Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Nick was de eerste!

Nick was de eerste jongen waarmee ik iets deed. Nick zat vanaf het begin in mijn klas en ik vond hem meteen al leuk. Ik wist nog niets van het ‘homo zijn’ af, maar hij trok me erg aan. Zijn mooie lach en zijn mooie ogen, was wat ik graag zag. We werden al snel vrienden en dat was voor mij al heel fijn.

Pas in de pubertijd kwam ik erachter dat ik meer voor hem voelde. Dat merkte ik toen ik op een dag aan hem dacht toen ik me aftrok. Het voelde fijn om hierbij aan Nick te denken. Ik fantaseerde steeds meer over hem.

De dag brak aan dat we na gym moesten douchen. Nick was zich aan het uitkleden en mijn aandacht ging hierbij volledig naar hem. Ik kon hem nu naakt zien! Zijn onderbroek ging uit en ik bekeek zijn mooie kont. Zijn voorkant kon ik nog niet zien. Wat een prachtige billen had hij! Om niet te laten opvallen dat ik hem in de gaten hield, trok ik snel mijn kleding uit en liep naar de douche, nog voor hij er was.

Heel beeld van zijn kontje, kreeg ik niet meer uit mijn gedachten. Er kwamen steeds meer klasgenoten onder de douche te staan en ik was aan het wachten op Nick en vooral hoopte ik nog meer van hem te kunnen zien.

Ik sopte me in en daar kwam Nick naast me staan. Mijn ogen bekeken zijn naakte lichaam. Ik voelde mijn lul stijf worden maar wilde niets aten merken, dus draaide ik me om. Ik hield Nick in de gaten in de hoop dat hij mijn richting opdraaien zou. Ik had het nog maar net gedacht of Nick draaide zich mijn kant op.

Meteen keek ik naar zijn piemel. Kolere wat een lekkere piemel! Vrij dik, mooi en boven zijn piemel een heel klein beetje haar. Het liefst had ik zijn piemel vastgepakt, maar dat kon natuurlijk niet. Mijn gedachten sloegen op hol. Ik dacht aan wat ik allemaal met hem zou willen doen.

Daar stond ik dan met een stijve lul en had niet eens in de gaten dat Nick dat zag. ‘Kijk je ding!’ zei Nick en ineens besefte ik me dat hij mijn harde zag. Mijn ogen keken hierop meteen naar zijn piemel die ook begon te groeien. Het kon haast niet anders zijn, dat Nick een stijve kreeg door het zien van mijn stijve.

We moesten er beiden om lachen en gingen verder met ons te douchen. Ik had Nick ter plekker graag willen rukken, maar het moest maar bij fantasie blijven. Thuis trok ik me meteen af met de lekkere dikke piemel van Nick in mijn gedachten. Nu ik Nick naakt had gezien en zelfs met een stijve lul, lon ik nog beter fantaseren over hem.

Ik kwam hard klaar met Nick in mijn gedachten envoor het slapen, trok ik me nog een keer op hem af. De volgende dag werd ik heerlijk wakker. Denkend aan Nick was mijn lul heel snel keihard en ik moest me weer trekken op hem.

Bij het klaarkomen riep ik zijn naam en spoot hard over me heen. Die dag wilde ik heel graag naar school. Toen ik hem op school zag, kreeg ik meteen een stijve lul. Ik had zin in hem en voelde vlinders in mijn buik. De hele les had ik alleen maar oog voor hem.

In de pauze kwam Nick naar me toe en zei: ‘Heb je zin om vanmiddag met me mee te gaan?’ We gingen vaker met elkaar mee maar dit keer zou het anders zijn dan normaal. Thuis bij Nick zei hij al snel dat hij geil was. ‘Jezelf steeds rukken is ook niet leuk meer.’grapte hij. Ik kon wel raden wat hij hiermee bedoelde maar zeker wis ik het niet,

‘Haal jij even wat te drinken voor ons.” Zei Nick. Ik liep naar beneden om drinken in te schenken voor ons. Toen ik weer in zijn kamer kwam, lag hij naakt op zijn bed. ‘Trek je kleren uit en kom naast me liggen.’ Zei Nick.

Het was duidelijk. Nu Nick naakt was, had ik er geen moeite mee om mijn kleren uit te doen. Wat ik graag wilde, was werkelijkheid. Ik trok mijn kleren uit en Nick kreeg een stijve lul. ‘Jij bent lekker, weet je dat?’Zei Nick . ‘Jij ook!’ kon ik nu eindelijk zeggen.

‘Kom naast me liggen, pak mijn piemel vast en trek me.’ Zei Nick. Spannend, lekker en geil was dit. Ik ging naast hem liggen, pakte zijn lul vast en trok hem. Ook Nick pakte mijn lul vast en trok eraan. ‘En… lekker?’ vroeg Nick.

Het was heerlijk om elkaars lul in de hand te hebben. “Wil je mijn lul in je mond nemen?’ Vroeg Nick. In gedachten had ik hem al vaak gepijpt en wilde dit heel graag bij hem doen. Zijn dikke lul in mijn mond voelde heel lekker. “Pijp me maar goed.’ Zei Nick en ik zoog een flinke tijd aan zijn geile lul.

Voor mij was pijpen iets nieuws. Nick was wel eens even gepijpt door een andere jongen uit de klas tijdens een pauze op het toilet. Het langdurig zuigen aan zijn lul, door mij, beviel hem zeer goed. Nieuwgierig vroeg ik door wie hij dan gepijpt was.

‘Dat was vorige week met Jasper. Ik betrapte hem in het toilet. Hij zat zich af te trekken en was vergeten de deur op slot te doen. Toen hij zijn lekkere harde lul liet zien, vroeg hij of ik hem wilde trekken. Ik kreeg hiervan ook een stijve en trok met hem mee. Ineens pakte hij mijn lul vast en stopte hem in zijn mond en pijpte me even.’ Zo vertelde Nick.

‘En zijn jullie ook klaargekomen?’ Vroeg ik. ‘Jasper wel, die kwam van het pijpen ineens klaar en spoot de boel onder, ik kwam niet klaar en heb me `s middags thuis af liggen rukken.’

Jasper, ook een lekkere jongen om te zien, bleef nu in mijn gedachten. Ik was best benieuwd naar die ‘lekkere harde lul’ van Jasper. Ik bleef Nick een tijd pijpen. Toen vroeg Nick hoe ik het zou vinden om hem te neuken. ‘Geil natuurlijk!’ zei ik. Het leek Nick ook erg lekker maar het zou de eerste keer voor hem zijn.

‘Lik eerst mijn anus maar even.’ Zei Nick. Ik had nog nooit gedacht aan het likken van een kont, maar het idee maakte me geiler. De benen van Nick gingen achter zijn nek, zodat zijn kontje mooi omhoog kwam te liggen. Ik begon zijn strakke kontje te likken en likte meteen zijn zak en lul erbij.

‘Dit is lekker zeg!’ zei Nick en hijgde bij elke beweging die ik maakte. ‘Ik ben er klaar voor.’ Zei Nick na een tijdje. Hij wilde nu mijn lul in zijn kontje voelen. Hij bleef met de benen in de nek liggen en ik duwde mijn harde lul in zijn kontje. Na wat ‘auw en oei’ was hij gewend aan mijn lul en ik kon hem nu neuken.

Het was een enorm heerlijk gevoel dat ik Nick nu lag te neuken. Het bed kraakte aan alle kanten. Ik neukte Nick steeds sneller en harder in zijn kont en hij trok stevig aan zijn lul. ‘Ik ga spuiten!’ Riep Nick en trok nog harder aan zijn lul.

Flinke stralen spoten hard uit zijn lul over zijn lichaam heen. Ik trok mijn lul uit zijn kont en spoot ook over hem heen. Nick zat onder het sperma. Zijn gezicht, hals, borst, alles zat er onder. ‘Kolere wat ben jij een lekkere geile boy!’ zei Nick. ‘Voor mij geldt hetzelfde!’ Zei ik.

We bleven nog een tijdje liggen en streelden elkaar…


© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)