Op 16 September 2002 kwam boy2boy.nl (voorheen boys2boys.nl) online. De website bestond in het begin uit een simpel leden systeem, 'boy van de week', een beetje informatie en links. In 2004 kwamen wij met een chatbox waar men ook de cam aan kon zetten zonder te hoeven betalen. De bekendheid nam toe en velen doken onze camchat in. Er is veel veranderd in de jaren. Bekijk de geschiedenis van B2B.


Hoe is deze site ontstaan? Bekijk een korte impressie van B2B door de jaren heen. Boy2boy heeft al verschillende layouts gehad. Bekijk ze hieronder! > Luister hier ons radio spotje <

Op 16 September 2002 kwam boy2boy.nl (voorheen boys2boys.nl) online. Na een simpele homepage met een paar afbeeldingen en iets informatie, kwam er de echte website. De layout was gemaakt en was het tijd voor het leren werken met scripts & codes. Met enkel een berichtenbox en een leden systeem was boy2boy.nl een feit! Het eerste jaar kreeg boy2boy.nl al ruim 500.000 bezoekers. Het was meteen een succes!

Daarvoor hadden we een 'homepage' met een oplag van wel 25mb! In die tijd goed voor een paar foto`s en een gifje. Ook de url was enorm lang. Er stond naast het provider adres ook nog iets als: user/999765444/hupeldepup/etc. achter. Tja, tegenwoordig hoef je zelfs de 'www' niet meer in te voeren. In die tijd sloeg je alles op discettes op (van ik meen 10mb). Al snel kwam de cd brander en kon je voor je gevoel eindeloos informatie opslaan op n schijfje. Toen hadden we het over MB`s nu over terabytes. Maar goed, er was ook eens een tijd dat je zelfs je videoband steeds opnieuw moest gebruiken. (de voorloper van de DVD)

Januari 2003. Een nieuwe layout en iets meer informatie. Ook "boy van de week" deed het goed. (In deze tijd komen je bezoekers echt niet meer kijken voor n simpele foto die na 1 week veranderd.) In 2003 kwamen de bezoekers massaal naar de site toe. Eind 2003 zat boy2boy.nl op ruim 1,5 miljoen! Een enorme prestatie in die tijd.

2004: Als een van de eerste sites kwamen wij met een chatbox waarbij je een webcam gebruiken kon, zonder dat je moest betalen. Al snel raakte de database van slag door de vele chattes. Vele rubrieken kwamen er op de website bij en boy2boy.nl kreeg al snel zijn eerste adverteerders. Het liep zo goed, dat nagenoeg de hele index vol kwam te staan door adverteerders.


April 2006: Ruim 5 miljoen bezoekers hebben boys2boys.nl gevonden! Met een forum, vele masturbatie tips, veel informatie, verhalen en een gratis webcamchat is de site compleet. Iedere dag bezoeken honderden mensen de site. De site kon de adverteerders niet meer aan. Simpelweg, omdat de index al vol stond. Er kwam een wachtlijst.

Ja! boy2boy.nl is 5 jaar online! Met een geweldig profielensysteem, forum en de webcamchat! Door de jaren heen zijn er veel rubrieken en onderwerpen bij gekomen en er zijn velen die met behulp van onze medewerkers 'uit de kast' gekomen zijn. (Sommigen hebben bij de comingout rubriek hun verhaal laten plaatsten.) Ook zijn er leuke contacten en zelfs huwelijken onstaan.

 

De hoofdkleur blauw. Wat later in paars zou veranderen. Er kwam een nieuwe camchat, waarbij men niet eerst een profiel hoefde aan te maken. Naam en leeftijd waren ineens voldoende om leuk te kunnen chatten.

 

 

Layout tot 4 Augustus 2010. Na 3 jaar (2007-2010) weer tijd voor een nieuw systeem. Hierbij kon men direct reageren op een onderwerp die op de index (zie hieronder) zichtbaar was. Het betrof veelal nieuws van de dag. Het publiek zat duidelijk niet op 'antwoorden geven' te wachten en keken we alweer uit naar een ander layout en systeem.

 

 

Website vanaf 5 Augustus 2010

 

 

Na wat aanpassingen, website vanaf 30 Januari 2011. De zogenoemde 'simpele' uitstraling was in. Daar gingen wij natuurlijk ook in mee. Het verveelde snel en zo werd er hard gewerkt aan een uitstraling dat wat langer mee zou kunnen. (uiteindelijk dus 6 jaar!)

 

 

Layout vanaf woensdag 20 juli 2011 Oude rubrieken zijn weer terug en vele nieuwe erbij. Ook bevat de site een vergrotings/verkleiningsknop zodat ook slechtzienden gemakkelijker de site kunnen bekijken.

 

Layout aanpassing 16 november 2011.

1 april 2012. Grote update en nieuwe slogan: "De lekkerste, de beste, jouw nummer 1!"

27 januari 2014. boy2boy.nl zit bij een Nederlandse hosting en heet vanaf dan: boy2boy (voorheen boys2boys).

 

19 september 2015. Aanpasingen en een grote update.


 

Vrijdag 14 april 2017. B2B bestaat dit jaar alweer 15 jaar! Dat vieren we met een nieuwe site! Ook is er veel veranderd en aangepast.


 

15 jaar bestaan we alweer! De tijd gaat snel! Zeker als je bedenkt, dat er nu bezoekers zullen zijn die net geboren waren tijdens het online gaan van deze site! Velen hebben elkaar gevonden, velen hebben hun comingout gedaan met behulp van B2B. Wees wie je wilt zijn en leef zoals jij dat wilt! Dat is altijd een motto van B2B geweest. Je ziet, de tijd gaat snel, heel snel. B2B hoopt er nog vele jaren voor jullie te zijn. Met vriendelijke groet, De webmaster.


Als webmaster krijg ik regelmatig de vraag of ik mijn stijve lul wil showen. Een enkele keer doe ik dat, maar ben meer van het chatten. Om de 'geile' boys tegemoet te komen, hierbij een foto van mijn stijve lul. Net als jullie ben ik regelmatig goed geil en trek me een paar keer in de week af. Ik ben regelmatig in de chat te vinden. Tot dan!
 

We starten 2019 met een wat rustiger aanblik. Met in 2017 ruim 64.000 bezoeken, sloten we 2018 af met ruim 54.000 bezoekers. Met de pageviews zijn we iets gestegen. Doel voor 2019 is: 70.000 bezoekers. We gaan er ons best voor doen!