Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Lekker stappen.

Op een zaterdagavond ging ik weer eens naar een homodisco toe. Het was leuk, gezellig en ik vermaakte wel met het kijken naar lekkere gozers. De tijd verstreek en ik moest voor de tweede keer deze avond nodig plassen. Bewust hield ik het nog even op in de hoop dat die ène leuke boy, die bij de eerste keer plassen naast me stond, ook weer naar de toiletten zou gaan. Dat gebeurde gelukkig en ik liep er meteen heen. Daar stond ik dan naast Sean. ‘Toevallig weer!, jij stond hier net toch ook?’ vroeg Sean. Ik knikte.

Hij vroeg of ik me vermaakte. Dat deed ik zeker. ‘Al wat lekkers gezien?’ vroeg hij. ‘Ja jou.’ zei ik min of meer voor de grap. ‘Hij draaide zich een kwartslag naar me toe, met zijn piemel uit de broek en zei; ‘Is dit wat voor jou?’ Je moet het maar durven dacht ik. Zijn lul zag er lekker uit en ik had al best zin. ‘Daar weet ik me wel mee te vermaken hoor!’ zei ik. Ik draaide me ook naar hem toe, zodat hij ook mijn piemel even kon zien. ‘Mmm, daar zeg ik ook geen ‘nee’ tegen hoor!’ zei Sean.

‘Ik woon hier vlakbij, dus als je zin hebt…’ Ik liep met Sean mee om richting zijn huis te gaan. Aangekomen in zijn woning gaf hij me wat te drinken en we kletsten wat. Beiden waren we geil en Sean trok zijn kleren uit. Naakt met zijn geile lijf en best grote lul, stond hij voor me. Ook ik trok al mijn kleding uit. ‘Hier met dat ding!’ zei Sean en begon me meteen eventjes heftig te zuigen.

Op de grond lag een mooi groot kleed. Sean ging liggen en ik begon hem goed te pijpen, likte zijn gladde zak, zijn tepels en zoende hem. Zijn lul was enorm hard, wat was Sean een geil ding!

Liggend op het kleed, begon ik Sean te neuken. Zijn jonge, strakke kont kon mijn lul goed hebben. Ik neukte Sean een tijd goed hard. Ik vond het geil om te zien dat hij tijdens het neuken, aan zijn lul trok. Ik had Sean op en top geil gemaakt en hij wilde mij ook neuken.

Ik ging liggen en de geile paal van Sean kwam langzaam in me. ‘Ik zal jou eens goed in je kont nemen!’ zei Sean. Met mijn benen in zijn nek, lag hij me stevige te palen.

Ineens kwam zijn huisgenoot binnen. Ik schrok me rot, maar vond het ook best geil. Denley, een 20 jarige, good looking gozer, had er geen moeite mee om Sean en mij zo te zien. ‘Is het lekker?’ vroeg Denley. ‘Het is super met hem!’ zei Sean. ‘Zin om ook mee te doen?’ vroeg Sean aan Denley. Denley vroeg of ik het ook prima zou vinden. Ach, waarom zou deze knappe jongen niet mee mogen doen?

Denley trok zijn shirt uit en ik zag een prachtig lijf. Ook de rest van de kleren gingen uit en zag de heerlijke vette lul van Denley. ‘Kom eens bij me, dan zal ik je dikke pik zuigen’ zei ik.
Sean neukte me door en ik pijpte Denley.

Sean vond het erg geil om te zien hoe ik de paal van Denley pijpte. Het maakte hem zo geil dat hij zijn lul uit mijn kont trok en hard over mijn kont en rug spoot. Ik voelde de ene na de andere straal op me neerkomen. ‘Kun jij ook zo hard spuiten Denley?’ vroeg ik.

‘Dat kan Denley zeker!’ zei Sean. Sean ging achter Denley zitten, pakte zijn harde lul vast en trok hem stevig. De deur ging weer open op het moment dat Denley hard tegen mijn gezicht spoot.

Met mijn gezicht onder het sperma van Denley, keek ik ene Jeroen aan. Ook Jeroen leek niet verbaasd te zijn van wat hij zag. Hooguit van de lekkere piemels die hij zag. ‘Zo, heren…was het weer seks-avond?’ vroeg Jeroen.

Zou Jeroen ook naakt gaan? Vroeg ik me af. Jeroen, een vrij lange jongen, slank, donker haar en blauwe ogen liep naar ons toe. ‘Dat ziet er weer goed uit!’ zei Jeroen. ‘Nou, kleren uit Jeroen!’zei Sean.

Jeroen trok langzaam zijn kleren uit en zei: ‘Alleen als jullie me alle drie flink neuken met jullie geile pikken.’ Van het idee kregen Sean en Denley ook meteen weer een harde paal. Langzaam deed Jeroen ook zijn boxer uit, waarin een flinke bobbel zichtbaar was.

Wat een lul had die gozer! Jeroen begon zich te rukken. Met zijn handen om zijn lange lul, trok hij zich vlak voor me. Snel nam ik dat heerlijk grote ding in mijn mond.

Sean en Denley begonnen Jeroen om de beurten te neuken. Vooral Denley ging stevig tekeer op Jeroen. Denley was ook de eerste die klaarkwam in Jeroen. Sean paalde Jeroen nog een tijd door, voor ook hij in Jeroen`s kont spoot.

Jeroen was echt enorm neukgeil. Ik dacht dat hij nu wel genoeg geneukt was maar nee. Meteen zei hij tegen mij: ‘Nu jij nog lekkertje!’ Ik kwam achter hem zitten en begon hem stevig te neuken. Die jongen zal morgen best last hebben van al dat geneuk in hem, dacht ik. Maar goed, hij wilde, dus kun je het krijgen.

Sean en Denley stonden aandachtig te kijken hoe ik los ging op Jeroen. ‘Harder!’ ‘Neem hem maar goed!’ riepen zij. Hsrder en dieper stotend in Jeroen`s kont, kwam ook ik klaar.

Jeroen moest nu nog lekker klaarkomen. Ombeurten zogen Sean, Denley en ik aan zijn lul. Op het moment dat Jeroen aangaf dat ook hij zover was, gingen wij voor hem zitten zodat Jeroen ons goed kon onder spuiten.

De stralen spoten hard uit de lul van Jeroen, tegen ons aan. Het was een heerlijke ervaring met Sean, Denley en Jeroen. We hebben nog wat zitten kletsen en ik ging rond half 4 weer richting huis.

© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)