Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


Ik kwam terug van mijn werk en ik stond bij de bushalte te wachten tot de bus kwam. Naast mij kwam al snel een jongen staan die ook met dezelfde bus zou gaan. Hij zag er lekker uit, maar ja... hij zal wel weer hetero zijn...

Hij was slank, lang en had een verzorgt, geil, koppie. Hij begon tegen mij te praten en aldoende begon ik hem echt leuk te vinden. Het viel me op dat hij tussen de gesprekjes door vaak naar mijn kruis keek, zeker als` t weer even over sex ging. "Heb jij m nu stijf?" vroeg hij. Ik kon t niet ontkennen en knikte. Hij legde zijn hand op mijn kruis en zei: "Zo.. Dat voelt best goed aan!" Hierop greep ik hem in zijn kruis en voelde dat ook bij hem het een ander was gaan groeien.

"Heb je zin om met me mee naar huis te gaan, Ik ben toch alleen vandaag!" Ik maakt hieruit op dat hij iets wilde, wat ik eigenlijk ook wel wilde. De Bus kwam eraan en ik ging met hem mee naar zijn huis, om vervolgens een heerlijk bakkie koffie te krijgen. "Date jij wel eens met boys?" vroeg hij. Hij wilde het wel eens met een andere jongen doen maar wist niet of hij nu homo of hetero was. Toch konden jongens hem behoorlijk opwinden en tijdens het aftrekken dacht hij altijd aan een andere jongen uit zijn klas waarmee hij èèn keer had getrokken.

Hij vroeg me of ik zijn sportbroekje omlaag wilde doen en aan zijn piemel wilde voelen. Dat wilde ik wel. "Maar dan doe ik ook eerst mijn kleren uit" zei ik. Ik deed alles uit en kwam dicht bij hem zitten. Ik trok zijn broekje naar beneden en daar zag ik een geile lul.

Ik begon een beetje over zijn lul te aaien en dat deed hem goed. Binnen korte tijd had hij, net als ik, een stijve paal! "Als ik nou op je kom liggen, Wil je me dan even lekker vingeren?" Vroeg hij. Nou bij zo`n jonge boy zag ik t zeker wel zitten om mijn vinger in zijn geile strakke kontje te duwen. Ik maakte mijn vinger eerst iets nat om het vervolgens lekker in zijn kontje te duwen. Ik begon hem zachtjes te vingeren maar al snel maakt hij me duidelijk dat ik het sneler moest doen en een vingertje erbij. Ik vingerde hem een lange tijd, terwijl ik heelijk lag te tongen met die geile boy.

Na een tijdje wilde hij met mij naar zijn eigen kamer. "Neuken in bed is prettiger dan op de bank hier en mijn broertje komt zo ook thuis dus...." Ik begreep hem en ging met hem mee naar zijn kamertje. Hij ging op zijn bed liggen en vroeg of ik zijn kontje wilde likken. Aangezien hij een mooi glad en schoon kontje had wil ik heel graag met mijn tong zijn kontje likken! Hij deed zijn benen uitelkaar, ik pakte met èèn hand zijn lul vast en begon zijn geile kontje stevig te verwennen. Ik likte hem op alle mogelijke plaatsen.

Hij had ook een flinke balzak en die moest uiteraard ook even wat aandacht van mij hebben. Mijn kontje wilde hij nu ook wel eens likken. Hij had t nog nooit gedaan maar wilde het nu wel proberen. Zachtjes voelde ik een lekkere tong rond mijn gaatje en ik maakte hem duidelijk dat ik hiervan genoot! Met zijn hand trok hij ondertussen aan mijn keiharde paal.

"Wil je me nog eens stevig zuigen en dat ik dan klaarkom?" Vroeg hij. Het leek hem erg geil om in mijn mond te mogen spuiten. Aangezien hij mijn ideale boy was: Jong, slank, onbehaard, lichtblond en blauwe oogjes, leek het mij ook wel eens geil dit te doen.

Hij kwam voor me zitten en ik pakte zijn lul vast en deed hem in mijn mond. Ik begon hem te pijpen en zoog er af en toe ook even flink aan. Ik zag dat hij nu nog geiler was. Ik pijpte hem zeker 20 minuten. "Oh, ja.. lekker.. lekker... ga door... Mmmm ik kom zo... ik ga zo lekker spuiten.....Ik ging nog heel even door toen ik voelde dat hij ging spuiten. Daarna tongden we een tijdje, hij (en ik ook) was echt op en top geil.

"Nu ga ik jou klaarpijpen" zei hij. Ik pakt zijn koppie vast en bracht zijn hooft naar mijn stijve paal. Ik bewoog hem op en neer steeds sneller en sneller. "Tjonge! wat kan jij goed zuigen zeg!" zei ik.

" Oh, het kan nog veel geiler hoor!"antwoordde hij. Hij pakte mijn lul nu met twee handen vast en liet mijn lul weer in en uit zijn mond glijden. Ik voelde dat ook ik zo klaarkwam. "Mag ik ook in jouw mond spuiten?" vroeg ik. "Natuurlijk!" zei hij. Hij pijpte als een wilde en wisselde dat af door aan mijn lul te rukken en stak een lekker vingertje in mijn kont.

Ik voelde dat ik ging spuiten. "Spuit maar in mijn mond" zei hij. Net op het moment dat ik heerlijk spoot, stond zijn broertje vlak naast ons, met een stijve lul...

* Een condoom tijdens pijpen is uiteraard veiliger!