Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Schoolkamp..

Met de klas gingen we op kamp. Eigenlijk had ik er helemaal geen zin in. Vooral het slapen in een tentje leek me niks. Niet alleen vanwege het slapen met klasgenoten, maar ook omdat ik mezelf niet zou kunnen rukken, wat ik drie keer per dag deed. Het moest toch en hoopte dat ik dan in ieder geval bij de leuke jongens uit de klas zou komen te liggen.

De verdeling was gemaakt op de ochtend van vertrek. Wat had ik een geeluk. Ik mocht samen met Sven, Kyan en Dayey in een tent. Alle drie leuke boys –vooral Davey- waarover ik ook vaak fantaseerde. Bij aankomst moesten we onze tent opzetten en hout sprokkelen voor `s avonds.

`S avonds zaten we bij het vuur te eten en het was best gezellig. Maar het moment van slapen brak aan. In onze tent waren we nog wat aan het kletsen voor we zouden gaan slapen. We konden maar moeilijk in slaap komen. ‘Nog even, en ik ga me rukken hoor!’ zei Kyan die in de slaapzak al duidelijk aan zijn piemel zat. Wij moesten lachen en onopvallend zat ik ook al met mijn hand bij mijn lul.

‘Als jij dat durft, doe ik met je mee.’ Zei Davey. ‘En jullie?’ vroeg hij aan Sven en mij. Gelijktijdig zeiden we stoer: ‘Natuurlijk!’ Zonder blikken of blozen sloeg Kyan zijn slaapzak van zich af. Hij lag zich te rukken! Ik vond het erg geil om te zien hoe hij aan zijn stijve lul trok en had zin om me ook te gaan rukken.

Davey was de volgende die zich liet zien. Een dikke pik met flinke kloten! Nu moesten Sven en ik ons ook laten zien. We hadden alle vier al grote pikken en keken naar elkaars getrek. Op Davey was ik al een tijdje gek en keek vaak aandachtig naar zijn geruk. Het viel me op dat hij ook erg vaak naar mijn lange grote lul keek.

‘Wie durft een pik van een ander vast te pakken?’ vroeg Kyan. Daarop maakte ik een beweging met mijn arm naar de pik van Davey. ‘Kom dan als je durft.’ Zei Davey. ‘Doe dan!’ zei Kyan. ‘Oke.’ Zeik ik, ‘Alleen als Sven jouw lul vastpakt.

Sven ging bij Kyan liggen en pakte zijn lul vast. Ik deed hetzelfde bij Davey. Voor hun was het een stoer spelletje, maar ik vond het juist lekker om die pik van Davey vast te kunnen pakken. Ee dikke pik met een klein streepje schaamhaar erboven, heerlijk! Voor we het wisten, bleef het niet bij het vastpakken, maar zat Sven Kyan te trekken en ik trok Davey.

‘Dit blijft wel onder ons he?’ Vroeg Davey. We spraken af dat niemand het ooit zou komen te weten. We wisselden het getrek van elkaar een tijdje af. Kyan had er blijkbaar erg veel zin in en vroeg aan ons, of we ook elkaars piemel in de mond durfden te nemen.

In mijn dedachten had ik Davey`s pik al vaak gepijpt en hoefde er niet over na te denken. ‘Zal ik je piemel pijpem?’ vroeg ik aan Davey. ‘Neem hem maar in je bekkie’ antwoordde hij. Het voelde lekker om zijn pik in mijn mond te hebben en begon Davey te pijpen.

Al snel volgde Sven en pijpte Kyan. Af en toe keek ik even naar hoe zij het deden en wilde vooral Kyan ook wel even aan zijn geile pik zuigen. Ik vond het pijpen van Davey erg lekker maar toen hij mijn pik in zijn mond nam, wit ik niet wat er gebeurde. Het was de eerste keer dat iemand me pijpte. Het was een enorm lekker gevoel en het zag er heerlijk uit. Van mij zou Davey me de hele nacht wel mogen pijpen. Ik had Davey nog niet gezegd dat ik gek op hem was en besloot dat nog zo te houden. Sven stelde vervolgens voor om even te wissellen, zodat hij met Davey trekken en pjpen en ik met Kyan.

Ergens vond ik het niet leuk dat Davey nu met Sven bezig zou gaan, maar toch wilde ik die geile pik van Kyan ook wel even trekken en pijpen. Terwijl Sven met Davey bezig ging, nam Kyan mijn pik in zijjn mond. Ook dit voelde erg lekker. Kyan pijpte me maar bleef ook aan mijn pik trekken. Hij deed het goed, heel goed!

De rest had het eens moeten zien, hoe wij blagen met elkaar bezig waren in de tent. ‘hoe gaan we staks eigenlijk spuiten?’ vroeg Kyan. Mij leek het heerlijk als ze alle drie op me zouden spuiten en k grapte: ‘Jullie mogen wel over mij spuiten.’ ‘Deal!’ zeiden de anderen.

Toen ik Kyan weer pijpte, duurde het niet lang voordat hij aangaf te moeten spuiten. Hij kwam op me zitten, ik trok aan zijn pik en hij kwam klaar. Recht tegen mijn gezicht spoot Kyan.

‘Ik kom ook!’ zei Sven en kwam met zijn lul vlak voor me zitten. Hij koos ervoor zichzelf tot een hoogtepunt te vrengen. Steds harder aan zijn pik rukkend, kwam ook hij op me klaar. NU kwam de jongen waar ik meer voor voelde tussen mijn benen zitten. Davey keek me aan, trok aan zijn dikke fluit en maakte best wat geluid.

Sven en Kyan zagen ook hoe het sperma uit de dikke lul van Davey, vol tegen mijn gezicht kwam. Ik kreeg de kriebels van Davey en as nu echt verliefd op hem. Ik wilde hem en zijn dikke piemel.

Nadat we ons hadden schoon gemaakt, vielen we als een blok in slaap. De volgende ochtend, waren Davey en ik al eerst wakker. Wat ik niet verwachten kon, gebeurde toch. Davey kwam naakt in mijn slaapzak liggen. ‘Pijp me klaar.’ Fluisterde hij.

Met mijn mond over zijn dikke piemel heen, pijpte ik hem maar ik durfde nog steeds niet vertellen dat ik verliefd was op hem. Ik genoot enorm van dit moment en zoog hem langdurig en Davey spoot hard in mijn mond.

‘Nu zal ik jouw geile pik ook even goed pijpen.’ Fluisterde Davey. Hij zoog me zachtjes en fluisterde:’Ik vind je meer dan leuk.’ Het was nu mijn kans om hem te zeggen dat ik verliefd op hem was. ‘Ik vind jou ook meer dan leuk, ik ben verliefd op je.’ Zei ik.

‘Ik ook op jou, lekker ding.’ Zei Davey. Ik voelde de kriebels door mijn hele lijf. We besloten het wel voor ons te houden. Davey kwam op me zitten, pakte mijn pik vast en voor ik wist, zat ik in zijn kontje. ‘Spuit in me.’ Fluisterde hij. Zachtjes bewoog hij op en neer. Ik spoot in zijn kontje.

Net toen Davey weer naar zijn eigen slaapzak liep, werden Kyan en Sven wakker. Ze hadden gelukkig niets gemerkt. Die avond lagen we weer met zijn allen te rukken in de tent. Maar Davey en ik hadden afgesproken dat we alleen nog maar zouden rukken met Kyan en Sven erbij en verder niets. Om te voorkomen dat we toch uit geilheid weer met hun bezig zouden gaan, trokken we ons vrij snel klaar.

Dag drie gingen we weer naar huis. Davey en ik hebben nog lang een relatie gehad…


© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)