Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Op school moetsen we na het gymen dochen. Ik was 16 en stond net als sommige andere jongens soms met een stijve onder de douche. De anderen zagen dit ook van mij en omdat mijn lul iets groter en dikker was dan de rest werd er al snel gezegt: "Kijk hem dan met zijn flinke lul." Maar op die leeftijd is het erg leuk als je de grootste van de klas hebt. Èèn jongen - die na later bleek - ook homo te zijn, vond mijn lul wel lekker. Die van hem was ook lekker om te zien moet ik zeggen.

Hij stond altijd naast me met douchen en aankleden. Hij wilde dat ik altijd even aandachtig naar zijn stijve keek. Dat deed hij ook bij mij. In de klas zaten we ook naast elkaar en wij hadden ook onder de les vaak een stijve. Als hij een stijve had fluisterde hij: "Ik heb weer een stijve en jij?" De gedachten dat hij een stijve had, wond me op en als ik al geen stijve had kreeg ik het daardoor wel.

We zaten ook vaak aan onze lullen door de zak uit de broek te knippen. Zo kon je onopvallend onder de les toch lekker met je lul spelen. Dat ik een grote lul had, ging al snel door de hele klas heen. "Jongens we hebben straks weer gym, kunnen we weer de grote lul van hem zien!" Het was natuurlijk meer een grapje, maar vond dit soms vervelend worden.

Helemaal toen 2 meisjes uit mijn klas dit hoorden. Eèn van hen was gek op mij dat wist ik maar deed er niets mee. Mijn gevoel lag bij jongens. Op en dag kwam een van de meiden naar me toe en zei: "Ik zou jouw lul wel willen zien." Ik antwoorde steevast met nee. Ze bleef vragen, tot ik op een dag in een wat geile bui was en zoiets had van, waarom ook niet?

We stonden in het fietsenhok en ze vroeg het weer. "Ik wil graag jouw grote lul zien." Ik deed mijn gulp open en haalde mijn stijf geworden lul er uit. "Zo! Wat een grote lul heb jij zeg!" Zei ze. "Mag ik ook even voelen?" Ik vond dat goed en haar hand raakte mijn lul aan. Wat een lekker gevoel was dit. Eventjes later stopte ik mijn lul weer in mijn broek en we gingen richting huis fietsen. (we fietsten vaker samen.)

Onderweg kwamen we langs wat bosjes, het was mooi weer en ze vroeg me: "Zou je met mij de bosjes inwillen?" Ik wist niet wat ze wilde en vroeg haar waarom. "Ik zou je graag naakt willen zien, Ik denk de hele tijd aan je en hoe je er naakt uit zou zien met je slanke lijf en je flinke lul."

Ik werd weer opgewonden en voor ik het wist stond ik met haar in de bosjes, mijn broek op de knieën, t-shirt uit en een stijve lul. Ze pakte mijn lul vast en begon me af te trekken. Ik vond het wel een geil gezicht, 2 handen om mijn grote lul. Ze kon heelijk trekken, ze begon zachtjes en rukte me steeds sneller. Wat was ik geil!

"Is het lekker?" vroeg ze. Ik kon dat bevestigen door ja te zeggen en ga door. Ze maakte ook geile opmerkingen als: "Je bent lekker, je bent geil, wat een lekkere stijve lul heb je. Ze trok een minuut of 10 aan mijn lul en ik kwam heerlijk klaar en spoot veel. Ik wist dus nu dat afggetrokken worden door een ander ook erg lekker is!

Dit "spelletje" hebben nog een paar keer gedaan.