Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


In het hotel.

Een tijdje werkte ik een hotel. Het was geen droombaan, maar beter iets, dan niets. Ik was 21 jaar, woonde op mezelf en had de inkomsten hard nodig. Elke dag was ik met een team de kamers aan het schoonmaken. Het was lastig om wat anders te vinden, maar dat ik dit niet voor altijd wilde doen, was me wel duidelijk.

Zo`n half jaar later kreeg ik meer taken en verantwoordelijkheden. Het beviel me nu een stukje beter en ging niet meer met tegenzin naar het werk. Zeker niet toen Sean -een stageloper- bij ons kwam werken. Ik was op slag verliefd op deze mooie jongen van 19 jaar met zijn blonde haar en blauwe ogen.

Sean moest met mij samenwerken en het klikte heel goed. Samen hadden we veel plezier op het werk en we leerden elkaar goed kennen. Ik begon meer voor hem te voelen maar kon het hem niet vertellen. Een paar weken later wilde Sean even rustig met me praten. We liepen naar een kamer en gingen op het bed zitten. Sean vertelde dat hij met een gevoel zat, dat hij nu toch kwijt wilde. ‘Ik zal het maar eerlijk zeggen, ik denk dat ik verliefd op je ben.’ Zei Sean.

Hij barste in tranen uit toen hij dit vertelde. Ik sloeg mijn arm om hem heen en zei: ‘Jongen toch, had ik het maar geweten. Ik moet jou ook bekennen dat ik verliefd op je ben!’ Sean begon te stralen en meteen gaf hij me een kus. Beiden waren we zo opgelucht.

Bij die eerste kus, kreeg ik een heerlijk gevoel en zoende hem terug. ‘Hoe gaan we dit verder doen?’ vroeg Sean. Ik zei dat we het voorlopig maar voor ons moesten houden om gedonder op de werkvloer te voorkomen.

We konden het af en toe niet laten om elkaar te zoenen die dag. Toen we aan het eind van de dag nog èèn kamer moesten schoonmaken, trok hij me daar op bed. “Ik hou het gewoon niet meer!’ zei Sean. Snel lagen we heftig te zoenen. Toen Sean zijn hand in mijn broek stopte, kreeg hij me snel geil.

Ik draaide Sean om en trok snel zijn broek los. Zijn lul was enorm dik, goed lang en had een mooie vorm. Een mooie lul die ik nu niet kon weerstaan! Ik rende naar de deur, deed deze op slot en we trokken onze kleren uit. “Ik wist gewoon dat jij ook goed geschapen moest zijn’ zei Sean toen hij mijn harde lul zag.

Ik pijpte Sean langdurig. Wat was het lekker om eindelijk zijn lul te voelen. Verlangend naar mijn lul, nam Sean de mijne in zijn mond en zoog me als ik nog nooit gezogen was. Hij wist me extreem geil te houden. We genoten enorm van onze harde palen. We wilden alles met elkaar doen nu, er was geen limiet.

‘Neuk me, neuk me hard!’ zei Sean. Sean was van mij en dat liet ik goed blijken door hem flink te nemen op dit bed. We dachten niet meer aan ons werk. Het was lekker, het was geil en we wilden nog een flinke tijd seks met elkaar.

Lang lag ik Sean in zijn kont te palen en kwam vervolgens in hem klaar. Sean duwde zijn dikke lul in mijn kont om ook mij een flinke beurt te geven. De mooie Sean op wie ik verliefd was, lag me goed te naaien. Voor hij klaarkwam, kreeg ik een paar flinke stoten en voelde zijn lading in mijn kont spuiten.

We hadden even de tijd nodig om van deze eerste keer bij te komen. We maakten snel de kamer schoon en onze dag was volbracht. De hele avond stuurden we elkaar berichtjes en verheugden ons al op de volgende dag.

Al bij de eerste kamer, die dag, pakten we elkaar stevig op de mond en konden we ons maar net inhouden om niet op het bed te duiken. ‘Eerst werken, dan seks.’ Zei ik. Hij deed als stagiair netjes wat ik hem vroeg. Bij de laatste kamer van deze dag, konden we ons echt niet meer inhouden. Het moest gebeuren!

Wild trokken we elkaars kleren uit, doken op bed en hadden weer heftig seks. We pijpten elkaar eerst goed om elkaar daarna weer flink te neuken. ‘Laten we dit keer lekker op elkaar spuiten.’ Zei ik.

Sean neukte me hard met zijn dikke harde paal en vlak voor het klaakomen, trok hij zij lul uit mij kont en spoot me flink onder. Hij spoot veel waardoor ik en het bed goed onder zijn sperma zat. ‘We hebben straks nog flink wat schoon te maken hoor.’zei ik.

Ik ramde Sean ook stevig in zijn kont, het kon hem niet hard genoeg gaan. Ook ik trok mijn lul uit zijn kont en spoot mijn stralen over hem heen. We hadden nog maar een kwartiertje om deze kamer schoon te maken. Het lukte ons en een leuk dagje werken zat er weer op en het was weekend.

Het weekend bracht hij bij mij door. We hadden het erg leuk samen. We zijn naar een pretpark geweest, hebben een dagje gefietst en `s avonds lagen we heerlijk van elkaar te genieten.

Het was toch riskant om betrapt te worden dus besloten we om maar even tijdens het werk van elkaar af te blijven. Dit hielden we een kleine twee weken vol. Bij de laatste kamer van die dag, lagen we elkaar weer goed te neuken. Het gaf een soort van kick, te weten dat er de volgende dag mensen zouden slapen in het bed waar wij zo heftig tekeer in waren gegaan.

Een paar weken lang neukten we elke dag in de laatste kamer. Toen kwam er die dag dat we weer lagen te seksen maar vergeten waren de deur op slot te doen. Met mijn lul in Sean zijn kont, werden we betrapt.

Gelukkig was het niet onze baas die ons betrapte, maar was het Jeroen die ook stage liep. Ik moest iets verzinnen zodat we niet onze baan verloren. Ik kreeg Jeroen zover, dat hij niets zou zeggen maar als tegenprestatie wilde Jeroen zien hoe we verder zouden gaan met elkaar.

‘Ik ben wel wat gewend hoor, ik ben zelf gay.’ Zei Jeroen. We kwamen tot een deal. De deur deden we nu op slot en ik begon Sean te pijpen. De opwinding nam bij Jeroen toe, trok zijn broek omlaag en begon zich te trekken op ons.

Toen ik zei dat hij ook een lekker lul had, kwam Jeroen bij ons staan. ‘Neem `m maar in je bekkie!’ zei Jeroen. Sean gaf mij een teken dat hij ermee instemde. Ik trok Sean en pijpte Jeroen. Nu ik zijn lul in mijn mond had, kon hij ons niet meer verlinken.

Jeroen trok al zijn klren uit en was nu net zo kwetsbaar als Sean en ik. Het was niet erg meer om betrapt te zijn door Jeroen. Dit trootje vonden we zelfs wel lekker! Ik had er wel even moeite mee toen Jeroen de lul van Sean begon te pijpen, maar in het kader van geilheid, was als snel alles acceptabel. Jeroen was opzich een leuke en lekkere boy met een goed stuk gereedschap, dus kwa seks stond ons niets in de weg. We konden al snel echt van de seks genieten. We wisten elkaar goed te bevredigen. We tokken, pijpten, likten en neukten elkaar een lange tijd.

We kwamen alle drie heerlijk klaar, maakten nog snel de kamer schoon en de dag zat er weer op. Sean en ik besloten vanaf die dag het niet meer in het hotel te doen en Jeroen zweeg over wat we gedaan hadden.

© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)