuit." zei hij. Ik ging voor hem zitten en hij trok me af tot ook ik klaarkwam en zoals hij dat graag wilde in zijn gezicht spoot. We hebben nog een tijdje geknuffelt en elkaar op vele plaatjes gelikt. Zijn lul was na een tijdje weer flink stijf en hij wilde nu ook op mijn gezicht spuiten. Zijn grote lul kwam heel dicht bij me en ik trok hem klaar. Wat lekker zeg!

Daarna schonk ik hem nog wat te drinken in en gaf hem zijn droge kleren terug. Hij is nog een paar ker langs geweest en niet om de feestelijke groeten over te brengen...