Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Een heg snoeien.

Als hovenier werk ik dagelijks in de tuinen. In de lente, de zomer en vaak in de herfst, is het altijd heerlijk om buiten bezig te zijn. In de winter is dit beroep minder interessant te noemen. Toch maakte ik van de week wel iets heel leuks mee.

Druk bezig met het snoeien van een heg, wist ik nog niet wat me die dag gebeuren zou. De dag begon zoals elke dag. Maaien, onkruid wieden, bemesten, noem het maar op. Het was een zonnige dag en met 24 graden best wel warm.

De heg waarmee ik bezig was, moest flink onder handen worden genomen. Toen ik de top bereikte was het tijd om een trapje erbij te pakken. Staande op het trapje kon ik makelijk in de tuin naast deze kijken.

Ik wist eerst niet wat ik zag! Er lagen twee naakte jongens in de tuin! Zij hadden moeten merken dat we druk bezig waren met het onderhoud van de tuin. Ik vroeg me even af waarom je dan rustig –en vooral naakt- in de tuin blijft liggen als ze bij de buren onderhoud plegen?

Zouden zij bewust gezien willen worden? Nou, dat was dan geslaagd. Ik vond het zeker niet erg om deze boys te kunnen bekijken. Beide heren zagen er goed uit. Mooie lichamen en voor zover ik kon zien, hadden ze beiden een lekkere piemel tussen de benen.

Mijn fantasie sloeg op hol. Ik had deze boys wel even van dichtbij willen bewonderen. Mijn pik reageerde ook bij het fantaseren over wat ik met hen zou willen doen. Op een laag tempo zette ik mijn werk voort, zodat ik vaak naar de jongens kijken kon.

Af en toe wreven de jongens over hun piemel. Het maakte me geil en erg nieuwsgierig. Hadden ze mij in de gaten, deden zij dit bewust? Hoe dan ook, ik had nu al de dag van mijn leven. De behoefte om mezelf nu te rukken was enorm, maar die mogelijkheid had ik op dit moment niet.

In slow motion, ging ik verder met mijn werk om zoveel mogelijk te kunnen genieten van de naakte jongens. Eèn van de jongens pakte op een gegeven moment de piemel van de ander vast. Dat ding was in no-time keihard! Hij zat hem gewoon af te trekken!

Ik kon het niet meer houden en hoe lekker het ook was om dit te zien, riep ik: ‘Lukt het jongens?’ Ik verwachttte schaamte en dat ze snel naar binnen zouden rennen maar dat was niet het geval. (Gelukkig maar!)

Lachend en met een ‘kom maar hier’ gebaar, bleek het toch een bewuste actie van de heren te zijn. Met mijn lul stijf in de broek wist ik even niet hoe ik hierop reageren moest. Toen de jongens nogmaals riepen: ‘Kom dan eens hier!’ kon ik dit natuurlijk niet meer weigeren.

Ik stapte het trapje af en liep om de tuin heen om zo bij de tuin van de jongens te komen. ‘Je wilt ons toch bekijken?’ Vroeg èèn van de jongens. Ze hadden totaal geen enkele schaamte. Ik beantwoorde de vraag met: ‘Jullie zien er zeker niet verkeerd uit, erg goed zelfs!

Mijn ogen keken meteen naar hun piemels, die ik nu van dichtbij kon zien. Tjemig wat een een geile dingen hadden die jongens! Ze streelden elkaar en in korte tijd hadden ze beiden een stijve lul. Zij waren zeker niet de enige, mijn lul was inmiddels ook weer keihard.

Thijmen en Sebastian, beiden 20 jaar, zeiden dat ze het lekker vinden om naakt in de tuin te zonnen en het geen probleem vinden als anderen hen zo zien. ‘Natuurlijk hebben we je wel een beetje uit zitten dagen hoor.’ Zei Thijmen.

‘Als je het namelijk niet fijn gevonden had om ons zo te zien, had wel je eerder gereageert.of je was weggedoken. Iemand die rustig blijft kijken, wil het blijkbaar graag zien.’ Zei Sebastian.

Voor hen was het dus heel normaal en ik moest toegeven dat ik het erg lekker vond om naar hen te kijken. Ze gaven me wat te drinken en gingen meteen -zonder blikken of blozen- verder met elkaar. Thijmen pakte de piemel van Sebastian vast en begon hem te trekken.

‘Lekkere vette lul heeft ie he?’ Vroeg Thijmen mij aankijkend.

In gedachten had ik beide boys al getrokken maar moest het nog even doen met wat ik zag. Sebastian pakte de piemel van Thijmen vast en begon hem ook te trekken. ‘jij al een stijve lul?’vroeg Thijmen aan mij. Ik kon het niet ontkennen dat ik zeer opgewonden was geraakt en moest de vraag met een duideijke ‘ja’ beantwoorden.

‘Nou, haal hem er maar uit hoor.’ Zei Thijmen. Tja waarom ook niet, bij twee naakte boys voor me, hoef ik me toch niet te schamen, dacht ik. Ik haalde mijn stijve lul uit mijn broek en begon me te trekken.

‘Zo!’zei Sebastian, ‘Dat ziet er lekker uit!’ Als er al schaamte was, dan was dat nu wel voorbij. ‘Lekker rukken en goed blijven kijken he?’ zei Thijmen. Thijmen nam de piemel van Sebastian in zijn mond en pijpte hem flink.

Het viel al snel op dat ik me steviger zat te rukken. ‘Kom eens hier me je geile paal.’ Vroeg Thijmen. Ik wam bij hem staan en Thijmen nam mijn lul in zijn mond en pijpte me diep. ‘Zin in een lekkere trio?’vroeg Sebastian.

Het kon me niets meer schelen ook, Ik pakte de piemel van Sebastian vast en pijpte hem stevig. ‘Ga door!’ zei hij. ‘Je pijpt goed!’

Na het pijpen van Sebastian, pijpte ik Thijmen ook stevig, Mijn dag kon nu niet meer stuk! Het kon me zelfs niets schelen of de tuin hiernaast klaar zou komen, als ik maar klaar zou komen.

Sebastian en Thijmen pijpte mij ook om beurten. Het was lekker en ik genoot enorm! Toen ik vervolgens Sebastian weer aan het pijpen was, duurde het niet lang voordat hij klaarkwam. Zijn stralen spoten hard uit zijn lekkere vette lul.

Thijmen, -die toch de lekkerste van deze twee boys was- wilde ik ook graag klaarpijpen. Zijn dikke piemel zoog ik langdurig tot ik merkte dat hij ook hij spuiten zou. Krachtig spoot hij zijn stralen recht in mijn mond.

Ik pakte hierop meteen zijn hoofd vast en duwde mijn paal in zijn mond. ‘Pijp me klaar, geil ding!’ riep ik. Thijmen zoog me stevig. Ik liet me gaan en spoot in Thijmen zijn mond. Wat een lekkere geile boys zijn dit!

Nadat we nog eventjes zaten te kletsen begon Thijmen weer aan mijn lul te zitten. ‘Klaar voor de tweede ronde?’ Vroeg hij. Ook Sebastian had weer een stijve lul en kwam voor me staan. Zuig me!’ Zei hij.

Heftig zoog ik aan zijn paal om daarna de paal van Thijmen te zuigen. Toen beide boys ook mijn lul een tijd gezogen hadden, ging Thijmen op Sebastian liggen om door hem geneukt te worden.

Vlak voor mijn neus, zag ik hoe de vette lul van Sebastian het kontje van Thijmen neukte. Ik stond me heerlijk te rukken op die twee. Het duurde nog een behoorlijke tijd voor Sebastian hard in Thijmen klaarkwam

‘En nu jouw lul in mijn kont!’ Riep Thijmen geil. Ik ging liggen op de plek waar Sebastian net lag en Thijmen zat al snel op me met zijn gezicht naar me toe. Hij wilde nu het tempo bepalen en liet zich langzaam over mijn lul glijden, om daarna steeds sneller op en neer te bewegen.

Na een half uurtje hield ik het niet meer en Thijmen ook niet. Stevig rukkend aan zijn lul zei hij: ‘Spuit me vol, dan kom ik ook!’ Ik kwam in hem klaar en tegelijkertijd spoot Thijmen zijn stralen hard tegen mijn gezicht. Sinds tijden was ik niet zo lekker klaargekomen als dat ik in Thijmen kwam.

We dronken nog wat met elkaar en ik ik deed mijn kleren weer aan. We wisselde onze gegevens uit voor mogelijk een volgende keer en vervolgens had ik nog een ander klus klaren. Maar dat deed ik natuurlijk met alle plezier!

© Copyright Boy2boy.nl Niets uit dit verhaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. (Het Copyright op dit verhaal ligt bij boy2boy.nl)