Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Samuel, de knappe jongen.

Hij was knap, leuk en altijd vrolijk. Samuel, een jongen uit mijn klas. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden en zat over hem te dromen tijdens de les. Ik probeerde altijd in zijn buurt te zijn. Hij wist niet dat ik gevoelens voor hem had maar ik bedacht een plan om eens uit te vissen of hij homo of hetero was.

Na school fietsten we altijd samen richting huis. Ik vroeg hem wat hij ging doen als hij thuis was, in de hoop dezelfde vraag te krijgen van hem. Samuel zei: ‘thuis ga ik even gamen, denk ik en jij?’ ‘Geen idee, ik ga me rukken ofzo.’ Zei ik.

‘Dat ga ik vanavond doen, hoewel… als mijn meisje komt denk ik dat ik haar flink ga neuken!’ Zei Samuel. Hij is dus hetero, jammer! Toen hij ineens vroeg of ik wel eens wat met een jongen of meisje gedaan had en ik hem vertelde dat beiden al eens gedaan te hebben, zei hij dat hij ook al eens met een jongen seks had gehad. Hij is dus bi, lekker!

‘Zin om nog even mee naar mijn huis te gaan?’Vroeg Samuel. ‘Kunnen we even verder kletsen.’ Natuurlijk wilde ik met Samuel mee. Zijn kamer was netjes, hij haalde wat drinken voor ons en we zaten op zijn bed te kletsen. Jij hebt dus een vriendin maar doet het ook met jongens?’ Vroeg ik.

‘Nou, vriendin… we kennen elkaar net twee weken hoor. Afgelopen weekend hebben we het voor het eerst gedaan uit pure geilheid. Zij heeft een lekkere kut en ik een lekkere lul, haha. Voor de rest zal het niets gaan worden, ze weet dat ik voornamelijk op jongens val hoor.’

Zou er dan toch een kans voor mij inzitten? Ik zei meteen dat ik ook voor het grootste gedeelte op jongens viel. ‘Val je op mij?’ vroeg Samuel. Ik nam de gok door maar eerlijk te zijn. ‘Ik val 100% op jou haha!’ zei ik.

‘Ow, wat leuk! Weet je dat ik eigenlijk verliefd op je ben?’ Zei Samuel en sloeg zijn arm om me heen. Ik kreeg het erg warm van binnen. ‘Waarom heb je dat nooit gezegd?’ vroeg ik. ‘Jij toch ook niet?’ lachte hij.

Op de vraag of hij dan wel goede seks met dat meisje had, zei hij: ‘Ja, ik had echt de behoefte aan seks met een ander, maar dacht daarbij wel aan jou hoor!’

‘Je wilt niet weten hoe ik elke avond stevig aan mijn lul lag te rukken en droomde dat het jouw handen waren die ik om mijn lul had.’ Zei Samuel. Ik zei dat ik ook elke avond stevig op hem lag te rukken en dacht dat hij het zou zijn die zo hard over mijn lichaam spoot. Al maanden lagen we ons in bed te rukken, zonder dat we van elkaar wisten dat we elkaar leuk vonden.

‘Heb je zin in seks?’ Vroeg Samuel. Ik zei hem dat ik heel graag seks met hem wilde, maar dan wilde ik wel dat hij het meisje zou laten weten dat hij nu een relatie met mij had en er geen sprake meer kon zijn van seks met haar. Hij stuurde haar een bericht en kreeg snel een bericht van haar terug. ‘Wat leuk voor je Samuel! Ben blij dat je een leuke jongen gevonden hebt en eerlijk naar me bent. Misschien leuk om samen met hem samen eens een keer langs te komen? De je hem ook de groetjes van mij? Vind het echt leuk voor jullie! Dikke knuffel XXX.’

Dat moest wel een leuke meid zijn, dacht ik. ‘Zo’ zei Samuel, ‘En nu mijn droom werkelijkheid laten worden met jou.’ Hij trok zijn kleren uit en het was de eerste keer dat ik hem goed kon bewonderen. Ik zag zijn mooie pik waaraan hij elke avond lag te trekken. ‘Jij bent zo lekker en wat een mooie lul heb je!’zei ik. Snel was ik enorm opgewonden en trok ook ik snel mijn kleren uit. ‘Lekker ding ben je en je lul is veel dikker dan ik dacht!’ We streelden elkaar en bekeken ieder plekje.

‘Ik wil je pijpen!’ zei Samuel. Ik ging met mijn benen wijd zitten zodat Samuel goed tussen mijn benen kon gaan ziteen. ‘Ik zal je dikke lul goed verwennen!’ zei hij en pijpte mijn harde lul. Na zijn geile lul gepijpt te hebben, wilde hij nog wel een stapje verder gaan.

‘Zou je mij al willen neuken?’ Het was waar ik al tijden oven droomde, dus natuurlijk wilde ik in hem met mijn lul. Wat was ik geil toen ik hem begon te neuken. Samuel kreunde hard en ik pakte hem goed. ‘Niks is lekkerder dan jouw dikke lul in je kont!’ riep Samuel.

Zijn kont was erg strak en bol, zo lekker! Iedere keer haalde ik mijn lul even uit zijn kont om hem er vevolgens weer in te moeten duwen. Dat strakke voelde enorm goed. Het was zo lekker dat ik er niet aan dacht hem te vragen waar ik spuiten kon. Ik neukte Samuel stevig door en kwam in zijn geile kontje klaar. Het voelde alsof ik maar bleef spuiten.

Ik vroeg hem te gaan liggen, zodat ik hem flink kon klaarpijpen. Heerlijk voelde het weer om zijn harde lul in mijn mond te hebben. Samuel begon na een tijd te schokken. ‘Dit is zo lekker!’riep hij en kwam klaar. Ik had Samuel afgezogen. Het was zo lekker met elkaar en we waren zo blij dat we nu een stelletje waren.

We wilden niet meer bij elkaar weg maar ik moest toch een keer naar huis. Onze ouders wisten het niet niet van ons en we besloten het nog even geheim te houden. Op school wisten ze ook van niets en regelmatig ging ik met hem mee naar zijn huis, of hij met mij mee naar mijn huis, waar we vaak met elkaar naar bed gingen.

Het hele jaar ging dat zo door. We hadeen het heel leuk met elkaar, waren enorme geile pubers die veel seks nodig hadden als we samen waren en `s avonds trokken we ons ook nog af op elkaar. Het ging heel lang goed tot de middag dat we dachten alleen te zijn bij hem thuis.

Als we samen waren, konden we nooit zonder seks en ook deze middag lagen we flink te trekken, te pijpen en te naaien met elkaar. Net toen ik Samuel aan het neuken was, kwam zijn moeder binnen.

‘Zo heren!’ kleren aan en kom maar even naar beneden! Zei Samuel`s moeder. Met het schaamrood op de kaken deden we onze kleren aan en liepen naar beneden. We hadden wel afgesproken eerlijk te zijn. Ik had verwacht dat we een donderpreek kregen maar ze zei: ‘Waarom heb je niets verteld jongen? Ik zag dit al aankomen en jullie hoeven je niet te schamen maar wees voorzichtig met seks.’

We legden uit dat we nu al bijna een jaar een vaste relatie hadden maar het niet durfde te vertellen omdat we bang waren voor negatieve reacties. Ze keek op dat we al bijna een jaar wat hadden met elkaar. ‘Jullie houden echt van elkaar he?’ zei ze. ‘Zeker weten.’ Zeiden wij. ‘Ik zal jullie steunen, na een jaar zit het vast wel goed!’ zei ze. Opgelucht dat zijn moeder het nu wist, spraken we nog een tijd met elkaar.

‘Ik zal het wel uitleggen tegen je vader’ Zei ze. Dat wekend erna kwam ik weer bij Samuel en zijn vader zei meteen: ‘Weet dat alles bespreekbaar is hier en wees zuinig op elkaar. En als jullie elkaar neuken, gebruik dan wel een condoom!’ De ouders van Samuel zijn ook bij mijn ouders geweest om het hen te vertellen. Ook zei reageerden hetzefde. Vanaf dat moment voelden we ons echt vrij. We waren nu zo blij dat het geen geheim meer was.

Door de week waren we regelmatig samen en in het weekend bleven we bij elkaar slapen. Nu, vijf jaar later zijn we nog steeds gelukkig. Als we samen zijn hebben we nog altijd veel seks en als we niet samen zijn, rukken we ons af. We zijn altijd trouw aan elkaar en hopen dat we nog heel lang samen zullen zijn.

© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)