Als je even geen zin hebt in een filmpje maar even je fantasie wilt gebruiken, dan zijn deze lekkere en spannende verhalen iets voor jou! In verhalen en fantasie kunnen vele spannende dingen plaatsvinden. Een krantenjongen die komt, seks in een kleedkamer, neuken in een tentje of eindelijk die grote lul van je buurjongen mogen pijpen... Het komt allemaal voor!


We hebben onze eerste contact via een chatbox gehad. Het was erg leuk en hebben naderhand ook veel zitten msn-en met elkaar. Soms was het chatten zo geil dat we elkaar lekkere foto`s toe zonden en dat we allebei via de cam onze lullen hebben laten zien. Na een tijdje wilden we elkaar in het echt zien en... voelen!

De afspraak is gemaakt en ik kom naar je toe. Je doet de deur open en ik zie daar een lekkere boy staan die geil naar mij kijkt door zijn helderblauwe ogen. "Kom binnen" zeg je. Ik ga zitten en jij pakt wat te drinken voor mij.

Allebei een beetje zenuwachtig praten we over de dingen die ons bezig houden. Na een paar minuten gaat het weer over sex. Jij zegt je elke dag af te trekken en daarbij aan mij te denken, hoe zal het in het echt gaan? Je fantaseert over mijn lul, die zag op mijn foto`s en natuurlijk via de cam. ik moet zeggen dat ik ook over jouw fantaseer, Hoe zal het zijn om je af te trekken en te pijpen? "Als je wilt, kunnen we naar mijn kamer gaan" zeg je. Ik volg je de trap op naar boven.

Er liggen wat blaadjes op je bed met lekkere jongens erin. "kijk" zeg je, "dit is mijn favo boy." Hij ziet er erg geil uit, denk ik, maar ik kom hier voor jou. Je staat voor me en terwijl ik met mijn hand over je kruis aai zeg ik "En... zal die boy net zo`n lekkere lul hebben als jij?"

"Maak mijn broek maar open"zeg je. Ik maak voorzichtig je rits open en voel dat je al een stijve hebt. Het ziet er al spannend uit. Ik maak je broek nu verder open en trek hem naar beneden. Daar sta je dan, met je stijve lul in je onderbroek. Ook je onderbroek gaat nu naar beneden en ik zie je prachtige gladde billetjes en mijn lul begint al snel ook stijf te worden. Ik draai je naar me toe...

Jeeeee.... "Wat een grote lul heb jij zeg, en mooi!" Ow, geil ben ik, mijn lul is keihard, dus ook ik doe mijn broek naar beneden. "Nou... Die van jou is ook groot hoor!" zeg je. We houden onze lullen tegen elkaar. Nagenoeg geen verschil in lengte, allebei een dikke 18 centimeter genot! "kom hier met dat lekkere ding" zeg je en begint mij lekker af te trekken. Ik bedenk me geen moment en pak ook jouw grote lul vast om er aan te trekken.

"mag ik je pijpen?" vraag je. "lekker, ga je gang" zeg ik. Je pakt mijn lul vast en neemt hem in je mond. Tja mijn lul is lekker dik dus dat is wennen he? Je doet je best om mijn stijve lul zo diep mogelijk in mondje te nemen. "zo ... Jij kunt lekker pijpen boy!" zeg ik. Je gaat nog een tijdje door en dan neem ik jouw prachtpaal in mijn mond om ook jou even te zuigen.

We gaan op je bed liggen en je vraagt of ik je weer wil aftrekken. Ik trek, maar je wilt het nu harder en sneller, Trekken is nu meer rukken geworden en ik geniet net zoals jij. "Harder... sneller... met 2 handen rukken..." roep je. Ik pak je lul met beide handen vast en ruk je zo snel en zo hard als jij wilt. "wat ben jij een lekker wild beest"zeg ik en jij knipoogt twerwijl ik je nog even stevig afruk.

"Ga jij nu maar liggen, Nu zal ik jou eens afrukken!" zeg jij. Ik ga liggen en ook jij rukt me met beide handen af. "Wil je me neuken?" is je volgende vraag. Je draait je om, ik pak een condoom doe hem om en smeer mijn harde lul er mee in. Ik glij langzaam bij je naar binnen. "Ah... Lekker, kun je dieper?" Natuurlijk kan ik dieper en al snel zit hij er in. "oke, neuk me maar eens met die flinke lul van je"

Ik begin zachtjes en ga ook hier weer steeds sneller en harder. Ondertussen speel jij met je eigen lul, wat ik erg geil vind. Omdat ik nog niet zover ben, geneukt te willen worden, vinger je mij terwijl ik me aftrek.

We pijpen en rukken elkaar nog even en voelen dat we allebei gaan klaarkomen. "Waar mag ik spuiten?" is je vraag. "Spuit maar over me heen" zeg ik. Je komt op me zitten en rukt jezelf klaar, je spuit over mijn lijf heen.

"waar wil je dat ik spuit?" is mijn vraag. "Oh, als je wilt mag je in mijn gezicht spuiten, dat vind ik wel geil." Ik ga op jou zitten en jij aait mijn ballen en ik ruk. Ik kijk naar je geile blauwe ogen en je blonde haar, je kijkt zo supergeil dat ik me niet meer in kan houden. Jij merkt dit en doet je mond open.

"ow... Wil het zo?" zeg ik. Jij knikt. Ik spuitmijn eerste straal in je haren de volgende stralen komen in je mondje. Je zit er lekker onder. We vegen ons af en gaan samen douchen. Lekker dicht tegen elkaar aan en ik laat mijn lul tussen je billen hangen, dit is zo lekker ontspannen en weer krijgen we allebei een stijve. We pijpen elkaar weer en trekken elkaar voor de tweede keer klaar. Lekker was dit!

We spoelen ons af, drinken nog wat en ik ga weer naar huis. Maar.... Niet zonder een nieuwe afspraak, want niet alleen klikt het goed tussen ons, we kunnen ook lekkere sex hebben, dat is wel gebleken...