Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Na school, met Marko mee.

Vroeger ging ik na school regelmatig met Marko mee naar huis. We hadden altijd plezier en waren beste maatjes. Soms maake we grapjes over seks, maar verder waren we er nog niet mee bezig. Tot die ene dag dat Marko me weer vroeg mee te gaan naar zijn huis. ‘Ik moet je wat laten zien.’ Zei hij. Ik was nieuwsgierig naar wat het moest zijn.

Hij haalde een paar ponoboekjes achter zijn bed vandaan. ‘Kijk, gisteren gevonden!’ zei marko. We sloegen het blad open. Allemaal plaatjes van naakte mensen! Ik keek vooral naar die stijve lullen en Marko blijkbaar ook. ‘Zie die lul, moet je deze zien, en wat dacht je van deze!’ zei Marko wijzend naar de harde lullen.

Ik wist niet goed wat ik zeggen moest, maar wat ik zag, was lekker. Midden in het boekje zat een postertje. Daarop stond een mooie man met een dikke lul. ‘Weet je wat ik gisteren hiermee gedaan heb?’ vroeg Marko. Ik had geen idee.

‘Ik heb me hierop afgetrokken!.’ Zei hij. ‘Afgetrokken?’ vroeg ik verbaasd. ‘Ja je weet wel, aan je lul trekken.’ Antwoordde hij. ‘Ik heb gespoten, niet normaal meer.’ Ging hij verder. Ik had van het kijken naar die lekkere plaatjes een harde lul gekregen en ik bedacht me dat ik me daar die avond wel op aftrekken zou.

‘Jij trekt je toch ook af?’ vroeg Marko. ‘Wie niet? Rukken is toch lekker?’ zei ik. We bladerde de boekjes verder door en we werden steeds geiler. ‘Ik heb zin om me te trekken, en jij?’ Vroeg Marko. Ik zei dat ik het vanavond thuis ook zou doen.

‘Waarom niet nu? Zullen we het hier doen?’ vroeg Marko. Hij trok zijn broek omlaag en voor het eerst zag ik zijn stijve lul. Ik liet mijn broek ook zakken en we zaten op zijn bed, samen te trekken. ‘Lekker he?’ vroeg Marko. Ik zei dat ik dat ik het best spannend vond om samen zo te trekken.

‘Laat je pik eens los.’ Zei Marko. Ik liet mijn pik los en Marko pakte hem vast en begon me te trekken. ‘En dit? Dit is toch nog lekkerder?’ vroeg Marko. Het was de eerste keer dat een ander aan mijn lul trok en het voelde enorm lekker.

Hij pakte mijn hand vast en voor ik wist lag ik hem ook te trekken. ‘Zullen we naakt gaan?’ vroeg Marko. We deden onze kleren uit en gingen verder met het trekken aan elkaars lul. ‘Ga eens liggen.’ Vroeg Marko. Marko kwam tussen me liggen, pakte mijn lul vast en nam hem in zijn mond. Het voelde heerlijk en liet hem zijn gang gaan. Ik droomde helemaal weg bij dit geile gevoel.

Toen Marko vroeg of ik hem wilde pijpen, draaide we de rollen om. Het voelde erg lekker om zijn lul in mijn mond te hebben. Ik had dus nu voor de eerste keer seks. Voor Marko was het ook de eerste keer dat hij iemand getrokken en gepijpt had. Hij zei dat hij al een tijdje fantaseerde over seks met een andere jongen. Bij het bekijken van de boekjes was zijn nieuwsgierigheid toegenomen. Ikvertelde hem dat ik tijdens het aftrekken ook regelmatig dacht aan hoe het zou zijn om een met een andere jongen bezig te zijn.

Marko wilde nog even geilen op het pijpen van mijn lul en kwam weer tussen mijn benen liggen. Steviger dan net, zoog Marko aan mij lul. ‘Wat als ik moet spuiten?’ vroeg ik. ‘Bwoh, lekker laten gaan toch?’ zei Marko. Het was zo lekker dat hij dit wel een tijd mocht doen bij me.

‘Dt moeten we vaker doen.’ Zei Marko en hij bleef me pijpen. Toen ik aangaf klaar te komen, haalde hij mijn lul uit zijn mond, trok me en zei: ‘Spuit maar goed!’ Ik keunde en voelde dat ik zover was. Mijn stralen spoten tegen Marko aan.

‘Zo viespeuken!’ klonk een stem. Rick, de oudere neef van Marko stond in zijn kamer. ‘Je moest eens wetens weten hoe lekker dit is.’ Grapte Marko. Rick trok zijn broek omlaag en zei: ‘As het dan zo lekker is, pijp mijn dan nu!’

Het shaamrood stond op mijn kaken en keek naar die flinke lul van Rick. Rick zijn lul zag er net zo uit als die pikken in de boekjes. Groot, dik en keihard. Rick was ouder dan ons dus was het logisch dat zijn pik al zo groot was. ‘Zou je ons alleen willen laten?’ vroeg Marko. ‘Eerst pijpen!’ zei Rick. ‘Of wil je dat ik je ouders vertel dat je hier een vriend ligt te rukken?’

‘Goed, ik zal je even pijpen, maar dan moet je gaan.’ Zei Marko. Ik vond het vreemd maar was al blij dat ik niet die flinke lul van Rick in mijn mond kreeg. Marko begon hem te pijpen en het zag er best geil uit.

‘Pijp hem ook maar even!’ zei Rick een tijdje later tegen Marko. Marko begon mij weer te pijpen. Rick kwam bij ons staan en ik kon alleen nog maar naar dat grote ding van Rick kijken. ‘Trek hem.’ Zei Marko. Ik pakte voorzichtig de lul van Rick vast. Ik had mijn hand goed vol met dat ding en trok hem. Ik vond het best lekker om aan de lul van Rick te trekken.

Ik vroeg me af hoe dit zou aflopen, maar hoe langer het duurde, hoe geiler ik toch kon worden van die grote lul van Rick. De geilheid van Rick nam ook toe en hij zei tegen Marko: ‘Ik ga je naaien!’

Marko ging liggen met zijn kont omhoog. Rick nam achter hem plaats en wat ik al dacht, gebeurde ook. Langzaam duwde Rick zijn grote lul in Marko`s kont. ‘Geil, dieper!’riep Marko. Rick lag zijn neefje Marko te neuken.

Ik vond het geil om te zien hoe Rick Marko aan het neuken was. Marko genoot zichtbaar van een goede beurt. Rick neukte hem hard, kreunde en kwam stevig klaar in Marko. ‘Zo, geil krengetje, ik hoop dat e genoten hebt.’ Zei Rick.

‘En jij…’zei Rick mij aankijkend, ‘Neuk jij hem ook nog maar even stevig!’ Met mijn lul in de kont van Marko, neukte ook ik hem stevig. Weer kwam ik heerlijk klaar. Wat een genot!

‘Nu gaan we jou laten komen.’ Zei Rick en nam de lul van Marko in zijn mond. Hij zoog een korte tijd en ik moest het overnemen. Zo zogen we Marko een tijd en bij mijn beurt, kwam ook Marko klaar. Het was een wat vreemde maar geile ervaring.

De volgende dag vertelde Marko dat hij zich wel eens vaker afgetrokken had met zijn neef en dat het een grapje was, dat Rick het aan Marko`s ouders vertellen zou.


© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)