Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Het was mijn buurjongen!

Al een tijd vond ik mijn buurjongen leuk, maar hij was simpelweg iets jong voor mij en voor zover ik wist hetero. Dat dacht ik, maar het bleek toch anders te zijn. Op een regenachtige zondag zat ik te chatten en bij toeval klikte ik een jongen aan die zat te cammen. Het was Chesney, mijn buurjongen. Wat deed hij op een homo chat?

De tijd verstreek, had leuke chat`s met anderen en keek af en toe of hij er nog zat. Toen ik nogmaals keek, bewoog zijn cam ineens richting zijn kruis. Wat spannend! Zou hij uit de kleren gaan nu? Het duurde eventjes en inderdaad… Zijn broek ging naar beneden en hij zat daar nu in zijn boxer. Wat een bobbel!

Hij moest wel een goede pik hebben, dat kon niet anders. Ik besloot natuurlijk te blijven kijken. Een tijd lang zat hij steeds met zijn hand in de boxer. Het zag er geil uit en mijn nieuwgierigheid nam toe.

Hij stond op en ik zag zijn boxer naar beneden glijden. Hij ging weer zitten en ik zag een enorme geile lul! Dat hij een goede lul moest hebben, had ik verwacht, maar wat een pik was dit! Ik bleef naar zijn beeld kijken om te zien hoe hij zich trok.

Ook ik deed mijn kleren uit en trok met hem mee, zonder dat hij dit nog wist. Ik stuurde hem een berichtje: ‘Hi boy, wat zie jij er goed uit en wat een lekkere pik heb je!’ Ik kreeg gelukkig een berichtje terug. Een chat met hem was begonnen.


Chesney: (Op de chat: Boy-19-erg-geil-vandaag) ‘Dank je! Heb jij ook een lekkere lul?’

Ik: ‘Zeker! Ik ben goed bedeeld jongen ;)’

Chesney: ‘Ook zo geil vandaag?’

Ik: ‘Ja, ik ben erg geil vandaag, mar dat ben ik meestal wel hoor. Ik ben wel wat ouder.’

Chesney: ‘Ach leeftijd is maar een getal, als het klikt en je hebt een lekkere lul is het toch goed?’

Ik:’Al vaker met wat ouder een date gehad?’

Chesney: ‘Ja, Ik val op wat ouder.

Ik: Omdat ik je nu aanspreek of in het algemeen ook?’

Chesney: ‘Ik zal je vertellen dat ik een buurman heb die ook ouder is, maar ik vind hem erg leuk en fantaseer over hem, maar ik denk dat hij hetero is ?.’

Toen hij dit naar me stuurde, kreeg ik het erg warm. De kans dat hij het hier over mij had was toch 99 procent. Wat moest ik nu doen?

Chesney: ‘Mag ik je lul zien?’

Ik deed de cam aan zodat hij mijn stijve lul kon zien. Benieuwd naar zijn reactie, hield ik mijn lul vol in beeld.

Chesney: ‘Wow! wat een geile stijve!’

Ik:’ dank je! Bevalt hij je?’

Chesney: ‘Zeker! Als ik nu bij je kon zijn, zou ik je flink verwennen!’

Zijn beeld bleef op zijn pik staan en ik deed dat ook. Als ik nu mijn gezicht zou laten zien, zou hij misschien schrikken als hij zag dat ik het was en misschien uitloggen. Ik besloot een tijdje met hem te trekken en vroeg hem toen hoe hij het zou vinden als ik zijn buurman zou zijn.

Chesney: ‘Was dat maar waar! Dan kwam ik nu meteen naar je toe hoor!’

Ik: ‘Nou, ik moet je wat vertellen maar beloof dat je blijft en niet ineens weg zal gaan?’

Chesney: ‘Wat bedoel je?’

Ik: ‘Kijk nog eens naar mijn cam.’

Ik draaide de cam onhoog zodat hij mijn nu kon zien.

Chesney: ‘Wow! jij hier? Dat was het laatste dat ik verwacht had. Dit is leuk zeg!’

Ik: ‘Als je wilt, kom dan naar me toe.’

Nog geen vijf minuten later kwam Chesney bij mij. “Als ik dat geweten had, was ik al eerder bij je gekomen.’ Zei hij. ‘Jij, stoer lekkertje, ook homo en op dezelfde site zitten ook nog!’ Zei ik. Ik vroeg hem of hij zeker wist dat hij iets wilde doen. Hij wilde niets liever dan dat. De vijftien jaar verschil was totaal geen probleem. Hij dacht aan me en wilde seks met me. Zeker nu hij mijn lul ook gezien had.

We gingen naar de slaapkamer waar we snel uit de kleren waren. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Mooi lichaam, knap koppie en zijn mooie geile piemel. ‘Kom hier met die grote lul van je!’ Zei Chesney. Meteen begon hij me heftig te pijpen. ‘Ik heb zo over dit moment liggen fantaseren!’

Na mij staand gepijpt te hebben, ging hij op bed liggen en zei: ‘Pijp me stevig, geile vent!’ Ik nam zijn keiharde lul in mijn mond en begon Chesney te pijpen. ‘Dat kan harder, gebruik mijn lul!’ riep hij.

Stevig pakte ik zijn lul vast en zoog Chesney hard. ‘Ow wat geil!, weet je, elke keer als ik me lag te rukken, kwan ik zo hard klaar op de gedachten dat ik met jou seks hebben zou.’Hij draaide zich na een tijd om en zei: ‘Neuk me!’ Met diepe stoten neukte ik Chesney hard in zijn kontje.

‘Mijn fantasie is werkelijkheid geworden!’ Riep Chesney. ‘Doe alles met me!’ Het leek me lekker om hem straks hard in zijn mond te spuiten. Een kwartiertje hield ik het neuken nog vol. Ik kwam met mijn lul voor hem zitten en zei: ‘Mond open geil ding!’ Chesney deed zijn mond open en ik spoot.

‘En nu pijp ik jou even lekker klaar!’ zei ik. Zijn stijve lul in mijn mond was weer een heerlijk gevoel. ‘Jij pijpt lekker!’ Zei Chesney en kwam na een tijd met een harde kreun klaar. Het was dat hij zo naar huis moest om te eten, anders bleef hij nog wel een tijd. We spraken af dat hij die avond weer bij me komen zou.

Toen Chesney binnenkwam, zei hij meteen: ‘Ik heb de hele tijd aan vanmiddag gedacht.’ Meteen doken we op het bed om samen goed te seksen. Ruim een half jaar lang, kwam hij regelmatig bij me voor de geile seks. Toen ik verhuisde, zag ik hem al snel minder. Toch zal ik hem en de lekkere seks nooit vergeten!

© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)