Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Met Lidomar op schoolkamp.

Een paar jaar geleden gingen we met school op kamp. Ik was verliefd op Lindomar, een knappe getinte jongen. Lindomar wist niet dat ik verliefd op hem was en ik durfde dat ook niet te vertellen. Ik dacht veel aan hem en toen ik het rukken ontdekt had, was het nog fijner om aan hem te denken.

Als ik me met mijn andere hand trok, beelde ik me in dat Lindomar me aan het trekken was. Op het moment van spuiten, dacht ik altijd dat ik hem gewoon eens vragen moest of hij zin had om een keertje samen te rukken. Maar als ik de volgende ochtend op school kwam, en hem weer zag, durfde ik het toch niet te vragen.

Op school werden de indelingen gemaakt, wie bij wie in een tent zou komen. Lindomar en ik zouden samen een tent moeten delen. Mijn hart bonkte in mijn keel van geluk natuurlijk! Met het opzetten van de tent, hadden we veel lol met elkaar. We deden er best lang over om dat ding op te zetten.

Toen de tent eindelijk stond, konden we onze spullen uitpakken. Na het inrichten viel pas op hoe klein het tentje was. Lindomar wilde zich even opfrissen en omkleden om straks fris en fruitig rond het kampvuurtje te kunnen zitten. Na het opfrissen kwam hij de tent in om nette kleren aan te trekken.

Met zijn rug naar me toe, trok hij alles uit. Ik zag zijn lekkere blote kont, maar ik kon er maar kort van genieten. Snel begon hij zich weer aan te kleden. Ik besloot hetzelfde te doen en trok ook al mijn kleren uit. ‘Lekker kontje!’ grapte Lindomar. Ik vond het lekker om dit van hem te horen en wilde zeggen dat zijn kontje ook lekker was, maar werderom durfde ik het niet.

Tijdens het eten bij het kampvuur, zaten Lindomar en ik naast elkaar. Ik kon alleen nog maar aan zijn mooie kontje denken en kreeg om de haverklap een stijve lul. Voor mijn leeftijd had ik al een behoorlijke lul, waardoor ik wat gebukt moest gaan zitten op het moment dat ik een stijve had. Anders zou het opvallen bij de anderen.

Ik kon het op die manier een tijd goed verbergen maar ineens fluisterde Lindomar:‘Je hebt een stijve he?’ Het liefst was ik nu met hem het tentje ingedoken om mijn harde lul tegen dat geile kontje aan te drukken. Ik wist geen antwoord te geven maar gelukkig zei hij meteen: ‘Geeft niet hoor, heb er zelf ook last van.’

Alles wat ik nu kon doen was knipogen naar hem maar de gedachten aan zijn kontje en dat hij wist dat ik een stijve lul had, maakte me alleen nog maar geiler. Ik kreeg de gesprekjes van de anderen niet meer mee en mijn lul kreeg ik niet meer slap. Ik had zin om me fllink te rukken, maar dat kon nu niet.

Na een –voor mij- lange tijd, mochten we eindelijk naar onze tentjes gaan om te gaan slapen. In de tent trok Lindomar zijn kleren uit en ik ik bekeek hem goed. Ook ik trok mijn kleren uit en we gingen liggen.

“ik ga me nog wel eerst rukken hoor.’ Zei Lindomar. Wat verbaasd maar opgwonden van het idee keek ik hem aan. ‘Je gaat me niet vertellen dat jij je niet afrukt voor je gaat slapen.’ Zei hij. Dit was de beste kans voor mij en zei meteen dat ik me ook altijd even aftrok voor het slapen.

Liggend in de slaapzak begon Lindomar zich te trekken. ‘Nou… doe je mee?’ vroeg hij. Ik trok in mijn slaapzak mijn onderbroek naar beneden en begon me ook te trekken.

‘Zullen we het elkaar gewoon laten zien?’ vroeg Lindomar. Hij ritste zijn slaapzak open en had zijn stijve lul in de hand. ‘Jij hebt een mooie dikke lul!’ zei ik. Ik had zin om nu meteen aan zijn mooie donkere en dikke piemel te trekken. Ik ritste ook mij slaapzak open. ‘Jeej wat een grote tokus heb jij!’ Zei Lindomar toen hij mijn lul zag.

‘Ik zou hem best wel even willen vastpakken hoor.’ Zei Lindomar. Eindelijk hoefte ik me niet meer in te houden en zei: ‘Ga je gang!’ Lindomar kwam bij me zitten en pakte meteen mijn lul vast. ‘Ik heb zin in je!’ zei hij.

Ik moest uitkijken dat ik niet zou kreunen, want wat trok Lindomar me lekker! ‘Trek mij ook maar.’ Zei Lindomar en kwam naast me liggen. Het voelde heerlijk om nu ook aan zijn lul te trekken. We lagen allebei helemaal naakt. ‘Als er nu iemand komt, hebben we wel een probleem.’ Zei ik. ‘Nee joh, er komt echt niemand kijken hoor.’ Zei Lindomar.

Op een enkel geluidje na, was het gelukkig stil en bleven we elkaar trekken. ‘Het leek me al een tijd lekker om een ander te trekken, het is echt zo lekker dit!’ zei Lindomar. Ik vertelde hem dat ik na het ontdekken van het rukken, die fantasie ook had.

‘En likken? Lijkt het je lekker om mijn lul te likken?’ vroeg Lindomar. Over het likken had ik nog nooit nagedacht maar het idee was wel spannend en dan vooral zijn lekkere donkere lul! Voorzichtig begon ik zijn lul te likken en Lindomar begon te kreunen.

“Ssst!, niet te veel lawaai maken hoor.’ Zei ik. ‘Maar dit is zo geil wat je doet!’ Zei Lindomar. Ik was benieuwd hoe het voelde en vroeg Lindomar of hij mijn lul dan ook wilde likken. Ik wist niet wat ik meemaakte! Het was geil om te zien hoe hij mijn harde lul aan het likken was en het gevoel daarbij was enorm. ‘Het is echt lekker!’ zei ik.

Wat pijpen was en hoe dat voelde, wisten wij toen nog niets maar daar zou deze avond verandering in komen.

‘Zal ik je piemel een in mijn mond nemen?’ vroeg Lindomar. Een piemel neem je toch niet in de mond, dacht ik nog. Iedereen kan zich vast nog de eerste keer herinneren dat zijn piemel voor het eerst in de mond van een ander zat.

Lindomar nam mijn lul in zijn mond en dat gaf me een onbeschrijfelijk lekker gevoel dat ik vast wilde houden. Ik pakte zijn hoofd vast en maakte op en neergaande bewegingen. Uit zichzelf begon Lindomar zachtjes te zuigen. We hadden nu het pijpen ontdekt.

Ik wilde hem dit gevoel ook laten ervaren en nam zijn geile lul in mijn mond. Het idee was nog wat vreemd om een piemel van een ander in je mond te nemen. Het voelde snel heel goed om zijn lul in mijn mond te hebben. ‘Wow!, dit is pas lekker zeg!’ zei Lindomar.

We waren nu meteen verslaafd aan het ‘piemel in de mond nemen’ van elkaar. Steeds trokken en likten we elkaars lul om hem vervolgens even weer in de mond te nemen. Toen we zo langzamerhand hadden ontdekt dat het nog lekkerder was om aan de lul te trekken terwijl hij in de mond zat, ging het snel.

‘Ik ga spuiten!’ zei Lindomar. Het klaarpijpen waren we nog niet mee bezig en de gedachten om het sperma van een ander in je mond te krijgen, waren we eveneens mee bezig.

Lindomar kwam op me zitten en trok aan zijn mooie lul. Van geilheid hield hij het kreunen op dat moment niet meer in en spoot over mijn lichaam. Hij nam daarna mijn lul nog even in zijn mond en ook ik kwam tot een hoogtepunt.

Ik spoot hard tegen en op Lindomar. De eerste stralen spoten hard tegen zijn gezicht en in zijn haar. De rest spoot op zijn mooie lichaam. We vonden het beiden een lekkere ontdekking en het was tijd om te gaan slapen.

De volgende ochtend werden we allebei met een stijve lul wakker. ‘Zullen we elkaar even snel aftrekken?’ vroeg Lindomar. Ik kon niet wachten om weer aan zijn donkere geile lul te trekken. We spoten, veegden ons af en gingen ons klaarmaken voor deze nieuwe dag. ‘Vanavond nemen we weer de tijd toch?’ vroeg Lindomar.

Ik kon de hele dag niet wachten tot het avond was en we weer met elkaar bezig konden zijn. De gedachten om zijn lul weer in mijn mond te voelen, maakte me de hele dag geil. Tijdens het ontbijt vroeg klasgenoot Mik ineens aan me of ik me nog afgetrokken had.

Ik bleef stil en hij fluisterde: ‘Kom op, we trekken ons toch allemaal af? Ik en Bas hebben ons nog goed liggen afrukken hoor, voor we gingen slapen.’ Ik bleef zwijgen, ik wilde dit voor mezef houden. ‘Heb je nou aan je lul liggen rukken of niet!?’ vroeg hij weer.

Waarom hij dit zo graag wilde weten, was mijn onbekend en ik bleef maar zwijgen. Na het afwassen begon het programma van die dag. We deden spelletjes en `s avonds aten we weer bij een kampvuur.

Weer zat Mik naast me en stelde me weer de vraag of ik me afgetrokken had. ‘Waarom wil je dat eigenlijk weten? Vroeg ik. ‘Ik vind het gewoon geil om te weten of jij aan je lul getrokken hebt.’ Zei hij. ‘Zoals je vanmorgen al zei, iedereen trekt zich toch af?’ reageerde ik in de hoop nu van hem af te zijn. Ik kon alleen nog maar denken aan Lindomar en wat we straks weer zouden doen.

We gingen allemaal weer naar onze tent om te slapen. Behalve Lindomar en ik. Wij moesten immers nog wat doen. Toen wij alleen nog onze boxers aan hadden, trokken we deze bij elkaar uit. Lindomar pakte mijn piemel vast en zei: ‘Kom maar eens even hier met die geile lul van je!’

Hij nam mijn lul in zijn mond en het voelde nog beter dan afgelopen avond! Hij maakte me weer goed geil en vroeg hem te gaan liggen. Ik kwam bij hem liggen en begon nu hem te zuigen. ‘Mega is dit he!?’ zei Lindomar. Een uur lang lagen we elkaar te zuigen, te likken en te trekken.

‘Ik heb vandaag ook iets gehoord waar ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar ben.’ Zei Lindomar. Ik vroeg hem wat dat dan was. ‘Nou, Bas vertelde me dat hij en Mik ook seks hadden gehad…’ Ik onderbrak Lindomar. ‘Mik zat mij vanmorgen ook te vertellen dat hij en Bas getrokken hadden en hij vroeg ook of ik me had afgetrokken.’

‘Dat was niet alleen aftrekken wat zij gedaan hebben hoor.’ Zei Lindomar. ‘Bas zei tegen mij dat Mik met zijn lul in Bas zijn kontje is gegaan en dat hem dat een heel lekker gevoel gaf en daar ben ik juist zo nieuwsgierig naar, hoe dat dan voelt.’

Het idee dat Mik en Bas gisteren ook seks hadden, toen ik met Lindomar bezig was, was een lekkere gedachte. Niet zozeer om Mik, met hem had ik niet veel, maar meer om Bas. Bas was ook een leuke boy waarover ik wel eens droomde.

‘Maar weet Bas dan ook dat wij seks hebben gehad?’ vroeg ik aan Lindomar. Lindomar vertelde dat toen hij en Bas vanmiddag achter in het bos waren -om hout te sprokkelen voor het kampvuur- Bas aan hem vroeg of hij zich ook al aftrok. Toen Lindomar vertelde zich inderdaad ook al te trekken, liet Bas opeens zijn piemel zien en vroeg aan Lindomar om ook zijn piemel te showen.

‘En wat deed je toen?’ vroeg ik.

‘Ik heb hem niets laten zien hoor en ook niet verteld wat wij hebben gedaan.’ zei Lindomar. Lindomar vertelde verder: ‘Toen ik mijn piemel niet liet zien, zei Bas dat hij die van Mik wel gezien had en later vertelde hij dat ze samen hadden liggen seksen en dat Mik zijn lul in het kontje van Bas gedrukt had.’

‘Het lijkt mij lekker om jouw lul in mijn kontje te voelen.’ Zei Lindomar. Lindomar ging op zijn handen en knieën zitten en ik duwde mijn stijve lul in hem. ‘Dit is lekker, ga door!’ Zei Lindomar. Het was zo lekker om in het kontje van Lindomar te zitten en ik kwam na vijf minuten al hard klaar.

‘Zal ik jou ook even nemen?’ vroeg Lindomar. Met zijn lekkere lul in mijn kontje, begon Lindomar zachtjes te kreunen en kwam ook klaar. Als een blok vielen we in slaap. De laatste ochtend werden we al vroeg wakker en begonnen we de dag met elkaar goed te pijpen. ‘Ik ben verliefd op jou!’ zei Londomar. Ik zei meteen dat ik dat ook op hem was. We besloten dit aan niemand te vertellen. Het was een bijzonder gevoel dat ik nu mijn eerste vriendje had.

Na een lange ochtend was het tijd om de boel in te pakken. ‘Zullen we elkaar nog ff flink aftrekken hier?’ vroeg Lindomar. Snel trokken we elkaar af. We spoten beiden de boel goed onder en ook wij konden beginnen met de boel in te pakken. Wij waren nog sneller klaar dan de rest.

Het waren leuke dagen geweest en ik had ‘stiekem’ een vriendje. Thuis wilde ik eerst gaan slapen, maar natuurlijk niet voordat ik me afgetrokken had op Lindomar.


© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)