Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Met Quentin en Yaron.

Het was lekker weer vandaag. Enorm geil stond ik met een keiharde lul op. Met een bakje koffie even rustig wakker geworden en een beetje zachtjes aan mijn lul getrokken. Na mijn lichaam glad geschoren te hebben, nam ik een heerlijke douche. Mijn lul bleef stijf en bedacht me dat ik een stuk ging fietsen, om onderweg mezelf lekker te gaan rukken.

Ik was een goed eind onderweg toen ik mooi bos tegenkwam. Ik zette mijn fiets aan de kant en liep het bos in. Ik zocht een mooi en een beetje dicht stuk, waar ik me heerlijk zou kunnen aftrekken.

Toen ik verder liep, zag ik twee fietsen staan bij een stuk met redelijk wat struiken. Van het idee dat hier wel eens twee mensen aan het sekesen waren, kreeg ik direct een stijve lul. Het leek me altijd al lekker om anderen te betrappen, maar wat zou ik precies aantreffen?

Ik liep iets verder om te ontdekken of ik wat kon zien. Ik zag een jongen staan, helemaal naakt. Hij zag er op het oog jong uit. Dus dat ik hier een ouder stel zou aantreffen was gelukkig niet het geval. Ik bleef even staan kijken en vroeg me af waar de tweede persoon dan zou zijn.

Al snel stond een tweede jongen op, ook volledig naakt en ging achter de ‘eerste’ jongen staan en streelde zijn lichaam. Het was een homo stelletje! Van geilheid trok ik mijn kleding uit en stond nu zelf ook naakt met een keiharde lul in mijn hand. Het idee dat ze mij zouden zien, maakte me best geil. Ik zou me niet hoeven schamen, want ik heb een behoorlijke lul, alles is glad en heb een prima lichaam.

De jongen die de andere aan het strelen was, pakte nu de lul van hem vast en trok hem. ‘Oh lekker Quentin!’ zei de jongen die genoot van het getrek aan zijn lul. Mooie naam voor een –voor zover ik al kon zien- mooie boy. Het trekken ging een tijdje zo door tot ze wisselden. Ook nu begon het met het strelen van het lichaam, om daarna zijn lul vast te pakken. Het duurde een tijdje voordat ik ook de naam van de ander hoorde: Yaron.

Voorzichtig liep ik nog een klein stukje verder. Nu zag ik alles een stuk duidelijker. Wat zagen zij er lekker uit! Strak, beiden blond een mooie lul. Toen Yaron voor Quentin knielde en hem begon te pijpen, liep ik naakt met mijn harde paal op hen af.

‘Zo heren, lekker bezig ook?’ Ze keken me aan en Quentin zei: ‘Jij ook zo te zien?’ Schaamte was er niet, misschien omdat we alle drie naakt waren? ‘Jij hebt ook geen kleine zeg!’ zei Yaron. ‘Ga door, het zag er lekker uit hoor.’ Zei ik.

We stelden ons aan elkaar voor en ik bleek te namen goed te hebben gehoord. ‘Doe je mee met ons?’ vroeg Quentin. ‘Als Yaron dat ook wil.’ Zei ik. Yaron wilde het overduidelijk. ‘Je ziet er goed uit met je je grote lul, dus van mij mag je!’ zei Yaron.

‘Ik vind jullie ook erg geil en lekker.’ Zei ik. Quentin had een wat langere lul dan de mijne en de lul van Yaron kwam wel goed overeen met die van mij. Alle drie goed geschapen dus. De jongens waren vrienden en vonden seks met elkaar geil. Ze kenden elkaar al een paar jaar van school.

‘Vroeger trokken we elkaar al af in de pauze en sinds een paar jaar hebben we regelmatig geile seks.’ Zei Yaron. Quentin had een vriendin gehad, maar neukte toch liever een strak kontje dan een kut. ‘Het kontje van Yaron is lekker strak en ik vind zijn lul ook erg geil!’ zei Quentin. ‘Waar wacht je nog op, neuk Yaron eens.’ Zei ik. Yaron ging op de grond zitten en Quentin nam plaatst achter zijn mooie kont. Ik kwam bij hen zitten, pakte de lul van Quentin vast en duwde hem tegen het kontje van Yaron aan.

Quentin neukte Yaron goed. Ik kwam voor Yaron zitten en trok aan mijn paal. ‘Zal ik je pijpen?’ vroeg Yaron. Ik streelde hem door zijn mooie blonde krullen en duwde mijn lul in zijn mond. Yaron zoog me goed.

Ik was benieuwd naar het strakke kontje van hem en nadat Quentin hem een tijd geneukt had, vroeg hij of ik Yaron ook wilde neuken. ‘Naai me!’zei Yaron en ik duwde mijn lul langzaam zijn kont in. Zijn kont was inderdaad erg strak maar dat voelde juist enorm lekker.

Het bleef de hele tijd ook strak aanvoelen maar Yaron had er geen moeite mee. Ik pakte zijn billen stevig vast en paalde steeds wat dieper. ‘Neuk hem maar flink!’zei Quentin die met zijn lange lul voor me kwam staan en hem in mijn mond duwde. ‘Pijp me klaar!’ zei Quentin. ‘Jij spuit in zijn kont en ik in jouw mond!’

Wat moet het er geil uitgezien hebben, hoe stevig we nu met elkaar bezig waren. We hielden het lang vol. Toen Quentin zei dat hij moest klaarkomen, was ik ook zover en leek het me geil om tegelijk te spuiten.

‘Nog even een paar harde stoten in het kontje van Yaron en dan komen we tegelijk oke?’ Zei ik. Quentin telde af. 5, 4, 3, 2, 1… Ik spoot Yaron`s kontje vol en Quentin spoot hard in mijn mond. Quentin en ik gingen naast elkaar zitten, zodat Yaron ons onder kon spuiten. Ik pijpte Yaron tot hij er ook klaar voor was. Yaron spoot over Quentin`s en mijn gezicht.

Volledig bevredigd fietste ik weer naar huis.

© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)